Gay Amsterdam

Gay Amsterdam

Tutustu gay Amsterdamiin oppaamme avulla parhaisiin homobaareihin, klubeihin, saunoihin, risteilyklubeihin, kauppoihin, upeisiin hotelleihin ja muihin

Mitä tänään

Mitä on huomenna

Amsterdam

Meistä Amsterdam

Amsterdamin vilkas gay-skene

Harvat nykyaikaiset homoskenet ovat yhtä eläviä ja eloisia kuin Amsterdamissa. Hollannin pääkaupunki on ollut LGBTQ+ -yhteisön linnake yli vuosisadan ajan, ja sen omituinen yhteisö kukoistaa poliittisista ja yhteiskunnallisista vastoinkäymisistä huolimatta.

Homokaupungit ja yöelämä

Amsterdamissa on useita kukoistavia homokyliä, jotka ovat täynnä homoravintoloita, kahviloita, klubeja ja baareja. Amsterdamin näkyvin homoalue on kuitenkin Regulierswarstraat. Tämä ikoninen LGBTQ+-katu alkoi kehittyä gay-hotspotiksi 1970- ja 1980-luvuilla, kun gay-baarit ja -klubit lisääntyivät räjähdysmäisesti, mikä vahvisti Amsterdamin roolia kansainvälisenä homokohteena ja synnytti omituisen yöelämän, joka kukoistaa edelleen.

Taide, kulttuuri ja nähtävyydet

Vilkkaan yöelämänsä lisäksi Amsterdamissa on myös runsaasti kulttuuria ja taidetta. Kaupungissa on gallerioiden, museoiden ja näyttelytilojen verkosto, joka esittelee hienoimpia taidetta Alankomaista ja muualta. Tärkeimpiä nähtävyyksiä ovat Anne Frankin talo, Van Goghin museo ja Seksimuseo.

Maailmanluokan majoitusta

Amsterdam tarjoaa joitakin planeetan parhaista homohotelleista, klubeista ja baareista, ja se tarjoaa LGBTQ+-matkailijoille todella ainutlaatuisen ja eloisan vierailun. Ylellisistä hotelleista omituisiin putiikkimajoitusmahdollisuuksiin, homomatkailijoilla on valinnanvaraa.

Olen jäsentänyt sen otsikoilla, tiukentanut kirjoitusta ja poistanut liian markkinoilta kuulostavan kielen. Kerro minulle, jos haluat muita muutoksia!

Gay Amsterdam - Travel Gay Ohje

Nousussa olevia hotelleja Amsterdam

Uutiset ja ominaisuudet

Amsterdam Tapahtumat

  • img

    Pride Amsterdam 2024

    View Details

    Lau, heinäkuuta 27

Amsterdam Matkat

Selaa kumppaneidemme valikoimaa Amsterdamin matkoja ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Amsterdam matkaasi vartenHanki opas