Gay Kapkaupunki

Gay Kapkaupunki

Kapkaupunki on Afrikan kosmopoliittinen kaupunki ja sen kiistaton homopääkaupunki

Cape Town

Meistä Cape Town

Kapkaupunki, joka tunnetaan Etelä-Afrikan "äitikaupungina", on monimuotoisuuden majakka ja yksi Afrikan mantereen osallisimmista kaupungeista, mikä tekee siitä erottuvan kohteen LGBTQ+-matkailijoille. Majesteettisten vuorten ja laajan valtameren välissä sijaitseva Kapkaupunki tarjoaa henkeäsalpaavien maisemien lisäksi myös eloisan homoelämän, jota juhlitaan avoimuudestaan ​​ja kulttuurisesta rikkaudestaan.

Kapkaupungin LGBTQ+-elämän sydän on keskittynyt De Waterkantin alueelle, jota verrataan usein San Franciscon Castron kaupunginosaan. Tällä vilkkaalla alueella on lukuisia homobaareja, klubeja ja kahviloita sekä tyylikkäitä putiikkeja ja hienoja ravintoloita, jotka kaikki lisäävät sen dynaamista tunnelmaa. Kapkaupungissa järjestetään myös vuosittainen Pride-festivaali, joka on energinen, iloinen juhla, joka houkuttelee vierailijoita ympäri maailmaa.

Homoystävällisen yöelämänsä ja tapahtumiensa lisäksi Kapkaupunki tarjoaa valikoiman nähtävyyksiä, jotka palvelevat erilaisia ​​kiinnostuksen kohteita historiallisesta Robben Islandista luonnonkauniiseen Pöytävuoreen ja Greenmarket Squaren vilkkaisiin markkinoihin. Kaupungin rannat, mukaan lukien suosittu Clifton 3rd, ovat täydellisiä paikkoja auringonottoon, seurustelemiseen ja joskus valaiden ja delfiinien havaitsemiseen.

Kapkaupungin sitoutuminen inklusiivisuuteen näkyy myös sen monissa kulttuurifestivaaleissa, taidenäyttelyissä ja ihmisten vieraanvaraisessa asenteessa, mikä tekee siitä ihanteellisen kohteen niille, jotka arvostavat sekä seikkailua että lämmintä vastaanottoa.

Nousussa olevia hotelleja Cape Town

Uutiset ja ominaisuudet

Cape Town Matkat

Selaa valikoimaa retkiä Kapkaupungissa kumppaneiltamme ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Cape Town matkaasi vartenHanki opas