Tampa

Gay-opas Tampaan

Tampan homoseksuaalisella Ybor Cityllä, historiallisella ja monimuotoisella alueella, on runsaasti gay-paikkoja, joka tunnetaan kukoistavasta yöelämästään ja ainutlaatuisesta arkkitehtuuristaan.

Tampaa pidetään joskus hiomakoneena ja vähemmän kiillotettuna sisaruksena lumoava homo Miami or sykkivä homo OrlandoViime vuosina on kuitenkin nähty kaupungin elpymisen ja kehityksen aalto, joka on muuttanut sen tyylikkääksi ja tyylikkääksi rannikkokohteeksi.

Tampa on viheralueiden, trooppisen ilmaston ja kristallinkirkkaan sinisen valtameren ansiosta rehevä ja kaunis kohde, joka on täynnä mahdollisuuksia löytöihin. Tampa, joka on läheisesti yhteydessä mereen, on Floridan suurimman sataman koti, ja satama-alue on viihteen, ruokailun ja yöelämän keskus.

Tampassa on myös kasvava ja tuore homoelämä, joka on suurelta osin vauhditettu kaupungin suuresta opiskelijaväestöstä ja luovasta yhteisöstä. Tampan homoseksuaalisella Ybor Cityllä, historiallisella ja monimuotoisella alueella, on runsaasti gay-paikkoja, joka tunnetaan kukoistavasta yöelämästään ja ainutlaatuisesta arkkitehtuuristaan.

Tampa

Gay-klubit ja baarit Tampassa

Suurin osa Tampan homojen yöelämästä löytyy 7th Avenuelta Ybor Cityssä, Tampan epävirallisella homokaupungilla. Paikallisten LGBT+-yritysten omistajien koalitio perusti "Gaybor"-ryhmän, joka toimii LGBT+-kauppakamarina kaupungissa. Alueella on vilkas ja keskittynyt kokoelma homobaareja ja klubeja.

Tampan homo-yöelämän kohokohta on epäilemättä Bradleyn, kaupungin suosituin homobaari ja paikallisen homoskenen peruskappale. Kuten monet baarit ja klubit, Bradley's on avoinna ja kiireinen useimpina iltoina viikosta aktiivisen ja suuren LGBT+-opiskelijajoukon ansiosta. Baarissa on suuri tanssilattia, ja siellä järjestetään säännöllisesti live-esityksiä ja drag-esityksiä.

Paras paikka nähdä live-esityksiä Tampan homoelämässä on osoitteessa City Side Lounge. Siellä on kolme baaria, suuri tanssilattia ja jopa näyttämö, ja siellä järjestetään päivittäin teematapahtumia ja kilpailuja, jotka ovat erittäin suosittuja City Side Loungessa käyvän monipuolisen ja eklektisen väkijoukon keskuudessa. Tilava ulkopatio on täydellinen paikka siemailla herkullista cocktailia katsellen auringonlaskua.

Vilkkain klubi perjantai-iltaisin on aina Hunajapurkki. Nuoret opiskelijajoukot houkuttelevat klubiin rutiininomaisesti maailmanluokan drag-esityksiä, tilavaa tanssilattiaa ja talon sisäistä catwalk-katua. Tunnelma on aina hauskaa ja huoletonta.

Tampa Marriott Waterside

Gay hotellit kohteessa Tampa

Parhaan merenrantasijainnin ja suodattamattomien näkymien saamiseksi Atlantille kannattaa yöpyä hotellissa Grand Hyatt Tampa Bay. Hotellin keskeinen sijainti tekee siitä täydellisen tukikohdan kaupunkiin tutustumiseen, ja se sopii täydellisesti homomatkailijoille, jotka haluavat nähdä kaikki Tampan tärkeimmät nähtävyydet. Hotellin kolme paikan päällä olevaa ravintolaa ovat Oystercatchers, suosittu kalaravintola, jossa voit nauttia tuoreimmasta pyydetystä kalasta ja erinomaisesta viinistä. Hotelli on suosittu homomatkailijoiden keskuudessa, ja Grand Hyattin henkilökunta on ystävällistä ja kaikki vieraat osallistavat.

Vain 10 minuutin ajomatkan päässä Ybor Cityn homoelämästä, Aloft Tampa on trendikäs ja moderni hotelli, joka sijaitsee kaupungin keskustan sydämessä. Hotelli on suunnattu muotoiluun suuntautuneelle yleisölle paljaine betoniseinineen, live-DJ:n aulassa ja upealla kattouima-altaalla. Kaikista Aloftin huoneista on laajat näkymät Tampan horisonttiin, joelle ja merenrantaan, ja ne sopivat erinomaisesti putiikkimajoitusta etsiville.

Tampalla voi olla kiire, ja jos etsit paikkaa paeta hälinästä, älä etsi kauempaa kuin Crowne Plaza Hotel Tampa Westshore. Kaupungin ulkopuolella vehreän vehreyden keskellä sijaitseva hotelli on hiljainen siivu paratiisia. Suuri uima-allas on tämän hotellin keskipiste, ja se on ihanteellinen paikka vilvoitella Tampan aurinkoisessa ilmastossa. Paikan päällä oleva ravintola on suosittu ruokapaikka paikallisten ja matkailijoiden keskuudessa, ja hotelli tarjoaa ilmaisen kuljetuspalvelun, joten pääset kaupunkiin tehokkaasti ja helposti.

Busch Gardens Tampa Bay

Florida on jännitystä etsivien mekka, jossa on runsaasti maailmanluokan teema- ja huvipuistoja, ja Busch Gardens ei ole vain yksi osavaltion suosituimmista nähtävyyksistä, vaan se on myös yksi Yhdysvaltojen suosituimmista huvipuistoista. Puisto toivottaa tervetulleeksi yli 4.1 miljoonaa vierasta vuodessa, ja se tarjoaa erilaisia ​​korkean adrenaliiniajeluja, vesipuiston sekä laajan eläintarhan ja safarin.

Busch Gardensin kohokohta on eläintarha, Tampan suurin ja jossa on suuri avoin "Serengeti Plains" -ympäristö, jossa asuu erilaisia ​​eläimiä, jotka vaeltavat vapaasti ja vieraat voivat ajaa olentojen seassa mukaansatempaavalla safarikokemuksella. Big Gay Busch Gardens Day järjestetään joka vuosi lokakuussa, ja satoja homomiehiä kerääntyy puistoon.

Gay ylpeys Tampassa

Pride tapahtuu vuosittain maaliskuussa ja on täysin ainutlaatuinen ja jännittävä tapahtuma. Juhlat alkavat Tampa Zoo-lalla ja iltabileillä Zoo Tampassa, jossa LGBT+-henkilöt ja liittolaiset yhdistävät illan juhlimiseen eläinten parissa ympäri maailmaa - todellinen ainutlaatuinen kokemus. Juhlallisuuksiin kuuluu myös muita tapahtumia, kuten Mr and Miss Tampa Pride -kilpailu ja Grand Marshall -gaala.

Kaupungin pride-juhlien keskus on Tampa Diversity Parade, Pride-marssi, joka juhlii paikallisen homoyhteisön monimuotoisuutta ja keskittyy tasa-arvoon, osallisuuteen ja kunnioitukseen ydinperiaatteiksi. Paraati houkuttelee yli 20,000 XNUMX ihmistä, jotka reunustavat Ybor Cityn katuja osoittaakseen rakkautta ja ylpeyttä LGBT+-yhteisöä kohtaan.

Tampa

Homooikeudet Tampassa

Osa Floridasta on sosiaalisesti konservatiivisia, mutta Tampa saavutti äskettäin täydellisen pistemäärän 100 Human Rights Campaignin Municipal Equality Index -indeksissä, joka arvioi kuinka hyvin kaupungit tukevat LGBT+-yhteisöä. Kaupunki on yksi niistä kourallisista maassa, joilla on nimetty LGBT+-kauppakamari, joka tukee LGBT+-ihmisten liiketoimintaa ja suojelee paikallista yhteisöä.

Samaa sukupuolta olevien seksuaalinen toiminta laillistettiin vuonna 2003, mutta sen jälkeen on tullut hitaasti kasvava määrä lakeja, jotka ovat lisänneet LGBT+-ihmisten vapauksia ja tasa-arvoa. Samaa sukupuolta olevien avioliitto laillistettiin vuonna 2015, ja vuonna 2010 Floridassa XNUMX vuotta kestänyt adoptiokielto kumottiin.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Tampan parhaat retket

Selaa valikoimaa kumppaneidemme Tampa-matkoja ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Tampa matkaasi vartenHanki opas