Täydellinen opas Sydney WorldPride 2023 -tapahtumaan

Täydellinen opas Sydney WorldPride 2023 -tapahtumaan

 

LGBTQ+ Sydney

 

Valitse moderni, kosmopoliittinen kaupunki, lisää ympärivuotiseen auringonpaisteeseen ja yhdistä se joihinkin maailman parhaisiin homo-yöelämään, ja mitä sinulla on? Vastaus on yksinkertainen; Sydney.

Kansainvälisesti LGBTQ+-kulttuurin keskukseksi tunnustettu Uuden Etelä-Walesin aurinkoinen pääkaupunki on pitkään ylpeillyt suurella ja näkyvällä queer-yhteisöllä, joka on viime vuosina nostanut aaltoja pyrkiessään keskittämään alkuperäiskansojen jäsentensä kokemuksia ja huolenaiheita.

Kaiken kaikkiaan Australiaa pidetään usein yhtenä homoystävällisimmistä maista maailmassa, jossa on edistynyt syrjinnän vastainen lainsäädäntö ja avoin asenne samaa sukupuolta olevien avioliittoja ja adoptiota kohtaan. Sydney ei ole erilainen, ja homomatkailijat voivat odottaa tulevansa syleilemään ja hyväksytyiksi kaikkialla, missä he uskaltavat tähän vaikuttavan monimuotoiseen kaupunkiin. Tästä yleisestä liberalismista huolimatta Darlinghurstin naapurusto on epäilemättä LGBTQ+ -kulttuurin keskus, ja tämän vaihtoehtoisen erillisalueen kautta löytyy lukuisia homobaareja, klubeja ja hotelleja.

Sydneyn kauneus on tietysti vilkkaassa Circular Key -avaimen sulavien katujen läheisyys maailmankuulujen rantojen reunalle, jotka ympäröivät tätä ainutlaatuista kaupunkialuetta. Clovelly Beachin syrjäisestä yksityisyydestä Obelisk Beachin vaatteiden valinnaiseen käytäntöön on paikka rentoutua kiinnostuksen kohteistasi riippumatta. Mikään matka Sydneyyn ei kuitenkaan olisi täydellinen ilman iltapäivää ikonisella Bondi Beachillä, jonka pohjoispää on pitkään ollut suosittu kohde homojen auringonottajille, uimareille ja nähtävyyksille.

 

Sydney WorldPride 2023

 

Ei pitäisi olla yllättävää, että kaupunki on valittu WorldPride 2023 -tapahtuman isännöitsijäksi, joka lupaa juhlia kaikkea, mikä tekee Sydneystä niin fantastisen LGBTQ+ -kohteen. 17. helmikuuta - 5. maaliskuuta järjestettävä tapahtuma kestää kaksi viikkoa ja sisältää useita ohittamattomia tapahtumia, mukaan lukien Live and Proud: Virallinen Sydney WorldPride -avajauskonsertti, jossa muiden esiintyjien joukossa Kylie Minogue astuu lavalle toivottamaan tervetulleeksi. WorldPriden osallistujia eri puolilta maailmaa. Muut Sydney WorldPride 2023 -tapahtuman aikana järjestettävät tapahtumat palvelevat LGBTQ+ -yhteisön lukemattomia makuja tarjoamalla tyydyttävän tasapainoisen yhdistelmän riehuvia raveja ja kulttuuripainotteisia työpajoja ja keskusteluja.

Edelliset WorldPrides-tapahtumat ovat olleet jatkuvasti onnistuneita, ja Sydneyn tapahtumasta on tulossa yhtä innostava. Pääesiintyjien julkistamista jatketaan, ja omituiset tapahtumapaikat eri puolilta Sydneytä järjestävät jo omia WorldPride-tapahtumiaan. Erityistä huomiota kiinnitetään alkuperäiskansojen rooliin nykyajan LGBTQ+-kulttuurin muovaamisessa Australiassa, ja WorldPride 2023 lupaa olla tähän mennessä kattavin WorldPriden iteraatio.

Älä epäröi valita majoitusta matkallesi – Sydney WorldPride 2023 -tapahtuman kiinnostus tarkoittaa, että monet halutuimmista hotelleista ovat jo saavuttamassa kapasiteettinsa. TravelGay tekee yhteistyötä tapahtuman kanssa tarjotakseen valikoiman paketteja ja reittejä, jotka takaavat mahdollisimman sujuvan ja kattavimman WorldPride-kokemuksen.

 

Saapuminen Sydneyyn

 

Koska Sydney on kansainvälisen matkailun keskus eteläisellä pallonpuoliskolla, se on hyvin varustettu ottamaan vastaan ​​vierailijoita ympäri maailmaa – useimmat saapuvat Sydneyn lentokentälle.

Niille, jotka haluavat saavuttaa Sydney WorldPriden sopivan upealla tavalla, Qantas WorldPride Flight on epäilemättä paras vaihtoehto. Tämä erikoislento, joka matkustaa suoraan Los Angelesista Sydneyyn, on täydellinen johdatus WorldPriden eloisuuteen, joka sisältää eksklusiivisia ominaisuuksia ja lisäominaisuuksia. Rainbow roo -pyjamasta australialaisen kokin Neil Parryn suunnittelemaan mittatilaustyönä valmistettuun menuun tämä on matka, joka heijastaa todella määränpäätään. Hauskuus alkaa ennen kuin pyörät ovat vielä irti maasta, ja australialaisen koomikko Joel Kreaseyn viihdettä ennen lentoa järjestetään Qantas Los Angeles First Loungessa.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Sydneyn parhaat retket

Selaa valikoimaa Sydneyn retkiä kumppaneiltamme ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Sydney matkaasi vartenHanki opas