Chicago

Homoopas Chicagoon

Homoopas Windy Cityyn

Michiganjärven rannalla ja Yhdysvaltojen kolmanneksi suurimman kaupungin tittelin omistava Chicago on paikka, joka on juurtunut syvälle kulttuuriinsa ja yhteisöönsä. Ihmiset täällä ovat surullisen ulospäinsuuntautuneita ja saavat jokaisen vierailijan tuntemaan olonsa tervetulleeksi.

Chicago on kaunis ja lumoava kaupunki, jonka taustalla on lumoavaa nykyarkkitehtuuria, laajoja viheralueita ja virtaavia vesistöjä, ja siellä on yhä eloisampi taide- ja kulttuurielämä ja jossa on yksi Yhdysvaltojen parhaista ravintolateollisuudesta. Kiehtovia kulttuurisia ja historiallisia aarteita täynnä oleva "tuulinen kaupunki" tarjoaa jokaiselle homomatkaajalle jotakin.

Chicagossa asuu yksi Yhdysvaltojen jännittävimmistä, eloisimmista ja monipuolisimmista homoelämästä, ja sen homokaupunginosa Boystown on vilkas yöelämän, kulttuurin ja yhteisön alue, jossa on laaja valikoima homoklubeja ja -baareja sekä lukuisia yhteisöjärjestöjä. jotka pyrkivät säilyttämään ja suojelemaan alueen LGBT+-perintöä.

Chicago

Gay-baareja ja klubeja Chicagossa

Homo-yöelämä Chicagossa alkaa yleensä myöhään ja pysyy kiireisenä vielä myöhemminkin, ja monet ikonisen Boystownin klubit ovat avoinna varhaisiin aikoihin. Homoklubit ja baarit, jotka muodostavat tämän vaikuttavan homoskenen, ovat monipuolisia, kattavat ja tarjoavat monipuolisen valikoiman kerhotoimintamahdollisuuksia jokaiseen makuun.

Chicagon homoelämän keskipiste ja luultavasti kaupungin suosituin homobaari, Sivurata tarjoaa useita kerhotiloja, suuren tanssilattian ja vaikuttavan kattoterassin. Klubi on tullut tunnetuksi erilaisista tapahtumailoistaan, joihin kuuluu Ru Paulin Drag Race -alumnien esityksiä, maailmanluokan kabareeesityksiä ja Tony Award -näytöksiä. Sidetrack on jokaisen homomatkailijan pakollinen vierailukohde, ja klubi voi helposti houkutella yli 1000 osallistujaa viikonloppuisin ja arki-iltaisin.

Scarlet Bar asettaa ylpeyden tehtävänsä etupuolelle ja keskipisteeseen. Menneen aikakauden homobaaria muistuttavan baarin vintage-sisustus yhdistettynä ikoniseen popsoittolistaan ​​tekee Scarletista yhden Chicagon vapauttavimmista ja hauskimmista homobaareista. Väkijoukkoja kerääntyy baariin kuuluisan musiikin vuoksi, jonka valitsee iltaisin 5 paikallista DJ:tä. Scarlet Bar on kiireisintä alkuillasta, kun paikalliset lämmittelevät ennen kuin suuntaavat kaupungin suurempiin kohteisiin.

Homomatkailijat, jotka etsivät energistä, neontäytteistä tilaa tanssiakseen pop-klassikoiden tahdissa Hydraatti. Klubi yhdistää huipputekniset valaistus- ja äänijärjestelmät luodakseen ainutlaatuisen kerhoelämyksen, jota täydentävät paidattomat tanssijat, upeita juomatarjouksia ja iltaviihdettä. Hydrate on tullut tunnetuksi myös joidenkin kaupungin parhaiden drag-esityksien isännöinnistä, ja paikalliset ja kiertävät kuningattaret järjestävät rutiininomaisesti maailmanluokan esityksiä suurelle yleisölle.

Gay-hotellit Chicagossa

Suurin osa Chicagon hotelleista on homoystävällisiä, ja matkustajilla ei pitäisi olla ongelmia kahden hengen huoneen varaamisessa. Kuitenkin epäilemättä paras paikka yöpyä on kaupungin homoyhteisön ja homoelämän Boystownin sydämessä.

City Suites Chicago sijaitsee Boystownin sydämessä ja tarjoaa vieraille modernin ja mukavan oleskelun vain muutaman minuutin päässä kaupungin kuumimmista homo-yöelämästä. Hotelli on sisustettu art deco -teemalla, joka antaa huoneille ainutlaatuisen ja henkilökohtaisen tunnelman. City Suites Chicago on erittäin edullinen vaihtoehto asiakkaille, jotka haluavat keskeisen sijainnin ja tyylikkään sisustuksen.

Katon oleskelutila klo Robey on tämän hotellin kruunu. Pulahtattuaan ulkoilma-altaaseen vieraat voivat nauttia upeista ja vertaansa vailla olevista näkymistä Chicagon horisonttiin. Hotellin laadukkaat huoneet on sisustettu designia ajatellen, ja jokaisessa huoneessa on kovapuulattiat ja kauniisti kaakeloitu kylpyhuone. Iltaisin vieraat voivat hyödyntää paikan päällä olevaa baaria ja ravintolaa, joissa on tarjolla valikoima paikallisia ja kansainvälisiä ruokia.

Sijaitsee vain viiden minuutin kävelymatkan päässä rannalta ja tarjoaa helpon pääsyn vilkkaaseen Boystowniin, The Thompson Chicago tarjoaa vieraille ihanteellisen tukikohdan, josta käsin tutustua kaupunkiin ja maistella joitakin maailmanluokan ruokapaikkoja, jotka sijaitsevat lähellä. Jokaisessa tilavassa ja ilmavassa huoneessa on taulu-tv, sadesuihku ja henkeäsalpaavat näkymät Chicagon horisonttiin.

Chicago

Boystown

Boystown, joka on yksi Yhdysvaltojen vilkkaimmista, yhteisöllisimmistä ja intohimoisimmista homoalueista, oli myös ensimmäinen, joka tunnustettiin virallisesti "homokyläksi". Alueella on erinomainen valikoima homobaareja ja klubeja, jotka sijaitsevat yleensä lähellä toisiaan ja tarjoavat monipuolisen valikoiman yöelämän kokemuksia.

Boystowniin pääsee helposti millä tahansa kaupungin julkisilla kulkuneuvoilla ja alueen tiiviyden ansiosta alueeseen pääsee tutustumaan pääosin kävellen. Homomatkailijat Boystownissa voivat odottaa vihatonta vierailua, sillä alue tunnetaan käsinkosketeltavasta liberaalista avoimuudesta.

Gay ylpeys Chicagossa

Joka kesäkuu Boystownin kaduista tulee entistä vilkkaampia, kun kaupunginosa valmistautuu Pride Festiin, joka on Chicagon LGBT+-yhteisön ja -kulttuurin vuotuinen juhla. Pride on ollut käynnissä Chicagossa vuodesta 1971. Festivaali kestää viikonlopun ja kerää säännöllisesti yli 100,000 XNUMX osallistujaa. Useita katukauppiaita, esiintyjiä ja LGBT+-organisaatioita reunustavat kaduilla juhlien aikana, ja homomatkailijat voivat odottaa nauttivansa joidenkin maailman suurimpien DJ:n ja laulajien esityksistä.

Kaupungissa järjestetään myös Pride-marssi kesäkuun viimeisenä sunnuntaina, jossa tuhannet LGBT+-ihmiset ja liittolaiset kävelevät Chicagon kaduilla juhlimaan identiteettiään ja vaatien tasa-arvoa ja oikeudenmukaista kohtelua kaikille LGBT+-yhteisön jäsenille.

Chicago

Homooikeudet Chicagossa

Illinoisissa on yksi edistyksellisimmistä LGBT+-oikeuksia koskevista laeista Yhdysvalloissa, ja homoseksuaaleja ja matkustajia suojellaan syrjinnän ja vihan vastaisilla laeilla.

Avioliittotasa-arvo saavutettiin Chicagossa vuonna 2014, ja muuntoterapia on ollut virallisesti kielletty vuodesta 2016 lähtien, mikä tarkoittaa, että nuoret LGBT+-ihmiset ovat suojassa haitallisilta pseudopsykiatrisilta käytännöiltä.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Parhaat matkat Chicagossa

Selaa valikoimaa retkiä Chicagossa kumppaneiltamme ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Chicago matkaasi vartenHanki opas