Golden Gate Bridge, San Francisco

Homo San Francisco

San Francisco on homokulttuurin ytimessä, ja kuuluisa Castro on ehkä yksi USA:n tärkeimmistä homokohteista.

Mitä tänään

Mitä on huomenna

San Francisco

Meistä San Francisco

Rainbow City: Omalaatuinen matkustajan unelma

San Francisco, joka tunnetaan maailmanlaajuisesti LGBTQ+-huippukohteena, kestää hypeä. Kukkuvien kukkuloiden ja kimaltelevan Tyynenmeren välissä sijaitseva City by the Bay on houkutellut uraauurtajia 1950-luvulta lähtien. Tuolloin maanalaiset baarit, kuten Black Cat Cafe, tarjosivat yhteisöä - ei pientä mukavuutta näinä epävarmoina aikoina.

Castro: Rainbow Road Trip

Nykyään yksikään matka Gay Franciscoon ei olisi täydellinen ilman pyhiinvaellusta Castron alueelle. Kävele sateenkaaren reunustamilla kaduilla aktivistikuvakkeiden, kuten Harvey Milkin, kanssa, josta tuli Kalifornian ensimmäinen avoimesti homovaaleilla valittu virkamies vuonna 1977. Kunnioita LGBTQ+:n historiaa esimerkiksi GLBT History Museumissa tai Human Rights Campaign Storessa. Pimeän jälkeen elävä musiikki ja tanssi kutsuvat klubeihin, kuten The Cafe ja Twin Peaks Tavern, jotka ovat molemmat kuuluisia paikkakunnan juomapaikkoja.

Beyond the Castron: Neighborhood Treasures

Castron sateenkaari käynnistää vain SF:n eloisan omituisen kuvakudoksen. Etsi SoMasta nahka-/fetissimaku sellaisissa paikoissa kuin Eagle Plaza ja Powerhouse. Nappaa meksikolaisia ​​ruokia Missionissa ennen esityksiä drag paradise Oasis -tapahtumassa. Tilaa aasialaisia ​​fuusio- ja naismatkijoita Chinatownin kuumimmassa illallisteatterissa AsiaSF. Missä tahansa vaelteletkin täällä, upeat löydöt eivät ole koskaan kaukana LGBTQ+-matkailijoille.

San Francisco Pride: Rallying for Equality

Yli 50 vuoden ajan San Francisco on toivottanut ylpeitä vieraita tervetulleiksi paikallisten kanssa juhlimaan PRIDE-kuukautta joka kesäkuussa. Amerikan suurimpien festivaalien joukossa SF Pride kunnioittaa menneisyyttä ja pyrkii oikeudenmukaisempaan tulevaisuuteen. Liity omituisten ihmisten joukkoon ympäri maailmaa marssimassa, tanssimassa ja yksinkertaisesti olemassa - turvallisesti, avoimesti ja arvokkaasti. Ei ole väliä milloin vierailet, sama uraauurtava henki voi tuntea tämän lahden rannalla sijaitsevan sateenkaaren kaupunkikuvan yli.

San Francisco Pride 2024 ⭷

Homo San Francisco - Travel Gay Ohje

Uutiset ja ominaisuudet

San Francisco Tapahtumat

 • img

  San Francisco Trans March

  View Details

  pe, kesäkuuta 28

 • San Francisco Pride 2024: kokoonpano, päivämäärät ja liput

  San Francisco Pride 2024: lineup, dates & tickets

  View Details

  La, 29. kesäkuuta

San Francisco Matkat

Selaa kumppaneidemme valikoimaa San Franciscon retkiä ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in San Francisco matkaasi vartenHanki opas