Homo Atlanta

Homoopas Atlantaan

Lopullinen opas Georgian homopääkaupunkiin

Georgian pääkaupunki ja yli 6 miljoonan ihmisen koti Atlanta on eloisa ja rönsyilevä metropoli, jolla on ainutlaatuinen historia ja kulttuuri. Kaupunki on saavuttanut korkeat pisteet kehitys- ja innovaatioluokissa, ja se on yhtä jännittävä matkailukohde.

Atlanta koki kulttuurisen ja taiteellisen renessanssin 2010-luvulla, ja sen seurauksena kaupungin taiteelliset ja luovat yhteisöt ovat ottaneet takaisin monia alueita, jotka oli aiemmin laiminlyöty ja unohdettu. Kaupunki on elossa ja täynnä mahdollisuuksia löytää sekä sen levoton historia että lupaava tulevaisuus.

Atlantassa on Yhdysvaltojen kolmanneksi suurin LGBT+-väestö, ja siellä on kukoistava ja elinvoimainen homoalue, joka on yleensä keskittynyt kaupungin keskustan alueelle. Kaupungin homomaailma on monipuolinen ja eklektinen, ja se heijastaa LGBT+-ihmisten kasvavaa hyväksyntää Atlantassa.

Homo Atlanta

Gay-baareja ja -klubeja Atlantassa

Etelän queer-pääkaupungin titteliä ei ole helppo ansaita, mutta Atlantan gay-klubit ja baarit tekevät tästä kaupungista todella väitteen ansainnut. Homoklubielämä Atlantassa tunnetaan vaatimattomuudestaan ​​ja pitää hauskanpitoa etusijalla kaiken muun edelle.

Sijaitsee Atlantan homojen keskustan sydämessä, Blake on The Parkissa on tarjonnut laadukkaita kerhoelämyksiä jo kolmenkymmenen vuoden ajan. Tanssibaari isännöi maailmankuuluja DJ:itä, live-tanssijia ja legendaaristen drag queenien esityksiä, mikä tekee siitä yhden Atlantan homoväestön suosituimmista klubeista. Tapahtumapaikka on jaettu kolmeen erilliseen osaan, joista jokaisella on oma ainutlaatuinen musiikkilajinsa ja tunnelmansa, mikä tarkoittaa, että jokaiselle homomatkaajalle löytyy jotakin.

Homomatkailijoiden kannattaa harkita vierailua vaativamman mutta silti nautinnollisen paikan saamiseksi WOOFS, kaupungin ainoa homourheilubaari ja suosittu ajanviettopaikka Atlantan karhujen keskuudessa. Baarissa on 27 televisiota, joilla asiakkaat voivat katsella suosikkiurheiluaan, ja se tarjoaa matkailijoille ainutlaatuisen kokemuksen amerikkalaisen urheilun nauttimisesta tyypillisessä karussa urheilubaarissa.

Trippin baarissa yhdistyvät pienimuotoinen, paikallinen baarityyli, joka on niin yksimielinen Etelä-Amerikan kanssa, eloisaan ja eklektiseen homoelämään, joka on yhä suurempi Atlantassa luodakseen tilan, joka on rento, vaivaton ja edullinen. Tripp'sissä järjestetään useita viikoittaisia ​​tapahtumia, mukaan lukien bingo, karaoke ja elävä musiikki.

Homo Atlanta

Gay-hotellit Atlantassa

Huolimatta siitä, että Atlanta sijaitsee sosiaalisesti konservatiivisessa etelässä, se on yleisesti ottaen liberaali kaupunki, ja homomatkailijat voivat odottaa saavansa yhtä kunnioitusta, arvokkuutta ja ystävällistä kohtelua kuin kaikkia muita matkustajia oleskelunsa aikana. Parhaat hotellit homomatkailijoille sijaitsevat kaupungin Midtownissa, jossa vieraat ovat lyhyen kävelymatkan päässä Atlantan parhaista homobaareista ja klubeista.

W Atlanta on mukava ja laaja gay-ystävällinen hotelli, joka sijaitsee kaupungin Midtownin alueella ja vain muutaman minuutin päässä tarjolla olevista parhaasta homo-yöelämästä ja queer-kulttuurista. Hotellissa on erinomaiset mukavuudet, kuten huoneessa olevat spa-tyyliset kylpyammeet, 24/7 baari ja oma pihviravintola.

Huoneet ja sviitit, jotka on suunniteltu modernilla eleganssilla, ja lukuisia mukavuuksia, ovat Renaissance Atlanta Midtown Hotelli on täydellinen tukikohta, josta homomatkailijat voivat tutustua paikalliseen homoelämään ja laajempaan Atlantaan. Hotellissa on upea kattobaari ja ravintola, jossa tarjoillaan sesonginmukaisia ​​ja laadukkaita ruoka- ja juomavaihtoehtoja.

Loews Atlanta tarjoaa ylellisen vaihtoehdon matkailijoille, jotka haluavat tutustua Midtown-alueeseen ja uppoutua kaupungin ainutlaatuiseen homojen yöelämän ja kulttuurin keskustaan. Huippuluokan suunnittelun ja teknologian ansiosta asiakkaat voivat olla varmoja, että heidän oleskelunsa on mukavaa ja mukavaa. Loews Atlanta tunnetaan ystävällisestä ja avuliaasta henkilökunnasta, paikallisten homoklubien läheisyydestä ja mukavista vuoteista.

Homo Atlanta

Martin Luther King, Jr. National Historic Park

Yhtä synkkä ja inspiroiva Martin Luther King, Jr. National Historic Park säilyttää vallankumouksellisen kansalaisoikeusjohtajan muiston. Vierailijat voivat tutustua Martin Luther King Jr:n syntymäkotiin ja tutkia huolellisesti säilyneitä huoneita, joita hän aikoinaan kutsui kodiksi. Asiakkaat voivat myös ylittää bulevardin ja osoittaa kunnioituksensa kryptassa, jossa ikoninen aktivisti nyt lepää.

Paikalla on myös lukuisia muistomerkkejä ja näyttelyitä, jotka on omistettu kansalaisoikeusliikkeelle yleisemmin, mukaan lukien pysyvä näyttely Kingin vaimolle ja taitavalle oopperalaulajalle Coretta Scott Kingille.

atlanta

Korkea taidemuseo

High Museum of Art on Kaakkoisosan johtava taidekokoelman instituutio, jonka pysyvässä kokoelmassa on yli 15,000 XNUMX teosta. Museossa on vaikuttava taiteen antologia, joka seuraa Etelän levotonta historiaa XNUMX- ja XNUMX-luvuilta. The High on omistautunut esittelemään ja tukemaan paikallisia taiteilijoita, ja siellä on säännöllisesti näyttelyitä vähemmän tunnetuista ja tulevista taiteilijoista.

Museon näyttelyt vaihtelevat sisällöltään, mutta pysyvien installaatioiden joukossa on kokoelma American Civil Rights Movementin ja Gay Liberation Movementin johtavan hahmon James Baldwinin kirjallisia teoksia. Baldwinin työ on kuuluisa rodun, maskuliinisuuden ja seksuaalisuuden risteysanalyysistään erotetussa Amerikassa.

Pyörä

Homooikeudet Atlantassa

Georgian osavaltio laillisti samaa sukupuolta olevien avioliitot vuonna 2015, ja nykyään Atlantan kansalaisilla on sama laillinen suoja kuin heidän heteroseksuaalisilla ikätovereillaan ja ystävillään. Vuonna 2021 otettiin käyttöön lainsäädäntö, jossa seksuaalinen suuntautuminen tunnustettiin erityisesti viharikosten motiiviksi.

Atlanta on kunnioituksen ja tasa-arvon majakka LGBT+-henkilöille Etelä-Amerikassa, ja kaupungin liberaalit asenteet tarkoittavat, että homomatkailijat voivat odottaa saavansa arvokasta ja ystävällistä kohtelua vierailunsa aikana. Kaupungissa järjestetään yksi maan suurimmista Pride-tapahtumista joka vuosi lokakuussa viikonloppuna, joka on lähinnä National Coming Out -päivää.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Atlantan parhaat retket

Selaa valikoimaa kumppaneidemme retkiä Atlantassa ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Atlanta matkaasi vartenHanki opas