Gay Blackpool · Kaupunkiopas

Gay Blackpool · Kaupunkiopas

Ensimmäinen vierailu Blackpooliin? Sitten homo Blackpoolin kaupunkiopassivumme on sinua varten

näkymä Blackpool North Pierille ja Blackpool Towerille

 

Blackpool

Blackpool on suuri merenrantalomakaupunki Lancashiressa Luoteis-Englannissa, Isossa-Britanniassa.

Vuonna 1840 rakennettu rautatie johti Blackpoolista yhdeksi ensimmäisistä viktoriaanisista matkailukohteista. 1800-luvun lopulla rakennettiin kuuluisa kävelykatu laitureineen, raitiovaunulinjoineen ja musiikkiteattereineen.

Suuri osa tästä viktoriaanisesta perinnöstä on edelleen olemassa, samoin kuin tärkeimmät nähtävyydet, kuten Pleasure Beach, Blackpoolin eläintarha ja Winter Gardens.

 

Gay kohtaus

Blackpoolissa on suuri homoyhteisö ja laaja homo-yöelämä, joka on suosittu ympäri vuoden.

Suurin osa Blackpoolin homobaareista ja klubeista sijaitsee Dickson Roadin ympärillä, vain lyhyen matkan päässä Blackpool Towerista ja vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä North Pieristä.

Kaupungissa on yökerhoja (Flamingot on kuuluisin), mutta se on homobaari, joka todella erottuu joukosta huippuluokan paikkoja, kuten Hauskoja tyttöjä ja Lentävä käsilaukku.

 

Saapuminen Blackpooliin

Junalla

Ota Lontoosta nopea Virgin Pendolino -juna pohjoiseen Prestoniin. Prestonista on neljä junaa tunnissa Blackpool North -asemalle (asema on aivan homoalueen vieressä). Myös Manchesterista ja Yorkista on suorat yhteydet.

autolla

Blackpoolista on erinomaiset tieyhteydet, moottoritiellä, joka vie sinut melkein rannalle (M55)

Blackpoolin raitiovaunut kulkevat rannikkoa pitkin Starr Gatesta etelässä Fleetwoodiin pohjoisessa

 

Liikkuminen Blackpoolissa

Kuuluisan Promenadensa ansiosta kävely on usein paras vaihtoehto. Blackpoolilla on kuitenkin myös erinomainen raitiovaunu- ja bussiverkosto.

Raitiovaunut kulkevat 1 minuutin välein klo 8–1 (Blackpool North Pierillä). Lyhyen matkan hinnat alkavat 1.30 punnasta. 1 ja 3 päivän lippuja voi ostaa verkosta.

Koiran kanssa matkustaminen? Osta Rover24-lippu hintaan 1 puntaa, niin saat rajoittamattomasti matkustaa lemmikillesi busseissa ja raitiovaunuissa.

 

Missä yöpyä Blackpoolissa

Kaupungissa on lähes loputon valikoima majoitusvaihtoehtoja, Napsauta tästä nähdäksesi luettelon suositelluista hotelleista ja homojen omistamista majataloista Blackpoolissa.

Yllättäen taksit ovat melko kalliita kaupungissa, jossa kaikki on suhteellisen halpaa. Joten jos suunnittelet myöhäistä iltaa, yöelämä kävelyetäisyydellä säästää rahaa.

Blackpoolin valaisimet

 

Tekemistä ja näkemistä

Blackpoolin valaisimet - 6 kilometriä pitkä valofestivaali, joka kestää elokuun lopusta marraskuun alkuun. Alun perin vuonna 1879 suunniteltu Illuminations houkuttelee satoja tuhansia vierailijoita kaupunkiin katsomaan tätä hämmästyttävää yli miljoonan valon esitystä.

Blackpoolin torni - ikoninen maamerkki lähellä pohjoista laituria upealla panoraamanäköalatasanteella.

Oopperatalo ja talvipuutarha - Yksi Ison-Britannian suurimmista teattereista, jossa on 3000 istumapaikkaa.

Blackpoolin eläintarha - 32 hehtaarin puistoalue, jossa asuu leijonia, tiikereitä, norsuja, gorilloja, kirahveja, merileijonoita, pingviinejä ja paljon muuta.

SEA LIFE Blackpool- yli 1000 vesieläimen kanssa, mukaan lukien hait, kilpikonnit, hyytelökalat, hummerit, rauskut ja paljon muuta.

Grundyn taidegalleria - Nykytaiteen näyttelyt, joissa esiintyy vakiintuneita ja nousevia taiteilijoita Isosta-Britanniasta ja ulkomailta.

Madame Tussauds Blackpool - tutustu läheltä ja henkilökohtaisesti brittiläisten kuuluisuuksien ja kansainvälisten tähtien kanssa.

Blackpoolin huvipuisto - yksi Ison-Britannian parhaista huvipuistoista ja asuu eräitä adrenaliinirikkaimpia vuoristoratoja Isossa-Britanniassa.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.

Kirja Travel Gay Hyväksytty hotelli