Dallas

Homoopas Dallasiin

Dallasissa on yllättävän hyvä homoskene

Dallas on suuri ja henkeäsalpaava metropoli, jossa on korkeita rakennuksia, perintöarkkitehtuuria ja kukoistava LGBT+-yhteisö. Toisin kuin monet muut Texasin kaupungit, Dallas ei ole joutunut öljyteollisuuden nousu- ja laskusuhdanteeseen, ja se on ollut taloudellinen voimatekijä 19-luvun lopusta lähtien.

Viimeaikaisen kulttuuribuumin kokemassa kaupunki on kasvava taiteen ja kulttuurin keskus. Valtavan kehityksen ja uudistumisen jälkeen Dallasin taidealue on nyt maan suurin, ja se on täynnä nuoria ja innovatiivisia taiteellisia kykyjä. Tämä yhdistettynä kaupungin vakiintuneeseen musiikkihistoriaan tekee Dallasista yhden Yhdysvaltojen kulttuuripääkaupungeista.

Dallasissa on myös yksi aktiivisimmista ja vilkkaimmista homoelämästä Yhdysvalloissa, ja siellä on myös maan kuudenneksi suurin LGBT+-väestö. Kaupunki on homoturistien mekka, jotka parveilevat sen kaduille joka vuosi nauttimaan vieraanvaraisista ja hyväksyvistä paikallisista, kukoistavasta yöelämästä ja rikkaasta kulttuurista.

Gay-klubit ja baarit Dallasissa

Suurin osa Dallasin homojen yöelämästä löytyy Oak Lawnin alueelta. Alueella on tiheä ja keskittynyt kokoelma homobaareja ja -klubeja, jotka kattavat erilaisia ​​kiinnostuksen kohteita ja makuja ja jotka taatusti houkuttelevat kaikki homomatkailijat.

Pysyen uskollisena kaupungin cowboy-juurille, Round-up sedan on länsi-aiheinen klubi, joka vetää yhteen kaupungin suurimmista väkijoukoista. Linjatanssi, tequila, ikoniset country- ja pophitit sekä viehättävä baarihenkilökunta tekevät Round-upista täydellisen kohteen todellisen cowboy-fantasiasi toteuttamiseen. Klubi on valtava, ja siinä on 12 baaria, useita tanssilattiat ja ulkoalue. Kätevästi Oak Lawnin alueella sijaitseva klubi on kävelymatkan päässä monista kaupungin muista homoseksuaaleista, ja Lady Gagan on tiedetty vierailevan siellä, joten muista pitää silmällä.

Aivan tien toisella puolella Round-up Saloonia ja se sijaitsee verrattain laajoissa tiloissa, Station 4 on Dallasin homo-yöelämän värikäs sydän ja sielu. Legendaarisia drag-iltoja, kiertueella kabaree-esityksiä ja maailmanluokan DJ:tä isännöivä Station 4 tarjoaa jokaiselle homomatkaajalle jotakin. Vierailijat voivat nauttia klubin tilavasta tanssilattiasta, suuresta ulkoterassista ja ikonisesta ruusuhuoneesta.

Unohtumattoman ja ainutlaatuisen kerhokokemuksen saamiseksi homomatkailijoiden kannattaa suunnata kohteeseen Eagle Dallas. Tämä suosittu gay-baari tunnetaan nahan esteettisistä ja säännöllisistä teemailloistaan. Päivällä paikka tarjoaa rentouttavan ja mukavan paikan syödä ja juoda, mutta iltaisin luolaklubi herää eloon, kun se on laskeutunut kaupungin energisen ja monimuotoisen homoväestön puolelle.

Le Meridien Dallas

Gay-hotelli Dallasissa

Homomatkailijoiden suosituimmat hotellit sijaitsevat Dallasin keskustassa ja Oak Lawnin alueilla. Näistä paikoista vierailijoilla on kätevä ja tehokas pääsy laajaan valikoimaan gay-paikkoja ja maamerkkejä, joita löytyy kaikkialta kaupungista. Vaikka gay-spesifisiä hotelleja ei olekaan, majoituksen varmistaminen kaupungin Downtown- ja Oak Lawn -alueilla varmistaa homomatkustajille osallistavan ja tuomiovapaan palvelun.

Aivan kuten kaupunki itse, W Dallas korostaa suurta ja rohkeaa, leuan laskevasta kattouima-altaasta rakennuksen näyttävään arkkitehtuuriin, hotelli takaa vieraille ikimuistoisen oleskelun. W tarjoaa asiakkailleen valikoiman mukavuuksia, kuten suuren kylpylän, jossa on yhdeksän hoitohuonetta ja oman gastropubin, ja tarjoaa vieraille täydellisen tukikohdan Dallasiin tutustumiseen.

Sijaitsee Oak Lawnin sydämessä, The Joule Hotel tarjoaa vieraille mukavan ja kätevän oleskelun homokulttuurin keskipisteessä Dallasissa. Jokainen huone on sisustettu tyylikkäästi nykyaikaisilla koristeilla ja mukavuuksilla, ja hotellissa on myös vaikuttava katolla sijaitseva infinity-allas ja kuntokeskus. The Joulen keskeinen sijainti tarkoittaa, että vieraat eivät ole koskaan kaukana kaikista kaupungin tärkeimmistä nähtävyyksistä, kuten John F Kennedyn muistomerkistä ja Dallasin taidemuseosta.

Mukana art deco -sisustus ja kiillotetut pinnat, Le Meridien Dallas on keskeisellä paikalla sijaitseva homoystävällinen hotelli. Le Meridien sijaitsee Uptown Dallasissa lähellä Oak Lawn -aluetta ja suurinta osaa kaupungin gay-yöelämän paikoista. Hotellin tärkein vetonaula on kuitenkin lukuisat maailmanluokan ravintolat, jotka reunustavat ympäröiviä katuja. Dallas on kulinaaristen tarjousten keskus, ja Le Meridienin vieraat ovat erinomaisella paikalla maistellakseen kaikkea, mitä kaupungissa on tarjottavanaan.

Dallas · Gay Dance Clubs

Dallasin taidemuseo

Yksi Yhdysvaltojen suurimmista museoista, Dallas Museum of Art perustettiin vuonna 1903, ja se on omistettu innovaatiotoiminnalle ja yleisön osallistumiselle. Laitoksen maailmanlaajuinen kokoelma sisältää 24,000 5,000 taideteosta XNUMX XNUMX vuoden ajalta ja lukuisista alkuperämaista. Kokoelma on kunnianosoitus Dallasin monimuotoiselle ja monikulttuuriselle väestölle.

Museo sijaitsee kaupungin kukoistavalla taidealueella, jossa on useita itsenäisiä gallerioita, putiikkeja käsityöliikkeitä ja yhteisötiloja. Museon tehtävänä on toimia luovuuden katalysaattorina kaupungin asukkaiden keskuudessa ja vierailijat pääsevät museoon ilmaiseksi.

Homoylpeys Dallasissa

Joka vuosi kesäkuussa Dallasin kadut heräävät eloon sateenkaarilippujen ja koristeiden väreillä. Pride-juhlia on pidetty kaupungissa vuoden 1972 ensimmäisestä Pride-marssista lähtien, jolloin 300 LGBT+-ihmisiä kulki silloisen erittäin konservatiivisen Dallasin kaduilla. Näiden alkuperäisten pioneerien rohkeus ja ylpeys inspiroivat tuhansia muita, ja vuodesta 1980 lähtien kaupunki on isännöinyt Pride-juhlia ja mielenosoituksia vuosittain.

Tänään kaupungin pride-juhlat alkavat LGBT+-painotteisen kirjallisuuden, taiteen ja musiikin päivällä, minkä jälkeen ne huipentuvat Dallas Pride Paradeen viikon lopussa. Homomatkailijat voivat myös kokea Dallas Black Priden ja Texas Latinx Priden, jotka molemmat tapahtuvat kaupungissa ja keskittyvät Oak Lawnin alueelle.

Homooikeudet Dallasissa

Vaikka Dallas sijaitsee yhdessä Amerikan sosiaalisesti konservatiivisimmista ja uskonnollisimmista osavaltioista, se on liberaalin ennakkoluuloton ja LGBT+-hyväksynnän linnake. Kaupungissa on maan kuudenneksi suurin LGBT+-väestö, ja useimmat matkailijat pitävät sitä homoystävällisenä ja vieraanvaraisena.

Dallasin kaupunki aloitti samaa sukupuolta olevien avioliittolupien myöntämisen vain muutama tunti sen jälkeen, kun korkein oikeus päätti avioliiton tasa-arvosta vuonna 2015. Osavaltion laajuista lainsäädäntöä ei kuitenkaan vieläkään ole, joka suojelisi LGBT+-ihmisiä Teksasissa seksuaaliselta motiivilta syrjinnältä, ja transsukupuolisten henkilöiden on ensin suoritettava sukupuolen vahvistus. leikkaukseen, ennen kuin heille annetaan lupa vaihtaa laillista sukupuoltaan.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Parhaat matkat Dallasissa

Selaa kumppaneidemme valikoimaa Dallasin retkiä ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Dallas matkaasi vartenHanki opas