Homo Stuttgart

Homo Stuttgart

6th Saksan suurin kaupunki, jossa asuu Mercedes ja Porsche, Stuttgart on täynnä kulttuuria ja upeita festivaaleja, kauppoja ja ystävällistä yöelämää.

Stuttgart

Meistä Stuttgart

Stuttgart saattaa jäädä tutkan alle verrattuna Saksan kuuluisimpiin homomekkoihin Berliiniin, Frankfurtiin ja Hampuriin, mutta tällä kaupungissa on paljon tarjottavaa. Tyylikkäiden autojen ja tyylikkäiden ravintoloiden maineen lisäksi Stuttgart tarjoaa upeita jyrkillä viinitarhoja, runsaita kulttuurifestivaaleja ja rikasta taideelämää, joka työllistää enemmän paikallisia kuin mikään muu saksalainen keskus. Kun vuosittain järjestetään yli 200 ruoan, musiikin, tanssin ja luovuuden juhlaa, on aina tulossa jännittävä tapahtuma!

LGBTQ+-yhteisö kukoistaa myös täällä. Stuttgart näkee eloisia pop-up queer -tapahtumia ja klubien valtauksia, jotka sähköistävät kattavan yöelämän. Moderni, edistyksellinen ilmapiiri toivottaa tervetulleeksi kaikentaustaiset ihmiset kokemaan monipuolisen paikallisen kulttuurin tarjonnan. Vaikka homojen läsnäolo on pitkälle paikallisesti juurtunut, se jatkaa kukoistamista uusilla ja kiinnostavilla tavoilla.

Vierailijoille, jotka etsivät jotain ikonisten Saksan kohteiden lisäksi, Stuttgartin sähkötaide, tulevaisuuteen ajatteleva yhteisö ja upeat maisemat tekevät siitä elävän yleisön miellyttäjän, joka odottaa löytäjäänsä!

Homo Stuttgart - Travel Gay Ohje

Stuttgart Matkat

Selaa kumppaneidemme valikoimaa Stuttgartin retkiä ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Stuttgart matkaasi vartenHanki opas