Tallinna

Gay Tallinna

Vieraile Tallinnassa kokea kunnioitusta herättävää arkkitehtuuria, upeita ostosmahdollisuuksia, lukuisia kahviloita ja vaatimatonta homoelämää.

Tallinna

Meistä Tallinna

Tallinna, Viron pääkaupunki, on viehättävä sekoitus keskiaikaista historiaa ja nykyajan eloisuutta, ja LGBTQ+-skene on yhä näkyvämpi. Tämä viehättävä kaupunki tunnetaan hyvin säilyneestä vanhastakaupungistaan, joka on Unescon maailmanperintökohde ja joka tarjoaa maagisen taustan monimuotoiselle ja ystävälliselle homoelämälle, joka orastelee historiallisten muuriensa sisällä.

Kaupungin LGBTQ+-elämä keskittyy kouralliseen baareihin ja klubeihin, jotka palvelevat sekä paikallisia että turisteja. Tapahtumat, kuten vuosikymmenen tauon jälkeen vuonna 2017 elvytetty Tallinn Pride, symboloivat LGBTQ+-yhteisön kasvavaa hyväksyntää ja näkyvyyttä Virossa. Pride-paraati ja siihen liittyvät tapahtumat esittelevät yhteisön solidaarisuutta ja eloisaa henkeä, mikä tekee siitä mielekästä aikaa vierailla.

Yöelämän ja tapahtumien lisäksi Tallinna tarjoaa erilaisia ​​kulttuurielämyksiä, jotka ovat LGBTQ+-ystävällisiä, taidenäyttelyistä teatteriesityksiin, joissa usein käsitellään monimuotoisuuden ja hyväksynnän teemoja. Kaupungin progressiivinen ilmapiiri yhdistettynä sen historialliseen viehätysvoimaan tekee siitä kiehtovan kohteen LGBTQ+-matkailijoille, jotka etsivät sekä kulttuuria että yhteisöä.

Gay Tallinna - Travel Gay Ohje

Uutiset ja ominaisuudet

Tallinna Matkat

Selaa kumppaneidemme valikoimaa Tallinnan retkiä ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Tallinna matkaasi vartenHanki opas