Gay Madrid

Gay Madrid

Madridin homoyöelämä on legendaarista, samoin kuin kaupungin rento ulkoilu ja lämpimästi tervetuloa kaikille vierailijoille

Mitä tänään

Mitä on huomenna

Madrid

Meistä Madrid

Madrid esittelee majesteettisen arkkitehtuurinsa, eloisat kaupunginosat ja maailmanluokan museot sekä kulttuurin ja luovuuden kuvakudoksen joka käänteessä. Madridin maamerkit kertovat tarinoita rikkaasta menneisyydestä ja kukoistavasta nykykaupungista aina ikonisesta Puerta del Solista upeaan kuninkaalliseen palatsiin. Vilkkaat aukiot ovat täynnä energiaa ja tarjoavat espanjalaisen kulttuurin olennaista makua. 

Madrid on yksi suurimmista Euroopan pääkaupungeista, ja siellä on myös yksi mantereen parhaista homoelämästä. Chueca on Madridin tärkein homokaupunginosa, joka on täynnä LGBTQ+-baareja, klubeja ja kahviloita. Pysyvän kokoelman upeita homokeskeisiä paikkoja lisäksi kaupungin vuosittainen gay pride -tapahtuma on yksi Euroopan suurimmista ja parhaista.

Kukoistavan kulinaarisen kohtauksen ja Espanjan parhaiden viinitarhojen läheisyyden ansiosta voit todella elää hyvää elämää Madridissa. Kaupungilla on pitkä ja dramaattinen historia, ja monia ratkaisevia hetkiä Espanjan myrskyisässä historiassa on nähty täällä. Madrid on pitkään ollut suuri vetonaula taiteilijoille, mukaan lukien Goya ja Picasso, joista entinen loi ikonisen Black Paintings -teoksensa Quinta del Sordossa, aivan kaupungin ulkopuolella sijaitsevassa huvilassa.

Gay Madrid - Travel Gay Ohje

Uutiset ja ominaisuudet

Madrid Tapahtumat

  • img

    Madrid Pride Orgullo MADO 2024

    View Details

    Ti, kesäkuun 25

Madrid Matkat

Selaa valikoimaa retkiä Madridissa kumppaneiltamme ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Madrid matkaasi vartenHanki opas