Homo Antwerpen

Homo Antwerpen

Belgian toiseksi suurin kaupunki. Antwerpen on kuuluisa kauniista historiallisesta keskustastaan, maailmankuulusta timanttiteollisuudestaan ​​ja vilkkaasta homoelämästään.

Mitä tänään

Mitä on huomenna

antwerp

Meistä antwerp

Antwerpen, Belgian kruunun helmi, ei tunneta vain timanttialueestaan ​​ja taiteellisesta perinnöstään, vaan myös vilkkaasta LGBTQ+ -elämästään. Tämä satamakaupunki yhdistää rikkaan historian moderniin, edistykselliseen henkiin, mikä tekee siitä houkuttelevan kohteen LGBTQ+-matkailijoille.

Kaupungin homoelämä keskittyy Het Roze Huisin ympärille, joka on Antwerpenin LGBTQ+-yhteisön sydän ja sijaitsee Zurenborgin alueella. Täältä löydät erilaisia ​​homobaareja, klubeja ja kahviloita, jotka sopivat jokaiseen makuun, sekä lukuisia kulttuuritapahtumia ja kokoontumisia ympäri vuoden. Antwerpenissä järjestetään myös yksi Belgian suurimmista Pride-tapahtumista, joka juhlii elävästi monimuotoisuutta paraateilla, juhlilla ja monilla kulttuuritapahtumilla.

Antwerpenin sitoutuminen LGBTQ+ -oikeuksiin ja -yhteisöön näkyy sen osallistavan ilmapiirin ja monipuolisen tarjonnan kautta. Halusitpa sitten tutustua kaupungin taideelämään, nauttia sen vilkkaasta yöelämästä tai vain nauttia paikallisesta kulttuurista rennossa tahdissa, Antwerpen tarjoaa kutsuvan ja rikastuttavan kokemuksen kaikille.

Homo Antwerpen - Travel Gay Ohje

antwerp Tapahtumat

  • img

    Antwerp Gay Pride 2024

    View Details

    ke, elokuun 7

antwerp Matkat

Selaa kumppaneidemme Antwerpenin retkiä ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in antwerp matkaasi vartenHanki opas