Homoopas Torontoon

Homoopas Torontoon

Toronto on erittäin vieraanvarainen homomatkailijoille

Toronto on valoisa ja vilkas kosmopoliittisen elämän keskus Kanadassa ja myös maan väkirikkain kaupunki. Toronto on toistuvasti äänestetty yhdeksi maailman parhaista paikoista asua, ja se on yhtä nautinnollinen kohde homomatkailijoille.

Toronton taide- ja kulttuurielämä on yksi lupaavimmista maailmassa, ja se tunnetaan valtavasta taiteilijoiden ja luovien tekijöistä, jotka ajavat kaupungin mainetta innovaation ja luomisen keskuksena. Toronto on myös monikulttuurisuuden ja monimuotoisuuden pesä, ja ruokailijoille on tarjolla laajat ja monipuoliset ruokailu- ja ulkoruokailumahdollisuudet, joista monet löytyvät keskustan alueelta.

Toronton homomaailma on yksi maailman monipuolisimmista ja ainutlaatuisimmista ja asettaa globaalin standardin sille, kuinka homoyhteisöt voivat säilyttää kulttuurinsa samalla kun modernisoivat identiteettiään. Kaupungin homokylä on myös yksi Pohjois-Amerikan suurimmista ja suosituimmista, ja siellä on monia kuvauspaikkoja kulttitelevisio-ohjelman Queer as Folk ikonisesta USA:n versiosta.

 

Gay-baareja ja klubeja Torontossa

 

Toronton kyltti

Toronton homokylässä on monipuolinen ja vilkas sekoitus homoklubeja ja baareja, joista matkustajat voivat nauttia, ja aluetta pidetään yhtenä Pohjois-Amerikan parhaista kohteista homomatkailijoille.

Woodyn baari ikuistettiin yhdysvaltalaisessa "Queer as Folk" -versiossa, jossa tapahtumapaikka oli ohjelman homohahmojen suosikkipaikka. Tämä vilkas monitasoinen klubi tunnetaan paikallisten ja kiertävien kuningattareiden maailmanluokan drag-esityksien isännöimisestä, ja se toivottaa myös tervetulleeksi monimuotoisen yleisön ikä-, heimo- ja tyylikohtaisesti.

Boutique-baari on yksi Toronton homokylän trendikkäimmistä paikoista ja tarjoaa upeat näkymät ikoniselle Church Streetille. Baarissa on vaikuttava ulkoterassi, mikä tekee siitä täydellisen paikan iltapäivän juomiseen lämpimänä kesäpäivänä. Laaja valikoima juomia on saatavilla Boutique Barissa, ja ystävälliset ja huomaavaiset baarimikot sekoittavat niitä.

Toronton homoklubikohtaus kärsi vuoden 2021 koronaviruskriisin aikana. Jotkut Toronton suosituimmista homoklubeista sulkivat toimintansa, mukaan lukien Club120 ja Fly 2.0, joka oli myös tärkeä Queer as Folkin kuvauspaikka.

 

Gay hotellit Torontossa

 

Vieraille, jotka haluavat yöpyä Toronton homokylän sydämessä, on lukuisia eri hinta- ja makuvaihtoehtoja. Anndore House -hotelli sijaitsee vain kolmen minuutin päässä kaupungin homokylän keskustasta. Tälle tyylikkäälle paikalle on ominaista sen esillä olevat tiiliseinät, upeat kaupunkinäkymät ja tyylikäs sisustus. Asiakkaat voivat rentoutua huoneissa, joissa on levysoitin ja taulutelevisio. Hotellihuoneissa on pääsy ulkopuoliselle kuntosalille, joka on hotellin vieraiden käytettävissä 24/7.

Hazelton on 5 tähden hotelli, joka sijaitsee muutaman minuutin päässä Pegasus baari ja Boutique Bar, kaksi Toronton suosituimmista homobaareista. Vieraat voivat rentoutua The Hazeltonin modernissa ylellisyydessä, jossa on spa-tyylinen kylpyamme ja oma fine dining -ravintola. Hotellissa on myös vaikuttava kauneuskeskus, joka tarjoaa erilaisia ​​hoitoja ja toimenpiteitä, sekä täysin varustetun spa-tilan.

Sijaitsee kaupungin keskustassa tyylikkäässä lasipilvenpiirtäjässä, Ritz-Carlton Toronto tarjoaa hienostunutta ylellisyyttä vierailleen, jotka voivat nauttia eleganteista ja nykyaikaisista sisätiloista ja seinistä, jotka on vuorattu Kanadasta ja maailmalta kerätyllä taiteella. Kirsikka kakun päällä, joka on Ritz-Carlton, on hotelli Clarins Spa, jossa vieraat voivat nauttia erilaisista hoidoista ja hieronnoista korkeasti koulutetuilta terapeuteilta.

 

Nudistihomoranta Torontossa

 

Gay Beach Torontossa

Lyhyen lauttamatkan päässä pääkaupungista löydät Hanlanin kohta joka on ihana alue täynnä luontoa. Se sisältää myös Toronton nudistirannan. Vaikka ranta ei olekaan vain Toronton homoranta, se toivottaa tervetulleeksi kaikki, jotka haluavat viettää aikaa. Helposti saavutettavissa lautalla, kannattaa tuoda omat ruoat ja juomat päivälle, koska ympärillä on hyvin vähän, vaikka muualla saarella on joitain kioskeja ja kauppoja. Kuten kylteistä luki, valokuvaaminen ei ole sallittua!

 

Tutustu luontoon Torontossa

 

Toronton näkymä Hanlan's Pointista

Hanlan's Point on loistava paikka kävelylle, vaikka alaston auringonotto ei olisi sinun juttusi. Se tarjoaa upeat näkymät kaupunkiin sekä Ontario-järvelle. Torontossa on yli 1,500 XNUMX viheraluetta, joista jokaisessa on useita polkuja, rantoja, pyöräilyreittejä ja villialueita. Nämä tilat tarjoavat matkustajille rentouttavan paikan paeta kaupungin eloisuudesta.

Alexander Muir Gardens on suosittu hää- ja valokuvauskohde, eikä se ole yllätys. Puutarhoissa on täydellisesti hoidettuja kukkapuutarhoja ja koristeellisesti veistettyjä alueita. Matkailijoita kannustetaan tutkimaan monia polkuja, jotka kiertelevät tiensä läpi.

High Park on Toronton suurin viheralue, ja se tunnetaan monipuolisista ympäristöistään ja nähtävyyksistään, joista matkustajat voivat nauttia. Vierailijat voivat nauttia puistojen eläintarhasta, järvenrantapromenadista ja useista vaellusreiteistä ja viettää helposti koko päivän tutkien kaikkea, mitä tällä ainutlaatuisella ja kauniilla paikalla on tarjota. Puisto tarjoaa matkailijoille hiljaisen tilan paeta Toronton keskustan melua ja toimintaa.

 

Uppoudu viktoriaaniseen arkkitehtuuriin

 

Distillery District on ainutlaatuinen ja laajalti säilynyt Toronton alue, joka on suojeltu sen nimeämisellä Kanadan kansalliseksi historialliseksi kohteeksi. Alueella on Pohjois-Amerikan suurin kokoelma viktoriaanisia rakennuksia, joista monet on muunnettu viehättäviksi ja aidoksi paikallisiksi kahviloiksi ja kahviloiksi.

Alue kohoaa syksystä talven ihmemaana, ja aikakauden arkkitehtuuri tarjoaa täydellisen taustan lukuisille joulumarkkinoille ja talvifestivaaleille, jotka houkuttelevat alueelle tuhansia kävijöitä vuosittain. Kannattaa myös tutustua ja vierailla Casa Lomassa, jota on käytetty taustana elokuville, kuten X-Men. Lue lisää: Tekemistä Torontossa.

 

Homooikeudet Torontossa

 

LGBT+:n oikeudet Kanadassa ovat eräitä edistyneimmistä Amerikassa, ja suuri osa Kanadan LGBT+-väestöstä nauttii täydestä suojasta ja oikeuksista. Erityisesti Torontossa homoväestö on ilmeistä ja ilmeistä, ja homomatkailijat huomaavat monet ylpeysliput ympäri kaupunkia. Kanada oli yksi ensimmäisistä maista, joka loi kolmannen sukupuolen valinnan virallisissa asiakirjoissa henkilöille, jotka tunnistautuvat ei-binäärisiksi.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Toronton parhaat retket

Selaa valikoimaa retkiä Torontossa kumppaneiltamme ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Toronto matkaasi vartenHanki opas