Gay Tel Aviv

Gay Tel Aviv

Tel Aviv - kaupunki, joka on siunattu ympärivuotisella auringonpaisteella ja homoelämällä, joka on upotettu kaupungin kulttuuriin.

Tel Aviv

Meistä Tel Aviv

Tel Aviv, jota usein kutsutaan "Lähi-idän Manhattaniksi", erottuu alueen homoystävällisimpänä kaupunkina. Avoimesta ja eloisasta LGBTQ+ -yhteisöstään tunnettu Tel Aviv isännöi Lähi-idän suurinta Pride-tapahtumaa, joka on myös tunnustettu yhdeksi innostavimmista Pride-juhlista maailmanlaajuisesti.

Kaupungin rannat, mukaan lukien kuuluisa Hilton Beach, ovat suosittuja paikkoja sekä paikallisten että matkailijoiden keskuudessa, ja ne ovat tunnettuja vilkkaasta tunnelmastaan ​​ja kauniista maisemistaan. Tel Avivin yöelämä on dynaamista ja monimuotoista, ja se tarjoaa kaikkea trendikkäistä baareista ja klubeista myöhäisillan rantabileisiin, jotka palvelevat LGBTQ+-yhteisöä.

Ruokailun suhteen Tel Aviv on gastronominen paratiisi, jossa on valikoima ravintoloita, jotka tarjoavat kaikkea perinteisistä israelilaisista ruoista kansainvälisiin ruokiin. Kaikkia juhlitaan laadustaan ​​ja innovaatiostaan.

Tel Avivin asukkaiden kauneus huomioidaan usein, ja monet antavat viehätysvoiman alueen monimuotoiseen geneettiseen kuvakudosseen. Kaupungin homoskene on erityisen tunnettu myöhäisillan juhlatunnelmasta, vaikka useita homobaareja tarjoavat rennomman ilmapiirin seurusteluun aikaisemmin illalla.

Gay Tel Aviv - Travel Gay Ohje

Uutiset ja ominaisuudet

Tel Aviv Matkat

Selaa kumppaneidemme valikoimaa Tel Avivin retkiä ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Tel Aviv matkaasi vartenHanki opas