St. Louis

Homoopas St Louisiin

Kaupunkien hajaantuminen Isolla tasangolla

Great Plains ja Mississippi-joki ovat kaksi USA:n upeinta ja kuuluisinta luonnonihmettä, ja St Louis sijaitsee erinomaisella paikalla molempien rinnalla. Kaupunki, josta jotkut historian huippumusiikkiviihdyttäjistä saivat alkunsa, St Louisin kaduilla vallitsee luova henki ja tekee siitä todella erityisen paikan vierailla.

Keskilänsi-Americanan linnake, St Louis, josta löydät oluen, keilailun ja baseballin ympärille rakennetun kulttuurin. Kun sinut tervehtii jättimäinen Gateway Arch, sinut toivotetaan tervetulleeksi kaupunkiin, joka muistuttaa tilkkutäkkiä, joka koostuu erottuvista alueista ja alueista, joilla jokaisella on oma ainutlaatuinen tunnelmansa ja paikallinen luonne.

St Louisissa asuu myös yllättävän suuri homoskene, jonka kannatus on kasvanut viime vuosina, ja paikalliset ihmiset ovat alkaneet hyväksyä LGBT+-ihmiset yhä enemmän. Kaupungin gay-alueella The Grove, historiallinen ja monipuolinen alue, joka tunnetaan kukoistavasta yöelämästään ja viehättävästä arkkitehtuuristaan, on runsaasti gay-paikkoja.

jazz

Gay-klubit ja baarit St Louisissa

Mitä tulee homojen yöelämään St Louisissa, mikään ei voita Groven kaupunginosaa. Alue nousi tunnetuksi kaupungin ensisijaisena homokylänä 1990-luvulla ja 2000-luvun alussa, kun useat St. Louisin parhaat homokeskukset muuttivat toimitilansa tälle eklektiselle alueelle. Siitä lähtien The Grove on säilyttänyt asemansa ykköskohteena homoklubien järjestämisessä kaupungissa.

Pimeä, tungosta ja peilien peitossa, Asenteet on yksi St Louisin pisimpään toimineista homoklubeista ja paikallisen yhteisön vakaa suosikki. Suuri tanssilattia ja maine vain parhaiden pop-hymnien soittajana, Attitudes on luokiteltu yhdeksi kaupungin parhaista homotanssiklubeista. Kun arki-iltaisin nähdään paikallisten ja kiertävien drag queenien esityksiä, viikonloppuisin klubista tulee hedonismin linnake, jossa monipuolinen yleisö nauttii sähköistävästä ilmapiiristä.

Harmaa kettu on ollut St Louisin gay-skenen katkottua yli vuosikymmenen ajan ja tarjoaa edelleen mutkatonta kerhotoimintaa asiakkaille, jotka kulkevat sen oven läpi joka ilta. Huolimatta alueen massiivisesta gentrifikaatiosta ja useista remonteista, baari on säilynyt karkeana paikkana, joka on suosittu kavereiden keskuudessa, jotka haluavat juhlia ilman teeskentelyä. Gray Fox on täydellinen paikka niille, jotka etsivät villimpää iltaa, ja tapahtumapaikan monet pimeät kulmat ovat mahtavia paikkoja tavata muita miehiä.

Saman pariskunnan johtama koko olemassaolonsa ajan, Vain Johnin on yksi St Louisin parhaista paikoista nauttia Keskilännen ystävällisyydestä ja nauttia vahvasta juomasta. Tilava ulkoterassi on suosittu ajanviettopaikka paikalliselle LGBT+-yhteisölle, ja Just John's float on aina nähtävissä vuosittaisissa Pride-juhlissa.

kaari

Gay-hotellit St Louisissa

Jos kaipaat tyylikästä ja nykyaikaista hotellia, joka sijaitsee lähellä kaupungin parhaita yöelämää ja viihdepaikkoja, älä etsi kauempaa kuin Neljä vuodenaikaa St. Louis. Tämä 5 tähden hotelli sopii täydellisesti homomatkailijoille, jotka haluavat tutustua viehättävän St Louisin jokaiseen senttiin. Hotellin sisustus on moderni ja innovatiivinen muotoilu luo rentouttavan ja ylellisen ilmapiirin. Pitkän kaupunkiin tutustuen vietetyn päivän jälkeen Four Seasons -hotellin tilavat ja ilmavat huoneet ovat täydellinen paikka rentoutua.

Harvat hotellit ovat tarpeeksi rohkeita yhdistämään avaruustutkimuksen boutique-hotellikokemukseen, mutta Moonrise hotelli tekee juuri niin. Sen upeaa kattoterassia koristaa suuri kuun kopio ja muistoesineillä reunustetut seinät, joten hotelli on oodi intergalaktiselle maailmalle. Viihtyisät ja omituiset huoneet on suunniteltu yksilöllisesti kerätyillä kalusteilla ja sisustuksella, jotka luovat toismaailmallista tunnelmaa. Paikan päällä oleva Eclipse-ravintola on palkittu ravintola, joka houkuttelee ruokailijoita eri puolilta aluetta maistelemaan paikallisesti tuotettuja luomuruokia.

Jos haluat intiimimmän ja pienemmän mittakaavan kokemuksen, harkitse majoittumista Benton Park Inn, viehättävä homoystävällinen bed & breakfast, joka sijaitsee viehättävällä Benton Parkin alueella. Hotelli on lähin paikka kaupungin gay-yöelämän episentriksi, ja monet parhaista homobaareista ja klubeista sijaitsevat helpon kävelymatkan päässä, mukaan lukien Bastille Bar ja Keypers Piano Bar. Jokainen huone on sisustettu mittatilaustyönä tehdyillä vintage-huonekaluilla, ja avoimet ja vieraanvaraiset isännät saavat sinut heti tuntemaan olosi kotoisaksi.

Homoylpeys St Louisissa

Pride tapahtuu vuosittain St Louisissa, ja se sisältää useita tapahtumia, juhlia ja paraatteja. Pride-tapahtumat ovat alueen suurimmat LGBT+-identiteetin juhlat, joihin osallistuu säännöllisesti yli 80,000 XNUMX ihmistä. St Louisin ylpeyden keskipiste on PrideFest, kaksipäiväinen tapahtuma, jossa kaupungin upea keskusta-alue muuttuu homokulttuurin, yhteisön ja ylpeyden mekkaaksi. Sateenkaariliput koristavat jokaista lyhtypylvää, ja osallistujat ovat pukeutuneet värikkäimpiin kuninkaallisiin kunniamerkkiinsä.

Toisin kuin useimmissa kaupungeissa, St Louisissa on perinne, jossa pienemmät alueet ja piirit pitävät omia ylpeysjuhliaan ympäri vuoden, ja jokainen on räätälöity yhteisön ympärille ja keskittyy paikallisen LGBT+-väestön kannalta tärkeisiin kysymyksiin ja aiheisiin. Metro East PrideFest, Black Pride ja Tower Grove Pride järjestetään kaikki kesällä ja ovat suosittuja tapahtumia kaupungin kalenterissa.

baseball

Homooikeudet St Louisissa

Missourin osavaltio ei ole historiallisesti ollut sosiaalisesti liberaali osavaltio, mutta viime vuosina on saavutettu useita poliittisia saavutuksia, jotka ovat parantaneet siellä asuvien LGBT+-ihmisten elämää. Lakia, jotka kieltävät samaa sukupuolta olevien parien adoptoimisen Missourissa, ei ole koskaan ollut olemassa, ja vuodesta 2015 lähtien samaa sukupuolta olevien avioliitot ovat olleet laillisia osavaltiossa. Senaatti kielsi vuonna 2013 todelliseen tai kuviteltuun seksuaaliseen suuntautumiseen ja sukupuoli-identiteettiin perustuvan syrjinnän, vaikka se ei ole osavaltion laissa kirjattua.

Missourin viharikoslaki mainitsee nimenomaisesti seksuaalisen suuntautumisen ja sukupuoli-identiteetin väkivallan motivoijina, ja tällaisista rikoksista tuomitaan pidennetyt tuomiot. Vuonna 2017 tehdyn kyselyn mukaan 58 % Missourin asukkaista kannatti samaa sukupuolta olevien avioliittoa, mikä on dramaattinen nousu 31 prosenttiin samassa vuonna 2011 tehdyssä tutkimuksessa. Sosiaaliset asenteet paranevat nopeasti, ja sellaisena St Louis on yhä turvallisempi ja vieraanvaraisempi homo. matkakohde.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Parhaat matkat St. Louisissa

Selaa valikoimaa yhteistyökumppaneidemme retkiä St. Louisissa ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in St. Louis matkaasi vartenHanki opas