Homo Barcelona

Homo Barcelona

Valtava homoelämä, upeat hiekkarannat ja upeat historialliset nähtävyydet tekevät Barcelonasta yhden Euroopan suosituimmista homokohteista.

Mitä on huomenna

Barcelona

Meistä Barcelona

Barcelonan homoelämän koko jää usein huomaamatta LGBTQ+-lomaa etsiviltä, ​​mutta monipuolinen kokoelma homoklubeja, radikaalin aktivismin historia ja kukoistava LGBTQ+-väestö, joten on vain harvat paikat, jotka soveltuvat paremmin upealle omituiselle kaupunkilomalle. . Suurin osa Barcelonan homobaareista on täynnä Eixamplen kaupunginosaa, joka tunnetaan myös nimellä "Gaixample".

Eixample on kuvankaunis alue Barcelonan keskustassa, jolle on ominaista kauniit parvekkeet, puiden reunustamat katukatuja ja vilkkaat kahvilat, jotka leviävät auringon paistamille jalkakäytäville. Eixamplen väkiluku on huomattavasti outoa ja vielä huomattavasti siistimpää – maailmanluokan katsojille ei löydy vastaavaa. Eixample on myös täynnä esimerkkejä Espanjan 20-luvun modernismista, joten se on suosittu valinta arkkitehtuurin ystäville. 

Vain 40 minuutin junamatkan päässä Barcelonasta sijaitseva Sitgesin katsotaan usein olevan Euroopan homoseksuaalisin kaupunki. Sitges on hyvin suunnattu homoturismiin, ja sieltä löytyy runsaasti homoklubeja, baareja ja vain aikuisille tarkoitettuja hotelleja. Barcelonan ja Sitgesin yhdistäminen on yksi suosituimmista kaksoiskeskuksen reiteistä homomatkailijoille, ja se tarjoaa täydellisen sekoituksen korkean kulman kulttuurista stimulaatiota ja häpeämätöntä homohauskaa. 

Gay Barcelona - Travel Gay Ohje

Uutiset ja ominaisuudet

Barcelona Tapahtumat

 • img

  Pride Barcelona 2024

  View Details

  La, 1. kesäkuuta

 • img

  Circuit Festival Barcelona 2024

  View Details

  lauantaina elokuun 10

Barcelona Matkat

Selaa valikoimaa retkiä Barcelonassa kumppaneiltamme ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Barcelona matkaasi vartenHanki opas