Milan, Italia

Homo Milano

Milano on maailmanlaajuinen muodin ja muotoilun keskus, jossa on huippuluokan kauppoja, ravintoloita, putiikkeja ja laaja homoelämä.

Mitä on huomenna

Milano

Meistä Milano

Milanon LGBTQ+-skene kukoistaa Porta Venezian vilkkaalla alueella ja sen ympäristössä, jota kutsutaan osuvasti "Gay Villageksi". Tämä Corso Buenos Airesin eteläpuolella sijaitseva kaupunginosa on Milanon LGBTQ+-yöelämän sykkivä sydän, ja se tarjoaa eklektisen sekoituksen ikonisia paikkoja, kuten L'Hotel, Le Banque ja The Ritual Club. Nämä paikat sopivat täydellisesti niille, jotka haluavat kokea kaupungin upean yöelämän. Tarjolla on kaikkea energisistä tanssilattioista tyylikkäisiin, rentoihin oleskelutiloihin.

Alue todella muuttuu Pride-kuukauden aikana, kun kadut puhkeavat eloon ulkoilmajuhlilla ja värikkäillä katufestivaaleilla, jotka juhlivat monimuotoisuutta ja yhteisöllisyyttä. Tämä juhlatunnelma ulottuu Gay Villagen ulkopuolelle, sillä LGBTQ+-ystävällisiä tapahtumia ja outoja kulttuuritapahtumia järjestetään kaikkialla Milanossa. Haluatpa sitten juhlia koko yön, nauttia hiljaisesta drinkistä ystävien kanssa tai uppoutua kulttuuritoimintaan, Milanon vieraanvarainen henki ja eloisa queer-yhteisö tarjoavat loputtomasti mahdollisuuksia nauttia ja sitoutua.

Gay Milan - Travel Gay Ohje

Uutiset ja ominaisuudet

Milano Tapahtumat

  • Milanon ylpeys

    Milano Pride 2024

    View Details

    La, 29. kesäkuuta

Milano Matkat

Selaa kumppaneidemme valikoimaa Milanon retkiä ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Milano matkaasi vartenHanki opas