Gay Sitges

Gay Sitges

Ehkäpä Välimeren gayoin kaupunki. Tutustu Sitgesin upeisiin rantoihin ja homojen yöelämään.

Mitä tänään

Mitä on huomenna

Sitges

Meistä Sitges

Tämä viehättävä espanjalainen kaupunki sijaitsee vain lyhyen matkan päässä Barcelonasta, ja se huokuu rentoa tunnelmaa, jota täydentävät sen upeat rannat, mukaan lukien ikoninen Playa de la Ribera. Sitges on ansainnut paikkansa LGBTQ+-matkailun hotspotina, ja sen kutsuva ilmapiiri isännöi kuuluisaa Sitges Pride -juhlaa ja lukuisia LGBTQ+-ystävällisiä paikkoja.

Sitgesissä on lukuisia LGBTQ+-ystävällisiä baareja, klubeja ja saunoja, jotka reunustavat viehättäviä katuja, mikä tekee siitä homojen yöelämän ja yhteisön keskuksen. Kaupungissa järjestetään runsaasti LGBTQ+ -tapahtumia ja festivaaleja, mukaan lukien kuuluisa Sitges Pride, joka houkuttelee vierailijoita ympäri maailmaa.

Kaupungin arkkitehtuuri on ainutlaatuinen sekoitus perinteisiä espanjalaisia ​​tyylejä, kuten kalkittuja taloja, kapeita katuja ja viehättäviä yhteisiä aukioita. Sen taiteellinen sielu paljastuu lukuisten gallerioiden, museoiden ja kulttuuritapahtumien kautta tarjoten ikkunan kiehtovaan luovaan perintöön. Sitges tarjoaa myös herkullista kulinaarista kohtausta, jossa mereneläviä ja katalonialaisia ​​ruokia ovat keskeisellä sijalla.

Gay Sitges - Travel Gay Ohje

Uutiset ja ominaisuudet

Sitges Tapahtumat

  • img

    Bear Week Sitges 2024

    View Details

    su, syyskuun 1

Sitges Matkat

Selaa valikoimaa kumppaneidemme Sitgesin retkiä ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Sitges matkaasi vartenHanki opas