Ho Chi Minh

Gay-opas Ho Chi Minh Cityyn

Tutustu Vietnamin suurimpaan kaupunkiin

Vuoteen 1975 asti Saigon oli kaupungin virallinen nimi, joka tunnetaan nyt nimellä Ho Chi Minh City. Saigonin kukistumisen jälkeen Vietnamin presidentin kunniaksi nimetty Ho Chi Minh City on väkiluvultaan Vietnamin suurin kaupunki ja yksi maailman suosituimmista kaupungeista reppumatkailijoiden ja turistien keskuudessa.

Ho Chi Minh City on nopeatempoinen, kaoottinen ja voi olla ylivoimainen, mutta juuri tämä tekee siitä niin jännittävän ja houkuttelevan paikan matkailijoille ympäri maailmaa. Kaupungin kadut ovat täynnä nähtävää, pienistä putiikeista ja piilotetuista ruokapaikoista kiehtoviin ja koskettaviin museoihin.

Kaupungissa on myös pieni mutta kasvava homoelämä. Suurin osa Ho Chi Minh Cityn homoelämän paikoista löytyy kaupungin vilkkaasta keskustasta, joka tunnetaan nimellä District 1. Ho Chi Minh Cityn homomaailma ei ehkä ole yhtä ilmeinen kuin läheisissä Bangkokissa ja Taipeissa, mutta se on yhtä eloisa ja hauska kerrankin. sinä löydät sen.

Ho Chi Minh

Ho Chi Minh Cityn homobaareja ja klubeja

Ho Chi Minh Cityn gay-skene on pieni, ja vain harvat tapahtumapaikat ovat tiukasti LGBT+ -tiloja, mutta baarit ja klubit ovat hauskoja, eloisia ja täynnä ylpeyttä.

Nuoremman yleisön suosima ja sijaitsee reppumatkailijoiden alueen sydämessä. Le PUB on LGBT+-paikallisten ihmisten suosikkipaikka kaupungissa. Baari on hauska ja rento ilmapiiri, jossa on chillout-lounge ja karaokealue. Le PUB:n laaja olutlista, iltatarjoukset ja cocktailit houkuttelevat suuria väkijoukkoja, joita voi usein nähdä tunkeutuvan naapurikuville.

Tunnettu hyvännäköisestä väkijoukostaan ​​ja drag-esityksistä, Republic Lounge on suosittu homobaari Ho Chi Minh Cityn sydämessä. Club tarjoilee erilaisia ​​juomia modernissa ja trendikkäässä ympäristössä, joka on myös nuoremman väestön suosiossa. Republic Lounge tunnetaan pitkistä happy houristaan ​​ja kiireisistä viikonloppujen esiintymisiloistaan.

THI baari on homojen omistama ja keskittynyt klubi, joka houkuttelee sekalaisia ​​turisteja ja kaikenikäisiä paikallisia. Baari on pieni, ja siellä soitetaan iltaisin elävää musiikkia, joka esittelee Ho Chi Minh Cityn parhaita ja lupaavimpia artisteja. THI tunnetaan säännöllisistä happy houreistaan ​​ja houkuttelevista juomatarjouksistaan.

Ho Chi Minh · Nähtävyydet

Gay-hotelli kohteessa Ho Chi Minh City

Kätevästi Ho Chi Minh Cityn keskeisellä alueella 1 sijaitseva hotelli Grand Silverland Hotel and Spa on vain kymmenen minuutin kävelymatkan päässä Ben Tanh Marketista ja Bitexco Towerista. Tämä fantastisen vastineen arvoinen 4 tähden hotelli tarjoaa asiakkailleen nykyaikaiset ja tyylikkäät huoneet, kattouima-altaan ja baarin. Grand Silverland tarjoaa homomatkailijoille täydellisen paikan rentoutua nopeaan Ho Chi Minh Cityyn tutustuen vietetyn päivän jälkeen.

Hotelli Continental Saigon rakennettu vuonna 1880 ja monet rakennuksen kauniit alkuperäiset piirteet ovat edelleen nähtävissä. Yksi kaupungin ensimmäisistä hotelleista sijaitsee lähellä monia tärkeimpiä matkailukohteita ja tarjoaa vierailleen erilaisia ​​palveluita, kuten kuntosalin, höyrysaunan ja saunan. Hotel Continentalin baari ja ravintola ovat myös arvostettuja, ja niitä tulee pitää kohteina sinänsä.

Myst Dong Khoi on yksi Ho Chi Minh Cityn suosituimmista 5 tähden hotelleista, ja sen henkeäsalpaava arkkitehtuuri, upeat huoneet ja upeat tilat eivät ole yllätys. Myst Dong Kho yhdistää vanhan "siirtomaa"tyylin nykyaikaisiin vaikutteisiin luodakseen todella ainutlaatuisen ja eloisan ympäristön. Jokainen huone on yksilöllisesti suunniteltu ja kalustettu käsin valituilla esineillä ja klassisilla vietnamilaisilla taideteoksilla.

Ho Chi Minh

Tutustu Ho Chi Minh Cityn rikkaaseen historiaan

Ho Chi Minh Cityllä on verinen ja myrskyisä historia. Kaupunki oli Ranskan hallitseman Cochinchinan pääkaupunki vuosina 1862–1954, ennen kuin siitä tuli keskeinen paikka Yhdysvaltojen sodan aikana Pohjois-Vietnamia vastaan. Kaupunki oli tänä aikana monien maailmanlaajuisesti merkittävien tapahtumien paikka, mukaan lukien paikka, jossa munkki Thich Quang Duc tunnetusti poltti itsensä elävältä, mikä johti presidentti Diemin erottamiseen.

Nykypäivän matkailijat voivat ja heidän tulee tutustua kaupungin kiehtovaan historiaan yhdessä monista museoista ja historiallisista monumenteista. Ho Chi Minhin sodan jäännösmuseota pidetään tuskallisena ja liikuttavana näyttelynä vietnamilaisille Vietnamin sodan aikana aiheutuneista kauhuista. Museo sijaitsee Ho Chi Minh Cityn alueella 3, ja sinne pääsee helposti kaikilla julkisilla liikennevälineillä.

Tekemistä Ho Chi Minh Cityssä

Ho Chi Minh Cityssä ei ole pulaa hauskanpidosta ja tutkimisesta, ja alueen historia, kulttuuri ja eloisuus ovat havaittavissa joka kulman takana. Jotkut parhaista näkemistä ja tekemistä ovat:

  • Vieraile Giac Lam -pagodissa
  • Tutustu War Remnants Museum -museoon
  • Tutustu Yhdistymisen palatsiin
  • Siemaile kahvia Tao Dan Parkissa
  • Ota aito vietnamilainen ruoanlaittokurssi
  • Matkusta Mekong-joella
  • Ryömiä ja tutkia Cu Chi -tunneleita

Jos haluat sukeltaa syvemmälle Ho Chi Minhin parhaisiin asioihin, lue Travel Gayopas kaupungin tekemiseen.

Homolaisten oikeudet Ho Chi Minh Cityssä

Vietnam on suhteellisen turvallinen ja stressitön kohde homomatkailijoille. Hallitus on viime vuosina tehnyt myönteisiä ja edistyksellisiä muutoksia LGBT+-kysymyksiin liittyvissä politiikoissaan, ja samaa sukupuolta olevien suhteet ja seksuaaliset aktit laillistettiin ja samaa sukupuolta olevien avioliitto laillistettiin vuonna 2015.

Vietnam on konservatiivinen maa, ja vaikka kansalaiset voivat kokea leimautumisen ja ennakkoluulojen vaikutukset, matkustajat ovat yleensä vapautettuja poikkeuksista ja pitävät Vietnamia tyypillisenä vieraanvaraisena ja vieraanvaraisena kohteena.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Parhaat retket Ho Chi Minhissä

Selaa kumppaneidemme valikoimaa Ho Chi Minhin retkiä ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Ho Chi Minh matkaasi vartenHanki opas