Manilla

Homoopas Manilaan

Manila on suuren homoelämän koti

Kukaan ei väitä, että Manila olisi Filippiinien kaunein kaupunki, mutta sen asema yhtenä maailman jännittävimmistä, eloisimmista ja toiminnantäyteisistä kohteista homomatkailijoille on kiistaton.

Manilassa on sielu, ja sen eklektinen sekoitus espanjalaista siirtomaa-tyyliä, ranskalaista vaikutusvaltaa ja jyrkät pilvenpiirtäjät ovat osoitus viehätysvoimalle ja persoonallisuudelle, joka vallitsee tässä dynaamisessa ja kosmopoliittisessa kaupungissa.

Kaakkois-Aasian amerikkalaisin kaupunki Manila on kansainvälisen liiketoiminnan ja matkailun keskus, ja siellä on kasvava ja lupaava homoelämä. Manilassa monet gay-paikat ovat siirtyneet pois vanhasta homoalueestaan, Malatesta, ja homoklubit, baarit ja muut tilat ovat nyt levinneet laajemmin ympäri kaupunkia. Filippiinit on jatkuvasti äänestetty yhdeksi LGBT-ystävällisimmistä maista Aasiassa, mikä tekee Manilasta yhden houkuttelevimmista kohteista homomatkailijoille.

Homo Manila

Gay-hotellit Manilassa

Jos haluat täysin uppoutuneen ja keskitetyn kokemuksen Manilan sydämessä, harkitse yöpymistä Diamond hotelli. Hotelli sijaitsee Manilan kuuluisalla Roxas-bulevardilla ja on täydellinen tukikohta Manilan homovieraille tarjoamien loputtomien mahdollisuuksien tutkimiseen. Diamond-hotellissa on vaikuttava ulkoallasalue sekä valikoima tyylikkäitä huoneita ja sviittejä.

Pan Pacific Manila on täydellinen majoitus jokaiselle matkailijalle, joka haluaa kokea Manilasin homo-yöelämän parhaat puolet. Pan Pacific sijaitsee pääkaupunkien tärkeimmällä kaupallisella ja viihdealueella, kävelymatkan päässä monista Manilan parhaista homoklubeista ja baareista. Hotellissa on suuret ja hyvin kalustetut huoneet, ja asiakkailla on myös pääsy hotellin kattouima-altaalle ja kuntosalille.

Sen moderni ja puhdas sisustus ja lähellä Manilan homojen yöelämää Punainen planeetta Mabini on suosittu valinta monien homomatkailijoiden keskuudessa, jotka vierailevat kaupungissa joka vuosi. Huoneet ovat yksinkertaisesti sisustettuja, mutta niissä kaikissa on taulutelevisio, ilmastointi ja modernit mukavuudet, joten Red Planet Mabini on kohtuuhintainen ja vastinetta rahalle.

Homo Manila

Gay-klubit ja baarit Manilassa

Malate oli aiemmin yksi Manilan parhaista homobaareista, mutta Manilan kosmopoliittisesta keskustasta löytyy monipuolinen valikoima homobaareja ja -klubeja. Suurin osa kaupungin homoklubeista toimii viihdepaikkoina, joissa on usein drag-esityksiä, live-esityksiä, miesmalleja ja tanssijoita.

Eloisa ulkoasu ja suuri väkijoukko suosittuina iltoineen, Manila's F-klubi on kaupungin suurin ja suosituin homobaari. Paikka isännöi säännöllisesti drag-esityksiä ja esityksiä, kun taas useimpina iltoina tanssijat esiintyvät erilaisissa riisuutumistilassa. F-klubi vaatii hieman tyylikkäämpää pukeutumista, joka vastaa seuran tasokasta ja jännittävää persoonallisuutta. F Club sijaitsee myös hyvin lähellä muita homobaareja, mukaan lukien Soittorasia ja Club Adonis.

- Yksi 690 Entertainment Bar oli yksi ensimmäisistä gay-paikoista, jotka avattiin Manilassa vuonna 1972, ja sen uraauurtava historia heijastuu klubin tehtävään "Redefine gay Entertainment". One 690 isännöi usein maailmanluokan DJ:itä ja taiteilijoita sekä säännöllisesti klubin go-go-tanssijoiden esityksiä. Huippuluokan äänijärjestelmän ja vertaansa vailla olevien valonäyttöjen ansiosta One 690:n pitäisi olla vieraanvarainen homobaari jokaisen matkailijan reitillä.

Toinen kaupungin suosituimmista gay-viihdebaareista on Apollo. Esiintyjät täällä ovat moitteetonta tasoa ja lupaavat laadukasta viihdettä joka ilta. Klubitanssijat esittävät sekoituksen akrobatiaa, kabareea ja katutanssia lupaaen jokaiseen makuun. Apollo isännöi myös monia Aasian suurimmista drag queeneista.

Gay saunat Manilassa

Monet Manilan homosaunoista ovat yksityisiä, eli ensimmäistä kertaa vierailevia asiakkaita pyydetään maksamaan jäsenmaksu. Nämä liittymismaksut ovat yleensä suhteellisen edullisia, mutta useimpiin saunoihin on tärkeää tuoda kaksi henkilötodistusta jäsenyyden hyväksymiseksi.

Altermale on homosauna, jossa on vaikuttava valikoima tiloja, kuten kuivasauna, hieronta-alue, elokuvahuone ja viihdealue. Altermalessa on myös oma baari, jossa asiakkaat voivat juoda ja virkistäytyä samalla kun seurustelevat muiden saunavieraiden kanssa. Paikka on vain jäsenille, mutta tavalliseen tapaan jäsenyyden voi ostaa saapumisen yhteydessä.

Kerhoilun yhdistäminen saunaelämykseen on Fahrenheit-kahvila ja kuntokeskus. Saunan ja viihdeklubin yhdistelmässä on poreallas, höyrysauna, suihkutila ja omat hytit sekä karaokebaari, tanssilattia ja esiintymisalue. Fahrenheit Cafe and Fitness Center tarjoaa homomatkailijoille ainutlaatuisen kokemuksen, jota he eivät todennäköisesti löydä mistään muualta.

Manilan siluetti

Tekemistä Manilassa

Manila on vauhdikas aarreaitta, jossa on tekemistä homomatkailijoille. Jokaisella homomatkailijalla on loputtomasti historiallisia, arkkitehtonisia ja kulttuurisia nähtävyyksiä.

Yksi Manilan luonnonkauniimmista alueista on kaupungin vanhakaupunki - Intramuros. Intramuros oli Manillan keskeinen alue ennen 20-lukua, ja se koostuu espanjalaisten siirtomaarakennusten ruudukosta, ja siellä on upea valikoima kirkkoja, palatseja ja pihoja tutkittavaksi. Vierailijat voivat helposti viettää koko päivän eksyessään tämän ainutlaatuisen Manilan alueen historiaan.

Ayala-museo luo rohkean nykyaikaisen siluetin. Filippiinien hienoimpia taidetta ja historiallisia esineitä esittelevä Ayala tarjoaa kuusi pysyvää näyttelyä, jotka käsittelevät erilaisia ​​aiheita maan merenkulkuhistoriasta nykytaiteilijoiden ja tekijöiden teoksiin. Sisäänpääsy museoon on ilmainen, joten matkailijoille ei ole syytä missata tätä upeaa kulttuurikohdetta.

Manila Baywalk on kahden kilometrin pituinen kävelykatu, joka ulottuu kaupungin keskeisimmälle alueelle. Baywalk sijaitsee vain muutaman minuutin päässä Roxas Boulevardista ja useista homobaareista ja klubeista, ja se on kätevä nähtävyys homomatkailijoille. Kävelykadulta vierailijat voivat nauttia lahdelle avautuvista panoraamanäkymistä sekä eloisan merenranta-alueen mukaansatempaavasta tunnelmasta.

Homo Manila

Homooikeudet Manilassa

Stonewall luokittelee Filippiinit vyöhykkeen 2 maaksi, mikä tarkoittaa, että kahden samaa sukupuolta olevan ihmisen välinen seksuaalinen akti on laillista, mutta LGBT:lle ei ole virallista suojaa työpaikalla tai laajemmassa yhteiskunnassa.

Vaikka Filippiinien LGBT-ihmisiltä evätään monet oikeudelliset suojat syrjintää vastaan, jota monet homomatkailijat saattavat pitää itsestäänselvyytenä kotonaan, maata kuvataan edelleen usein Aasian homoystävällisimmäksi maaksi. Huolimatta siitä, että Manila on erittäin uskonnollinen maa, jossa 92% väestöstä on katolilaisia, Manilassa järjestetään vuosittain kesäkuussa Pride-juhlat, joihin osallistuu erittäin paljon.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Parhaat matkat Manilassa

Selaa valikoimaa retkiä Manilassa kumppaneiltamme ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Manilla matkaasi vartenHanki opas