Renaissance Pittsburgh Hotel Pennsylvania

Homoopas Pittsburghiin

Pittsburgh on loistava kaupunki homomatkailijoille

Pittsburgh tunnetaan "teräskaupunkina" teollisen perinnön vuoksi. Se on liberaali kaupunki, jossa on yllättävän hyvä homoelämä. Sitä pidetään myös yhtenä Amerikan edullisimmista kaupungeista, jossa on alhainen rikollisuus ja hyvä elintaso.

Andy Warhol, erikoistaiteilija, on Pittsburghin kuuluisin poika. Kenelläkään muulla 20-luvun taiteilijalla ei ole niin laajaa kulttuuriperintöä Picasson lisäksi. Andy Warhol Museum on yksi Pittsburghin parhaista kulttuurinähtävyyksistä - se isännöi säännöllisesti LGBT+ -tapahtumia.

Pittsburgh ei ehkä ole yksi Amerikan suosituimmista turistikohteista. Siitä huolimatta se on upea kaupunki, jossa on paljon tarjottavaa.

Pittsburgh · Gay-baarit

Gay-baareja Pittsburghissa

Blue Moon on sanottu "ystävällisimmäksi homobaariksi Pittsburghissa". Se isännöi säännöllisesti drag-tapahtumia, ja se sijaitsee Butler Streetillä. Yksi Pittsburghin suosikkikaupungeistamme on nimeltään Shadyside – ihanteellinen postinumero LGBT+-asukkaille, natch. Shadysidessa on muutamia homobaareja. Se on luultavasti Pittsburghin gaygein alue.

Shadysidesta löydät myös 5801, rento homobaari, joka on suosittu paikallisten keskuudessa. Terassilla voi syödä ja seurustella. Jälkien varjoiselta puolelta löydät myös Elementti, gay-baari, jossa on elävää musiikkia, Drag Race -tapahtumia ja kabaree-iltoja. Se on yksi Pittsburghin suosituimmista homobaareista.

Andy Warhol -museo

Andy Warhol -museo

Andy Warhol on yksi suurimmista amerikkalaisista taiteilijoista. Hän nousi tunnetuksi 1960-luvulla pop-taideliikkeen hahmona. Hän varttui Oaklandissa, Pittsburghissa. Hänen perheensä oli Bysantin katolilaisia. Andy palvoi julkkisten, elokuvan, popin ja kaupan alttarilla. Hän heijasti amerikkalaista kulttuuria takaisin itselleen legendaarisissa taideteoksissa, kuten Marilyn Monroen kuvauksessa. Warhol oli homo, ja hän toi työhönsä outoa herkkyyttä, ei vähiten naistähtien ihailussa. Hän maalasi myös koksipulloja ja sähköpuhdistusaineita. Hän oli läpikotaisin amerikkalainen.

Pittsburgh juhlii Andy Warholin elämää ja työtä laajana museona. Siellä on seitsemän kerrosta, joissa on elokuvia, alkuperäisiä taideteoksia, valtava arkisto, vaihtuvia näyttelyitä ja säännöllisiä live-tapahtumia. Siellä on noin 900 maalausta ja yli 100 veistosta.

Sinun ei tarvitse olla taiteen fani vieraillaksesi Andy Warhol -museossa. Hänen työnsä meni taiteen rajojen ulkopuolelle sisällyttäen kaikki kulttuurin osa-alueet Elizabeth Taylorista pölynimureihin.

Gay Pride Pittsburghissa

Pittsburgh Pride järjestetään joka kesä tai heinäkuu. Se on Pennsylvanian suurin homo Pride -tapahtuma. Tapahtuma on kasvanut vuosi vuodelta. Se on pidetty heinäkuussa äskettäin, jotta vältetään ristiriidat muiden suurten Pride-tapahtumien kanssa. Pittsburgh Pride 2019 houkutteli yli 250,000 XNUMX ihmistä, joten se on Pittsburghin suurin paraati.

Duquesnen kaltevuus

Tämä huikea rautatie avattiin vuonna 1877. Se oli suunniteltu kuljettamaan työntekijöitä rinnekodeistaan ​​tehtaille. Osa mäkistä junareittejä on edelleen liikenteessä. On hienoa lähteä kyytiin, jos olet Pittsburghissa. Ei vähiten siksi, että se on viktoriaanista – se tarjoaa myös panoraamanäkymät kaupunkiin. Työntekijät saattoivat työskennellä vaativissa olosuhteissa vaatimattomalla palkalla, mutta heillä oli ainakin vilkas tapa päästä töihin.

Vieraile Strip Districtissä

Strip District, joka on yksi Pittsburghin trendikkäimmistä alueista, on täynnä ravintoloita, putiikkeja ja kansainvälisiä markkinoita. Tämä on hyvä paikka vierailla aamulla tai iltapäivällä. On hyvä saapua paikalle aikaisemmin, koska jotkut myyjät lopettavat palvelemisen iltapäivällä. Strip District on hyvä asia tehdä Pittsburghissa ennen kuin lähdet baareihin illalla.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Parhaat matkat Pittsburghissa

Selaa valikoima Pittsburghin retkiä kumppaneiltamme ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Pittsburgh matkaasi vartenHanki opas