Costa Rica

Gay-opas Manuel Antoniolle

Tutustu trooppiseen homoparatiisiin

Manuel Antonio on yksi Costa Rican suosituimmista rannikkokaupungeista, ja se kerää nopeasti mainetta LGBT+-matkailun hotspotina. Tämä pieni ja rauhallinen sijainti on onnistunut säilyttämään koskemattoman kauneuden vuosien matkailusta ja kehityksestä huolimatta. Koskemattomat rannat, kristallinkirkas vesi ja rehevä viidakko tarjoavat täydellisen taustan uskomattomalle homolomalle.

Monipuolisella ja jännittävällä alueella Manuel Antoniossa asuu laaja luonnonsuojelualue, ja vierailijat nauttivat usein sen karuista ja koskemattomasta luonnosta. Manuel Antonio, jossa on monipuolinen valikoima kasveja ja eläimiä, on täynnä luontoa, kulttuurikohteita ja aktiviteetteja, joita ei kannata jättää väliin.

Viime vuosina Manuel Antonio on nähnyt homoturismin tulvan, ja vierailijat ovat tulleet Yhdysvalloista ja eri puolilta maailmaa nauttiakseen upeasta ympäristöstä ja kasvavasta homo-yöelämästä. On olemassa useita paikkoja, jotka on suunnattu erityisesti homoille, ja monia niistä, jotka eivät ole, voidaan pitää homoystävällisinä. Myös sosiaaliset asenteet LGBT+:aa kohtaan ovat parantuneet täällä, mikä tarkoittaa, että Manuel Antonio on nyt houkutteleva ja jännittävä kohde homomatkailijoille.

Gay-hotellit Manuel Antoniossa

Tiheän viidakon lehtien keskellä ja täysin upotettuna sademetsäympäristöön, Tulemar Resort on 4 tähden homoystävällinen hotelli. Lomakeskuksen majoitusvalikoima on todella hämmästyttävä, ja tarjolla on rantamökkejä, viidakkomökkejä ja tilavia huoneita. Tulemar Resortissa on jopa yksityinen ranta, ja asiakkaat voivat nauttia modernista allasalueesta, josta on esteettömät näkymät vehreälle ja kimaltelevalle siniselle merelle.

Jos etsit todella homomatkaa Manuel Antonioon, harkitse yöpymistä Tico Tico Villas, homojen omistama ja homokeskeinen kiinteistö, jossa on 12 boutique-huonetta ja runsaasti yhteisiä tiloja. Hotelli on tarkoitettu vain aikuisille, mikä tarkoittaa, että se on loistava valinta niille, jotka haluavat rauhallisemman ja rauhallisemman matkan. Tico Tico Villas sijaitsee hyvin lähellä Manuel Antonion keskustaa, ja paikallinen bussi pysähtyy aivan hotellin ulkopuolella.

Sijaitsee Manuel Antonion sydämessä ja lupaa kohtuuhintaista ylellisyyttä. Hotelli Mandarina on täydellinen tukikohta homomatkailijoille, jotka haluavat tutustua alueeseen täysillä. Hotellista on hyvät yhteydet muualle alueelle, ja se on lähellä Manuel Antonion parasta gay-yöelämää. Vieraita kannustetaan myös hyödyntämään paikan päällä olevaa uima-allasta, kuntosalia ja kaunista ulkoterassia.

Costa Rica

Gay-baareja ja -klubeja Manuel Antoniossa

Manuel Antoniossa on muutamia homobaareja, ja melkein kaikki ovat homo-/LGBT-ystävällisiä. Tutustu meidän Manuel Antonio Gay Bars sivulta löydät parhaat paikat, joissa voit käydä - tai vain nauttia drinkin yhdessä monista homohotellin baareista.

Vaikka Cafe Milagro ei ole yksinomaan homoseksuaalipaikka, se on silti loistava paikka juoda, seurustella ja rentoutua Manuel Antoniossa. Paikallisen LGBT+-väestön suosima baari on tarjonnut korkealaatuista palvelua vierailijoille vuosikymmeniä. Kirkas ja värikäs ulkoasu on heti havaittavissa ja baarissa on paljon kiirettä yön edetessä. Homomatkailijat suuntaavat usein tänne tapaamaan paikallisia asukkaita ja muita vierailijoita ja olemaan heidän kanssaan yhteydessä.

Costa Rica

Gay-rannat Manuel Antoniossa

Playa Espadilla on Manuel Antonion tärkein homoranta. Ohut ja erittäin pitkä ranta on kuin kuva trooppisesta paratiisista, jossa palmuja roikkuu rauhallisesti lämpimän, valkoisen hiekan päällä. Laajan ja rehevän luonnonsuojelualueen sisällä sijaitseva ranta on luonnollisesti kaunis ja suhteellisen koskematon, Playa Espadillan länsireuna on erityisen upea. Suurin osa rannan homovieraista viihtyy kuitenkin itäreunassa, lähellä surffausaluetta. Kesäisin ranta on täynnä paikallisia homoseksuaaleja ja turisteja.

Vapauttavamman rantakokemuksen fanit voivat haluta Playa La Macha, eristäytynyt ja intiimi ranta, joka on yhtä kaunis kuin Playa Espadilla, mutta joka hyväksyy enemmän alastomuutta. Manuel Antonion suosituin homonudistiranta on hieman syrjässä, ja vierailijat saattavat joutua navigoimaan pieniä viidakkopolkuja päästäkseen siihen, mutta kun katselet kimaltelevaa vettä ja rauhallista yksinäisyyttä, matka näyttää hyvin kannattavalta. Koska ranta on vähemmän tunnettu kuin läheiset kollegansa, älä odota suuria väkijoukkoja, vaikka saatat törmätä muutamaan homoturistiin.

Homooikeudet Manuel Antoniossa

LGBT+:n oikeudet ovat Costa Ricassa edistyneet dramaattisesti viime vuosikymmeninä, ja maa on ottamassa myönteisiä askelia tasa-arvoistaakseen LGBT+-väestön elämää ja vapautta. Vuonna 2018, vuosien sortavien lakien jälkeen, maan ihmisoikeuskomissio määräsi kumoamaan lait, jotka kieltävät samaa sukupuolta olevien avioliitot ja adoption. Samaa sukupuolta olevien avioliitto laillistettiin virallisesti toukokuussa 2021.

Vaikka Costa Rican perustuslaki ei nimenomaisesti kiellä koettuun seksuaaliseen suuntautumiseen ja sukupuoli-identiteettiin perustuvaa syrjintää, löyhemmän lainsäädännön tulkitaan usein suojaavan LGBT+-ihmisiä sellaiselta kohtelulta, ja lukuisissa tapauksissa tämä on onnistuttu saavuttamaan.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Parhaat matkat Manuel Antoniossa

Selaa Manuel Antonion retkiä kumppaneiltamme ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Manuel Antonio matkaasi vartenHanki opas