Gay Bangkok

Gay Bangkok

Tunnetusti hauska ja ystävällinen homoelämä tekee Bangkokista yhden Aasian suosituimmista homokohteista.好玩又友善的同志圈使曼谷成为亚洲最受欢迎的同志旅游圣地之一.

Mitä tänään

Mitä on huomenna

Bangkok

Meistä Bangkok

Bangkok on iso, valoisa ja loputtoman jännittävä, joten ei ole yllätys, että sitä pidetään usein myös Aasian epävirallisena homopääkaupunkina. Kiehtova ja pitkä historia ja valtava vuosittainen kävijämäärä Bangkok on kulttuurien ja hahmojen sulatusuuni. Thaimaan pääkaupungissa voi nauttia monikerroksisista homosaunoista koskemattomiin buddhalaistemppeleihin. 

Homomatkailijat ovat ryntäneet Bangkokiin useiden vuosien ajan, ja he ovat huomanneet nautinnolle asetetun palkkion sekä hotellien ja majatalojen valtavan vaihtelun. Vaikka Thaimaa on pitkälti konservatiivinen maa, Bangkok on liberaali keidas, jossa LGBTQ+ -yhteisön jäsenet voivat odottaa tuntevansa olonsa turvalliseksi ja syleiltyiksi.

Bangkok on budjettiystävällinen kaupunki, ja voit pitää hauskaa ilman suuria summia. Siitä huolimatta se on myös hajallaan luksuskiinteistöjä, jotka lupaavat ilahduttaa jopa huippuluokan matkailijaa. Bangkok nukkuu harvoin, joten kannattaa varata aikaa öiseen tutkimusmatkaan – kaupungissa on joitain maailman parhaista katuruokakojuista.

Gay Bangkok - Travel Gay Ohje

Nousussa olevia hotelleja Bangkok

Uutiset ja ominaisuudet

Bangkok Tapahtumat

 • gCircuit SK2024

  View Details

  pe, huhtikuun 12

 • img

  XXO Party Cruise 2024

  View Details

  pe, toukokuun 17

Bangkok Matkat

Selaa valikoimaa retkiä Bangkokissa kumppaneiltamme ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Bangkok matkaasi vartenHanki opas