Milano

Gay-opas Milanoon

Milano on Italian talouden voimatekijä

Milano on Italian toiseksi väkirikkain kaupunki ja maan taloudellinen voimanpesä, lumoava sekoitusastia, jossa klassinen kulttuuri ja perinteet kohtaavat maailmanluokan luovat innovaatiot. Milano edustaa vaivatonta tyylikkyyttä, pitkiä lounaita ja trendikästä yöelämää.

Yksi maailman neljästä muodin pääkaupungista, kaupungin suhde luovuuteen ja muotoiluun ulottuu vuosisatojen taakse, ja se näkyy Milanon monipuolisissa arkkitehtonisissa tyyleissä ja vaikutteissa 17-luvun barokista 20-luvulla kaupunkiin tunkeutuneeseen jugendtyyliin. Useiden maailmanlaajuisesti tunnustettujen historiallisten ja kulttuuristen instituutioiden kotikaupunki on uteliaiden vierailijoiden aarreaitta.

Usein Italian homoimmaksi kaupungiksi tunnettu Milano on suunnannäyttäjä laajalti konservatiivisessa maassa ilmaisun, avoimuuden ja osallisuuden linnake. Kaupunkiin liittyvä innovatiivinen ja kosmopoliittinen maine on houkutellut LGBT+-henkilöitä ympäri Italiaa vuosikymmeniä, ja nyt kaupungissa on vakiintunut ja jännittävä homoelämä. Kohteessa on useita homobaareja, klubeja ja kahviloita, jotka ovat yleensä keskittyneet Porta Venezian alueelle.

Milano

Porta Venezia

Porta Venezia -alue, joka nousi ulos alkuperäisistä porteista, jotka olivat osa Milanoa ympäröivää roomalaista muuria, on kehittänyt identiteetin yhdeksi kaupungin monipuolisimmista ja jännittävimmistä alueista. Alueella on suuri maahanmuuttajaväestö, ja se on ollut vastaanottava ja vieraanvarainen koti ihmisille eri puolilta maailmaa 20-luvun lopulta lähtien, jolloin Afrikasta, Aasiasta ja Etelä-Amerikasta saapuivat ihmiset ensimmäisen kerran.

Nykyään Porta Veneziaa ei tunneta vain monikulttuurisuuden keskuksena kaupungissa, vaan myös homokulttuurin ja -yhteisön keskuksena. Alueella asuu Milanon eloisa ja trendikäs homoelämä, joka löytyy pääasiassa sen keskeiseltä Via Lecce -kadulta. Porta Venezia tunnetaan kaikkialla kaupungissa viileänä ja kiihkeänä kaupunginosana, jossa on runsaasti maanalaisia ​​baareja, provosoivia paikallisia asukkaita ja perinteistä epäperinteistä elämäntapaa. Lue lisää: Tekemistä Milanossa.

Milano yöllä

Gay-baareja ja klubeja Milanossa

Milanon gay-yöelämän keskus on Porta Venezia, ja sen pääkatu Via Lecce on vilkas ja vilkas katu, jolla ruokailijat ja juojat valuvat ulos paikoista vilkkaalle jalkakäytävälle. Alue on aina elossa kukoistava ja jännittävä ilmapiiri. Suurin osa kaupungin homoklubeista ja baareista löytyy Via Leccen varrelta, mikä tarkoittaa, että on helppo hypätä paikasta toiseen saadakseen äärimmäisen homoyöelämän.

Yksi kaupungin suosituimmista homobaareista, Leccomilano on Milanon homoelämän keskeinen osa ja yhteinen ajanviettopaikka houkutteleville ja nuorille miehille tavata, juoda ja jutella myöhään iltaan. Yön edetessä Leccomilanosta tulee äänekkäämpi ja jännittävämpi, kun tapahtumapaikasta tulee vilkas tanssiklubi. Sekalaista kansainvälistä yleisöä houkutteleva baari on täydellinen paikka tavata paikallisia homoja vierailusi aikana.

Ota askel ajassa taaksepäin klo Mono Bar, omituinen retro-aiheinen paikka, joka on suosittu kohde ennen illallista juoda juomia ja jossa on vieraanvarainen ja rento ilmapiiri. Via Leccolla sijaitseva baari on loistava paikka nauttia muutaman drinkin ennen kuin suuntaat kohtauksen isompiin kohteisiin. Mono on pieni ja intiimi, ja iltaisin DJ-setit houkuttelevat monipuolista LGBT+-väkeä.

Kun Club muovia avasi ovensa ensimmäisen kerran 1980-luvulla, ja se oli verrattavissa Studio 54:n ja muihin tuon aikakauden ikonisiin klubeihin. Neonlaulujen, eklektisten ja trendikkäiden väkijoukkojen sekä maailmanluokan äänijärjestelmien ansiosta klubi huokuu viileää. Club Plastic on hedonismin ja boheemin klubikulttuurin sokkelo Italian trendikkäimmän kaupungin sydämessä, ja siihen kuuluu suuri teknotanssilattia, oleskelutiloja ja useita baareja.

Gay-hotellit Milanossa

Hotel Bernan tärkein nähtävyys on sen kätevä sijainti Porto Venezian päärautatieaseman ja kaupungin homoalueen vieressä. Hotelli Berna tarjoaa vieraille makua sveitsiläisestä mukavuudesta ja eleganssista muodikkaan Milanon sydämessä. Hotellin palvelu on tunnettu tehokkuudestaan, ammattitaidosta ja ystävällisyydestään, ja asiakkaat voivat nauttia tyylikkäistä huoneista, joissa on taulu-tv, huoneessa WiFi ja alkoholipitoinen minibaari. Jos etsit majoitusta lähellä Milanon homoelämää ja loistavia liikenneyhteyksiä muualle kaupunkiin, älä etsi kauempaa kuin Hotel Berna.

Homomatkailijoiden, jotka etsivät klassista ja perinteistä oleskelua Milanossa, tulisi harkita Hotelli Manzoni, viehättävä boutique-hotelli, joka sijaitsee kaupungin vanhankaupungin sydämessä. Monet suosituimmista nähtävyyksistä sijaitsevat lähellä, mukaan lukien Duomo ja Milanon parhaat ostosalueet. Jokainen huone on suunniteltu tyylikkäästi tyyliä ja estetiikkaa ajatellen, ja niissä on kovapuulattiat ja ylelliset kalusteet. Hotel Marzonissa on myös oma kuntosali, kylpylä- ja hierontapalvelut sekä oma ravintola.

Se tarjoaa 5 tähden majoitusta Milanon keskustan sydämessä Townhouse Duomo tarjoaa vertaansa vailla olevat näkymät Milanon historialliseen keskustaan ​​ja kuuluisalle katedraalille. Hotellin huoneet on suunniteltu moitteettomasti yhdistämään perinteiset piirteet ja vaikutteet huippuluokan nykyaikaiseen eleganssiin. Hotellin ystävällinen ja huomaavainen henkilökunta tekevät siitä erittäin suositun kohteen homomatkailijoiden keskuudessa.

Gay ylpeys Milanossa

Milano Pride järjestetään joka kesäkuun lopussa kaupungin LGBT+-väestön ja liittolaisten kunniaksi. Viikon mittaisena LGBT+-keskeisenä taiteen, kulttuurin, historian ja juhlan festivaalina Pride-tapahtumiin kuuluu lukuisia seminaareja LGBT+:n tasa-arvon ja oikeuksien edistämisestä House of Rightsissa.

Ikonisesta Porta Veneziasta tulee joka vuosi festivaalin aikana ylpeyden keskus, jossa pääaukio valtaavat ruokakauppiaat, kojut ja näyttämöt. Juhlat huipentuvat viimeisenä päivänä laajamittaisella pride-kulkueella, joka alkaa Porta Veneziasta ja kulkee kaupungin halki.

Pääparaati houkuttelee yli 200,000 30,000 katsojaa, mikä tekee siitä yhden Italian suurimmista LGBT+-ylpeyden mielenosoituksista, kun taas Porta Venezian Pride Square -aukiolla voi nähdä vähintään XNUMX XNUMX ihmistä.

Milano

Homooikeudet Milanossa

Katolisen kirkon läsnäolo ja voimakas vaikutus Italiassa on merkinnyt sitä, että sosiaalisesti konservatiiviset asenteet homoseksuaalisuutta kohtaan ovat edelleen vallitsevia, mutta viime vuosina hallitus on ryhtynyt useisiin toimiin parantaakseen LGBT+-ihmisten oikeuksia ja elämänlaatua maassa. maa.

Samaa sukupuolta olevien avioliitto laillistettiin täysin vuonna 2017 useiden korkeimman oikeuden istuntojen jälkeen, ja LGBT+-italialaiset ovat nauttineet seksuaaliseen suuntautumiseen ja sukupuoleen perustuvaa syrjintää vuodesta 2003 lähtien.

Transsukupuoliset ihmiset Italiassa ovat voineet vaihtaa sukupuoltaan laillisesti 1980-luvulta lähtien, ja parannuksia tehdään edelleen, jotta sukupuolen vahvistusprosessista tulee entistä yksinkertaisempi.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Milanon parhaat retket

Selaa valikoimaa retkiä Milanossa kumppaneiltamme ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Milano matkaasi vartenHanki opas