Gay Mannheim

Gay Mannheim

Tule Mannheimiin, jossa kaduilla ei ole nimeä (kirjaimellisesti), ja eksy värikkääseen, monikulttuuriseen kaupunkiin, jossa on paljon hauskaa

Mannheim

Meistä Mannheim

Mannheim hurmaa vierailijat historiallisilla nähtävyyksillä, kuten barokkityylinen Mannheimin palatsi, yksi Euroopan suurimmista, ja ikoninen Wasserturm-vesitorni, jota ympäröi ihana jugend-arkkitehtuuri. Kaupungissa on myös kukoistava kulttuurielämä sen neljässä kvadrantissa, jossa on konserttiteattereita, taidegallerioita ja paljon muuta. Ruokailijat nauttivat monipuolisista ruokailumahdollisuuksista saksalaisista ruoista kansainvälisiin ruokiin.

Mannheimin pieni mutta vilkas homoelämä keskittyy useisiin homobaareihin ja homoystävällisiin kohteisiin, jotka sijaitsevat enimmäkseen keskustassa lähellä Wasserturmia. Kaupungissa järjestetään vuosittain Pride-kulkue ja muita LGBTQ+ -tapahtumia ympäri vuoden niille, jotka haluavat kokea sen osallistavan ilmapiirin.

Gay Mannheim - Travel Gay Ohje

Mannheim Matkat

Selaa yhteistyökumppaneidemme valikoimaa Mannheimin matkoja ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Mannheim matkaasi vartenHanki opas