Stumptown Brewery Bar Guerneville California

Gay-opas Guernevilleen

Guernevillestä on nopeasti tulossa lomakohde Kaliforniassa

Kalifornia on täynnä piilotettuja helmiä. Pitkäaikainen suosikki on Guernevillen kaupunki Sonoman piirikunnassa. Sen ympärivuotinen väkiluku on alle viisi tuhatta, mutta se on vilkas lomapaikka. Jos etsit homomajoitusta Kaliforniassa, tämä pieni kaupunki on loistava valinta.

Guerneville on vain puolentoista tunnin ajomatkan päässä San Franciscosta. San Fran on tietysti historiallinen homojen mekka, vaikka nykyään sitä määrittelee enemmän sen läheisyys Piilaaksoon. Guernevillestä tuli San Franin asukkaiden suosituin homomajoituspaikka. Siinä on maalaismainen viehätys ja kukoistava ruokaskene.

Mistä Guerneville tunnetaan?

Guerneville Sonoman piirikunta

Guerneville on unelias kaupunki, jota ympäröivät metsät, punapuut ja Venäjän joki. Se syntyi 19-luvun puolivälissä hakkuukaupungiksi. Myöhemmin se houkutteli varakkaita kalifornialaisia ​​ja siitä tuli lomapaikka. Viime vuosikymmeninä siitä on tullut Kalifornian suosituin LGBT-kohde ja viiniystävien suosikkipaikka.

Se on maalaismainen ympäristö, jossa on monia pieniä lomakohteita, loistoalueita ja mökkejä metsässä. Guerneville on loistava paikka vierailla, jos haluat päästä pois suurkaupungista ja päästä lähemmäksi luontoa.

Kuinka kaukana on Guerneville - Napa?

Ajomatka Guernevillestä Napan laaksoon kestää noin tunnin ja kaksikymmentä minuuttia. Näiden kahden yhdistäminen tekee upeasta reitistä. Voit kokea historiallisen LGBT-lomakaupungin ja sen jälkeen tutustua Napa Valleyn maailmankuuluun viinielämään. Myös Guernevillessä on erinomaisia ​​viininmaistelukokemuksia, joten viinin ystäville se on lyömätön.

Tekemistä Guernevillessä

Helpon ajomatkan päässä Guernevillestä on yli viisikymmentä viinitilaa. Pienten putiikkiviinitilojen löytäminen on suosittua ajanvietettä viininystäville Sonomassa. Löydät joitain erinomaisia ​​Guernevillen ympäriltä - sinun ei tarvitse mennä edes Napa Valleyyn asti.

Sinua ympäröivät luonnonkauniit alueet, joten sinun kannattaa ehdottomasti käydä kävelyllä ja tutkia maisemia. Armstrong Redwoodsin osavaltion luonnonsuojelualue on pakollinen. Se on yli 805 eekkeriä ja se rakennettiin suojelemaan paikallisia punapuupuita. Se leviää pitkin Kalifornian rannikkoa, ja se on paikka Kalifornian parhaille kävelyretkille.

Guerneville on myös kuuluisa ruokaparatiisi. Saatavilla on joitain huippuluokan ruokailuvaihtoehtoja, vaikka ilman asennetta, jota saatat löytää suurista kaupungeista. Dawn Ranch -ravintola on erityinen suosikki. Kuten arvata saattaa, useimmilla Guernevillen ravintoloilla on erinomaiset viinilistat.

Kuinka homo on Guerneville?

Rainbow Cattle Company

Se on aika homo. LGBT-kallifornialaiset alkoivat viettää massalomaa Guernevillessä 1970-luvulla. Rainbow Cattle Company on pisimpään toiminut homobaari Guernevillessä - se avasi ovensa vuonna 1979 ja on jatkunut vahvana siitä lähtien. Voit suunnata Rainbow Cattle Companyyn juomaan ja juhlimaan koko yön, jos mieliala vie.

Kaikki Guernevillen baarit ovat homoystävällisiä. Näet usein drag queensin esiintyvän. Kun olet valmis kutsumaan sitä yöksi, suuntaa takaisin boutique-majoitukseesi metsässä.

Guernevillessä on vähän kaikkea. Se on rentouttavaa, tyylikästä, vähän tahmeaa ja loputtoman hauskaa. Sinulla on myös runsaasti mahdollisuuksia saada mahtavaa Instagram-sisältöä.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Parhaat matkat Guernevillessä

Selaa kumppaneidemme valikoimaa Guernevillen retkiä ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Guerneville matkaasi vartenHanki opas