Gay Peking

Gay Peking

Peking, kukoistava metropoli, jolla on hämmästyttävä perintö ja kasvava, mutta huomaamaton homoelämä.北京是个文化遗产丰富的繁华大都市,但同性恋圈子任然没比其他国徶来其他国徶来

Beijing

Meistä Beijing

Peking, historiallinen ja kulttuurinen kaupunki, tarjoaa hienotunteisen mutta eloisan homoelämän, joka keskittyy erityisesti vilkkaaseen Sanlitunin alueeseen. Tämä alue tunnetaan lukuisista LGBTQ+-ystävällisistä baareistaan, klubeistaan ​​ja sosiaalisista tiloistaan, joissa yhteisö viihtyy kaupungin kosmopoliittisen ilmapiirin keskellä.

Vaikka Pekingin LGBTQ+-yöelämä on varauksellisempaa verrattuna joihinkin länsimaisiin kaupunkeihin, Destinationin ja Kain kaltaiset paikat ovat suosittuja paikkoja, joissa paikallinen ja kansainvälinen homoyhteisö voi nauttia eloisista tanssilattiaista ja teemailloista​. Alfa on toinen merkittävä tapahtumapaikka, joka tunnetaan tyylikkäästä ympäristöstään ja ystävällisestä tunnelmastaan, joka houkuttelee monipuolista yleisöä.

Kulttuurinen herkkyys on tärkeää Pekingissä; Julkinen kiintymyksenosoitukset eivät ole yleisiä, ja paikallinen yhteisö arvostaa yksityisyyttä korkeasti. Monet ihmiset päättävät olla paljastamatta seksuaalista suuntautumistaan ​​läheisten ystävien ulkopuolelle, mikä kuvastaa laajempaa yksityisyydensuojaa.

Mitä tulee kulttuurinähtävyyksiin, Peking ei petä. Kaupungissa on ikonisia maamerkkejä, kuten Kielletty kaupunki, Taivaallisen rauhan aukio ja lähellä oleva Kiinan muuri, joista jokainen tarjoaa syvän kurkistuksen Kiinan rikkaaseen perintöön​.

Taiteesta kiinnostuneille 798 Art District esittelee dynaamisen taideelämän, jonka galleriat, studiot ja kahvilat sijaitsevat muuttuneissa tehdasrakennuksissa. Tämä alue on esimerkki kaupungin nykykulttuurista.

LGBTQ+-matkailijat Pekingissä voivat myös olla tekemisissä yhteisön kanssa erilaisten tapahtumien ja resurssien kautta, joita tarjoavat organisaatiot, kuten Beijing LGBT Center, joka tarjoaa tietoa paikallisista tapahtumista, työpajoista ja tukiverkostoista.

Huolimatta yhteiskunnallisista haasteista ja julkisuuden tarpeesta, Pekingin LGBTQ+-yhteisö etsii tapoja kukoistaa ja tarjoaa vierailijoille rikkaan kulttuurikokemuksen, joka ulottuu perinteisten turistipolkujen ulkopuolelle.

Homo Peking - Travel Gay Ohje

Nousussa olevia hotelleja Beijing

Uutiset ja ominaisuudet

Beijing Matkat

Selaa valikoimaa kumppaneidemme retkiä Pekingissä ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Beijing matkaasi vartenHanki opas