New Orleans

Homoopas New Orleansiin

Tutustu Louisianan juhlakaupunkiin

New Orleansissa on yksi etelän parhaista homokohtauksista. Se on yksi Amerikan liberaaleimmista kaupungeista, puhumattakaan yhdestä hedonistisimmista. New Orleans on pitkään yhdistetty rappeutumiseen.

Mardi Grasista Anne Ricen vampyyriromaaneihin, se on ylimääräinen paikka. Sinun tarvitsee vain käydä Bourbon Streetillä Mardi Grasin aikana! Kadulla juominen on laillista New Orleansissa, toisin kuin useimmissa Yhdysvaltojen kaupungeissa.

Ylimääräisyyden lisäksi New Orleans on myös tärkeä kulttuurikohde. Se on voodoon, jazzin ja haamujen koti. Monien historiallisten rakennusten sanotaan kummittelevan. Tämä on homooppaamme Big Easy -tapahtumaan.

Mene New Orleansiin

Gay-baareja ja klubeja New Orleansissa

New Orleans on melko kompakti, joten yöelämässä on helppo navigoida. Monet New Orleansin parhaista homobaareista löytyvät ranskalaisesta korttelista. Bourbon Streetin varrelta löytyy New Orleansin juhlaskenen pääkeskus, musiikista puhumattakaan.

Bourbon Pub ja Parade on yksi suosituimmista homobaareistamme New Orleansissa. Se on hyvä paikka nähdä drag show ja se on melko leiri. Cocktailit on nimetty legendaaristen diivojen mukaan. Menemme usein Lizaan! Voit osallistua show-sävelmiin, jotka laulavat yhdessä cocktailia siemaillen. Liza tekisi epäilemättä samoin.

Cafe Lafitte maanpaossa on pakko. Se on yksi Amerikan vanhimmista homobaareista. Se on ollut vakiintunut LGBT+-paikka vuodesta 1953. Parveke on hyvä paikka katsojille. Kultainen lyhty on toinen historiallinen New Orleansin homobaari. Se on ollut käynnissä vuodesta 1964, ja siinä on klassinen New Orleansin tunnelma.

Jos olet ranskalaisessa korttelissa, Kulman tasku on hauska homobaari tutkittavaksi. Go go -tanssijat ovat silmiinpistäviä.

Eteläinen dekadenssi

Ylivoimaisesti suurin homotapahtuma New Orleansissa, Southern Decadence on kuuden päivän juhla. Se järjestetään Vapunpäiväviikonloppuna. Paidat irtoavat ja eräät Amerikan hienoimmista yksilöistä ovat läsnä. Se on kohdetapahtuma. Sinun kannattaa tehdä varaus etukäteen, koska hotellit täyttyvät homoista.

Näet monia fetissiyhteisön jäseniä, erityisesti nahkaharrastajia ja karhuja. Luvassa on lohkojuhlia, kuten Phoenix Block Party. Sunnuntaiparaati ranskalaisen korttelin läpi on yksi Southern Decadencen tärkeimmistä tapahtumista.

New Orleans

Mardi Gras

Mardi Gras ei ole homotapahtuma, mutta se on hyvin leirillinen ja houkuttelee paljon LGBT+-vierailijoita. Se on ylivoimaisesti ikonisin tapahtuma New Orleansissa. Southern Decadence on kiistatta kaupungin toiseksi suurin juhlatapahtuma. Lue lisää: Mardi Gras New Orleansissa.

Jake Shearsin suosikkipaikka New Orleansissa

Scissor Sistersin laulajana tunnettu Jake Shears toimii nyt sooloartistina ja asuu New Orleansissa. Hänet on pitkään yhdistetty yöelämään, joten hänen sisäpiirivinkkinsä ovat tutustumisen arvoisia. Hänen New Orleansin homobaarinsa on valinta Phoenix, vanhan koulun nahkabaari, joka on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa – kerroimme teille, että tämä kaupunki oli dekadentti.

Hän myös suosittelee Yksi Eyed Jacks, erittäin suosittu musiikkipaikka. New Orleans on tietysti yksi Amerikan suurista musiikkikaupungeista. One Eyed Jacks isännöi laajaa valikoimaa bändejä ja joitain drag-esiintyjiä. Yksi suosituimmista cocktaileista on nimeltään Helen Fucking Mirren.

Turistikokemuksen vuoksi hän suosittelee Preservation Hallia jazz-esityksiä varten. Hetken rauhoittumista varten hän suosittelee Crescent Parkia Mississippi-joella.

Homohistoria New Orleansissa

Tennessee Williams kirjoitti A Street Car Named Desire asuessaan New Orleansissa. Hänen sankarinsa olivat usein traagisia eteläisiä bellejä, ja he olivat suurelta osin hänen oman monimutkaisen identiteettinsä ilmaisu. Truman Capote, toinen omituinen eteläinen kirjailija, joi ensimmäisen - eikä suinkaan viimeisen juomansa! - Carousel Barissa osoitteessa Hotelli Monteleone.

Fat Monday Luncheon alkoi New Orleansissa vuonna 1949, ja se on pisin homotapahtuma Amerikassa. Kaiken kaikkiaan New Orleans on yksi maailman omituisimmista kaupungeista sanan kaikissa merkityksissä.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Parhaat matkat New Orleansissa

Selaa valikoimaa retkiä New Orleansissa kumppaneiltamme ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in New Orleans matkaasi vartenHanki opas