Louisville

Gay Louisville

Louisville on Kentuckyn osavaltion suurin kaupunki. Tässä on homooppaamme Louisvilleen, joka tunnetaan myös nimellä Bourbon City

Louisville

Meistä Louisville

Louisville, Kentucky, kaupunki, joka tunnetaan lämpimästä eteläisestä vieraanvaraisuudestaan, on myös ystävällinen kohde LGBTQ+-matkailijoille. Porttina etelään Louisville tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän kokemuksia rikkaan bourbon-kulttuurin tutkimisesta ja herkullisen keittiön herkuttelusta uppoutumiseen osavaltion upeaan luonnonkauneuteen. Olitpa täällä nopealle viikonloppumatkalle tai pitemmälle vierailulle, löydät paljon jännittäviä aktiviteetteja täydentämään reittiäsi, kuten bourbon-maistajaisia, kartanokierroksia, häikäiseviä drag-esityksiä ja jopa jännittäviä maanalaisia ​​​​luolareunuksia. Älä aliarvioi Louisvillen vaatimatonta kokoa – se on kaupunki, joka on täynnä etelän charmia ja LGBTQ+ -ylpeyttä, joka on valmis ottamaan sinut avosylin vastaan.

Nousussa olevia hotelleja Louisville

Louisville Matkat

Selaa yhteistyökumppaneidemme valikoimaa Louisvillen retkiä ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Louisville matkaasi vartenHanki opas