Provincetown · Gay Dance Clubs

Homoopas Provincetowniin

Amerikan suosituin gay-majoituspaikka

Provincetown on yksi Yhdysvaltojen parhaista kohteista homomatkailijoille. Se on pieni kaupunki syrjäisellä paikalla Cape Codin kärjessä. Provincetown on pitkään ollut taiteilijoiden ja kirjailijoiden paratiisi. Historiallisesti se on kuuluisa Mayflower Compactin näkynä.

Amerikkaan saapuneet puritaanit eivät tienneet, että homot valtaavat heidän laskeutumispaikkansa myöhemmin. Siunata.

Provincetown on erittäin suosittu gay-majoituspaikka. Se on täynnä homobaareja ja homohotelleja. Provincetown on loistava juhlakohteena. Se toimii myös romanttisena kohteena. Massachusettsin maisemat muodostavat täydellisen romanttisen taustan. Valittavana on myös erinomaisia ​​boutique-hotelleja. Jokaisen homomatkailijan Yhdysvalloissa tulisi käydä Provincetownissa vähintään kerran.

Provincetown

 

Kuinka homo on Provincetown?

 

Provincetownin vakituinen väkiluku on vain 3,000. Sesonkiaikana määrä paisuu 60,000 XNUMX:een, joista monet ovat LGBT+:ita. Central Provincetownista tulee suuri homojuhla. Näet sateenkaarilippuja, drag queeniä ja homomiehiä – monet paidattomat – minne katsotkaan. Se on kuin menisi homokirkkoon.

John Waters, ikoninen elokuvantekijä, viettää suuren osan vuodesta Provincetownissa. Se vetää yhtä paljon boheemeja kuin homoja.

Provincetown Hotel Gabriel's Provincetownissa

 

Gay-baareja ja klubeja Provincetownissa

 

The Crown & Anchor Entertainment Complex on Provincetownin yöelämän tärkein keskus. Se koostuu useista paikoista. Crown & Anchor Inn on gay-hotelli Commerical Streetillä. Mene alakertaan ja löydät sen Wave-videopalkki. Viikonloppuisin ravintola toimii pianobaarina. Ihmiset suuntaavat The Crown & Anchoriin juhlimaan, vaikka he eivät ole siellä. Oletetaan, että etsit jotain toimintaa yön edetessä, suuntaa Holvi, risteilyklubi, jossa on pieni leikkialue.

Paramount yökerho on paikka mennä, jos haluat tanssia läpi yön. Testosteroni tihkuu tanssilattialla. Paramount houkuttelee suuret DJ:t sesonkiaikana.

Atlantin talo on toinen homoklubi Provincetownissa. Kaksi suurta homoklubia yhdessä pienessä kaupungissa! Tässä huoneessa on erilaisia ​​teemahuoneita, mukaan lukien The Little Bar (risteilyhuone), Macho Bar ja Big Room (tanssilattia).

Shipwreck Lounge Provincetown

 

Kulttuuri ja tapahtumat

 

Taidetalo on teatteri ja kabaree, joka tuntee yleisönsä hyvin. Jotkut Yhdysvaltojen kuumimmista teatterilahjoista ovat nähtävissä The Art Housessa. Drag Race -alumnit ja Broadwayn parhaat esiintyjät ovat usein laskussa. Se on sellainen paikka, jossa saatat nähdä Bianco Del Rion debytoimassa uudessa esityksessä.

Kabareehuone @ Crown & Anchor tarjoaa enemmän samaa. Odota korkean leirin viihdettä, vetää, komediaa, musiikkia ja paljon muuta.

Provincetown on pieni. Voit kävellä sen ympärillä erittäin helposti. Voit tehdä upeita kävelyretkiä. Cape Cod Provincelands Trail - se alkaa Province Lands Visitor Centeristä Race Point Roadilla.

Cape Cod on kuuluisa majakoistaan. Long Pointin majakka on yksi vierailukohteista. Se juontaa juurensa vuodelle 1875 ja sijaitsee Cape National Seashoressa.

Lue lisää: Tekemistä: Provincetown.

Aqua Bar Provincetown

 

Gay-rannat Provincetownissa

 

Herring Cove -ranta on itse Provincetownissa. Hiekka on pehmeää, ja rannalla on runsaasti baareja ja palveluita. Puolet Herring Cove Beachistä on perhekeskeistä, toinen puoli on gay-rantaa. Huomaat hyvin nopeasti, kumpi puoli on homopuoli! Dyynit ovat siellä, missä ihmiset menevät risteilyille. Herring Cove on Provincetownin paras ranta. Loistava paikka ihmisten katseluun. Suuntaa hieman etelämmäksi (tai vasemmalle paviljongista) ja löydät Boys Beach Provincetown.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Provincetownin parhaat retket

Selaa kumppaneidemme valikoimaa Provincetownin retkiä ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Provincetown matkaasi vartenHanki opas