Homo Oslo

Homo Oslo

Norjan pääkaupunki Oslo tunnetaan kauniista luonnostaan, korkeasta elämänlaadustaan ​​ja rennosta homoelämästään.

Oslo

Meistä Oslo

Osloa, Norjan pääkaupunkia, juhlitaan korkeasta elämänlaadustaan ​​ja ystävällisestä asenteestaan ​​LGBTQ+-yhteisöä kohtaan. Kaupungissa on rento homoelämä, jossa on erilaisia ​​baareja, klubeja ja muita paikkoja, jotka sijaitsevat keskeisellä paikalla keskustan alueilla, kuten Sentrumissa ja Vaterlandissa, lähellä Oslon päärautatieasemaa. Nämä paikat tarjoavat ystävällisen ilmapiirin sekä paikallisille että vierailijoille.

Kaupunki tunnetaan myös Oslo Priden, Norjan suurimman LGBTQ+ -festivaalin isännöimisestä, joka muuttaa kaupungin eloisiksi toimintojen keskukseksi, mukaan lukien paraateja, elävää musiikkia ja lukuisia kulttuuritapahtumia joka kesä, tyypillisesti kesäkuun lopussa tai heinäkuun alussa.

Niille, jotka ovat kiinnostuneita tutustumaan Oslon kulttuurisiin näkökohtiin, kaupunki tarjoaa lukuisia museoita ja historiallisia kohteita, jotka tarjoavat käsityksen rikkaasta norjalaisesta perinnöstä ja nykytaiteen alueesta. MUNCH-museo, joka on omistettu ekspressionistiselle taiteilijalle Edvard Munchille, ja National Gallery ovat merkittäviä nähtävyyksiä​.

Oslo on kaupunki, joka kutsuu LGBTQ+-matkailijat kokemaan luonnon kauneuden, rikkaan historian ja avoimen vieraanvaraisuuden yhdistelmän kattavan julkisen liikennejärjestelmän ja joukon homoystävällisiä majoitusvaihtoehtoja.

Homo Oslo - Travel Gay Ohje

Uutiset ja ominaisuudet

Oslo Tapahtumat

  • img

    Oslo Pride 2024: parade, events and dates

    View Details

    pe, kesäkuuta 21

Oslo Matkat

Selaa kumppaneidemme valikoimaa Oslon retkiä ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Oslo matkaasi vartenHanki opas