Homo Kalifornia

Homo Kalifornia

Kalifornia on yksi Yhdysvaltojen rikkaimmista ja dynaamisimmista osavaltioista, ja siellä on useita maailmanluokan homoelämää.

Mitä tänään

Mitä on huomenna

Kalifornia

Meistä Kalifornia

 1. San Francisco: San Franciscolla on pitkä historia LGBTQ+-aktivismista, ja siellä asuu kuuluisa Castron alue. Se on yksi ikonisimmista LGBTQ+-kaupungeista maailmanlaajuisesti, ja siellä järjestetään tapahtumia, kuten San Francisco Pride Parade.

 2. Länsi-Hollywood: WeHo-nimellä tunnettu West Hollywood on kaupunki Los Angelesin piirikunnassa. Siellä on vilkas LGBTQ+ -skene, jossa on lukuisia baareja, klubeja ja LGBTQ+ -tapahtumia. Kaupunki on tunnettu edistyksellisestä politiikastaan.

 3. Los Angeles: Yhtenä Yhdysvaltojen monimuotoisimmista ja väkirikkaimmista kaupungeista Los Angelesissa on kukoistava LGBTQ+-yhteisö. LGBTQ+-skene on levinnyt ympäri kaupunkia, ja se keskittyy sellaisille alueille kuin West Hollywood ja Silver Lake.

 4. Palm Springs: Tästä aavikkokaupungista on tullut suosittu LGBTQ+-kohde, jossa on LGBTQ+-lomakohteita, tapahtumia ja ystävällinen ilmapiiri.

 5. Pitkä ranta: Long Beachillä on kasvava LGBTQ+-yhteisö, ja siellä järjestetään Long Beach Pride Festival and Parade, yksi alueen suurimmista LGBTQ+-tapahtumista.

 6. Oakland: Oakland tunnetaan inklusiivisuudestaan, ja sen LGBTQ+-yhteisö on olennainen osa kaupungin monipuolista kulttuuria.

 7. Sacramento: Kalifornian pääkaupungissa on kukoistava LGBTQ+-yhteisö, ja siellä järjestetään tapahtumia, kuten Sacramento Pride Parade.

 8. San Diego: San Diego tarjoaa kauniita rantoja ja vieraanvaraisen LGBTQ+-yhteisön. Hillcrest on San Diegon LGBTQ+ -skenen sydän.

 9. Santa Monica: Santa Monica tunnetaan LGBTQ+ -ylpeysstään, ja siellä järjestetään tapahtumia, kuten Santa Monica Pride Festival.

 10. Guerneville: Pieni kaupunki Sonoman piirikunnassa Guernevillessä on suosittu LGBTQ+-lomapaikka, jossa on LGBTQ+-ystävällisiä lomakohteita ja aktiviteetteja.

Uutiset ja ominaisuudet

Kalifornia Tapahtumat

 • San Francisco Pride 2024: kokoonpano, päivämäärät ja liput

  San Francisco Pride 2024: lineup, dates & tickets

  View Details

  La, 29. kesäkuuta

 • San Diegon ylpeys

  San Diego Pride 2024: parade, dates and events

  View Details

  Lau, heinäkuuta 20

 • img

  Long Beach Pride 2024

  View Details

  pe, elo 2

 • img

  Palm Springs Pride 2024

  View Details

  torstaina 31. lokakuuta