Gyeongbokgungin portti Soul

24 tuntia Soulissa

Soul ansaitsee enemmän kuin yhden päivän kokea. Mutta jos sinulla on vain 24 tuntia aikaa tutustua tähän uskomattomaan kaupunkiin, nämä ehdotukset ovat sinua varten.

Gyeongbokgung

Gyeongbokgung on Korean kuuluisin palatsi. Se on rakennettu 1300-luvun lopulla, ja se on tuhoutunut ja rakennettu uudelleen useita kertoja. Kävele paviljongeissa ja halleissa arvostamaan korealaista kulttuuria ja sen konfutselaista vaikutusta.

Pääset sinne: Gyeongbokgungin (linja 3, uloskäynti 5) ja Gwanghwamunin (linja 5, uloskäynti 2) metroasemat. Sisäänpääsy: - 3,000 wonia. Suljettu tiistaisin.

Insa-dong

Insa-dong on perinteisen korealaisen taiteen ja käsityön, maalausten, keramiikan ja antiikkien sulatusuuni sekä lukuisia nykytaiteen gallerioita. Hinnat voivat vaihdella muutamasta Yhdysvaltain dollarista kymmeniin tuhansiin.

Saapuminen: Angukin asema (linja 3, uloskäynti 6)

Itaewon

Itaewon on ulkomaalaisille ystävällinen kaupunginosa lähellä Yhdysvaltain armeijan tärkeintä tukikohtaa, jossa idän ja lännen kulttuurit törmäävät. Itaewon on täynnä baareja, klubeja, ravintoloita ja kauppoja, joissa myydään melkein kaikkea. Vieraile Soulin homokylän Homo Hillin baareissa ja klubeissa.

Saapuminen: Itaewon Station (linja 6)

Myeongdong

Myeongdongissa on kyse shoppailusta. Korkeista supermyymälöistä (Migliore, Lotte Department, Avatar ja High Harriet) sivukaduilla reunustaviin pieniin kauppoihin. Tarjolla on loputon valikoima ravintoloita ja kahviloita sekä tarpeeksi kosmetiikka- ja ihonhoitoliikkeitä, jotka täyttävät jokaisen kauneuskuningattaren tarpeet.

Saapuminen: Myeongdongin asema (linja 4)

Han-joki (Hangang)

Ikoninen Han-joki on yksi Soulin kauneimmista nähtävyyksistä, joka leikkaa kaupungin keskustan läpi. Suosikkikatselupaikkamme ovat Cloud Cafe (구름카페) ja Sunset Cafe (노을카페). Näistä kahviloista on korkein näkymä Han-joelle. Muista ottaa kamera mukaan ikuistaaksesi nähtävyydet samalla kun siemailet lattea tai samppanjaa.

Kulku sinne: Dongjakin asema (linja 4), uloskäynti 1 (Gureumia varten), uloskäynti 2 (Noeulille) – 3 minuutin kävelymatka.

Apgujeong

Apgujeong on Soulin "Beverly Hills". Tyylikäs kaupunginosa, jossa on tasokkaita merkkimyymälöitä. Hinnat ovat jyrkkiä, mutta jos raha ei ole ongelma, tämä trendikäs alue osoittautuu erittäin tervetulleeksi kokemukseksi. Esteettisiä klinikoita on useita. Jos haluat nopean kasvojen korjauksen, katso Apgujeong!

Mene sinne: Linja 3 Apgujeong-asemalle ja ota taksi. Hinta on noin 2,000 wonia.

Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja homoseksuaalisesta Soulista.

Kuva Gyeongbokgungista - Amin Buskan

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Parhaat matkat Soulissa

Selaa valikoimaa retkiä Soulissa kumppaneiltamme ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Seoul matkaasi vartenHanki opas