Homo Berliini

Homo Berliini

Saksan homopääkaupunki ja kiistatta Euroopan queer-pääkaupunki Berliini on homobaarejen ja klubien koti, jotka kilpailevat muiden suurten pääkaupunkien kanssa.

Mitä tänään

Mitä on huomenna

Berlin

Meistä Berlin

1920-luvulla ei ollut paljon paikkoja, joissa LGBTQ+-ihmiset voisivat odottaa elävänsä avoimesti ja ylpeänä ilman pelkoa sorrosta, mutta Weimarin tasavallan Berliini oli yksi tällainen paikka. Vaikka kaupungin radikaalin omituinen luonne vaimeni 20-luvun edetessä, 90-luvun lopulla ja 2000-luvun alussa legendaarinen yöelämä eläytyi, ja se vain kasvaa. 

Schönebergin väestö on suurelta osin LGBTQ+, joten on järkevää, että alue toimisi myös kaupungin epävirallisena pääkaupunkina. queer-kulttuuri Berliinissä. Schönebergin kaduilla on eksklusiivisia ravintoloita, tasokkaita kauppoja ja tasokkaita kahviloita, joten se on ihastuttava paikka viettää laiska iltapäivä. 

Vaikka Berliinissä on lukuisia homojen yöelämän paikkoja, kuten viileitä tasokkaita oleskelutiloja, kaupunki tunnetaan parhaiten jyrkemmistä kerhoelämyksistään. Ikonisen Berghain-yökerhon pohjakerroksessa sijaitseva LAB.ORATORY on pakollinen vierailu fetisisteille ja kumi-, nahka- ja urheiluvaatteiden ystäville. Tämä kohtausten johtava tila tunnetaan villiteemaisista iloista ja sallivasta asenteesta NSFW-hauskuuteen. 

Homo Berliini - Travel Gay Ohje

Uutiset ja ominaisuudet

Berlin Tapahtumat

 • img

  Berlin Gay Pride CSD 2024

  View Details

  Lau, heinäkuuta 27

 • img

  FOLSOM Europe 2024

  View Details

  ke, syyskuun 11

Berlin Matkat

Selaa valikoimaa kumppaneidemme Berliinin matkoja ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Berlin matkaasi vartenHanki opas