Wien

Gay-opas Wieniin

Tutustu homo-Wieniin ja kaikkeen sen yltäkylläisyyteen

Wien on maaginen ja unohtumaton kaupunki, joka on rakennettu Habsburgi-imperiumin hankkimalla vauraudella ja ympäröity Koillis-Itävallan alppivuorilla. Kulttuuri- ja historiarikkaudestaan ​​erottuva kaupunki on ollut liberaali linnake vuosisatojen ajan.

Itävallan pääkaupunki tihkuu LGBT+-kulttuuria ja ylpeyttä, sillä ensimmäinen Wienin sateenkaariparaati järjestettiin vuonna 1996, ja historian mukaan voimakkaat ja eliitti LGBT+ -hahmot etsivät turvaa kaupungista.

Huolimatta siitä, että Wien on maailman suosituin kaupunki konferensseissa ja liikematkoissa, se on huomattavan rento ja rentouttava kaupunki. Tämän lumoavan kaupungin välinpitämättömyys tekee siitä niin nautinnollisen paikan vierailla, ja tämä näkyy sen asukkaiden Kaffehaus-kulttuurissa, taiteen ja musiikin paikoissa sekä sen naapurissa upealla viinialueella.

Wienissä on paljon tekemistä kaikille homomatkailijoille, ja kaupungin lukemattomat museot, galleriat, oopperatalot ja ravintolat tekevät kyllästymisen käytännössä mahdottomaksi. Kaupungissa on myös hyväksytty ja näkyvä homoyhteisö, jonka näyttämö tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia homoklubitoimintaan ja seurusteluun.

 

Wien

 

 

Gay-hotellit Wienissä

 

Arthotel ANA Prime on erinomainen majoitusvaihtoehto homomatkailijoille, jotka haluavat hyvää vastinetta rahalle ja helpon pääsyn moniin kaupungin suosituimpiin nähtävyyksiin ja kohteisiin. Hotelli sijaitsee vain 10 minuutin metromatkan päässä ikonisesta Wienin oopperatalosta. Jokainen huone on siististi ja yksinkertaisesti kalustettu, ja vieraat voivat nauttia oleskelusta, terassista ja sisäpihasta oleskelunsa aikana.

Historiallisessa ja huolellisesti kunnostetussa rakennuksessa Hotelli Altstadt tarjoaa vieraille boutique-elämyksen Itävallan pääkaupungin sydämessä. Tämä homoystävällinen hotelli tarjoaa vieraille kauniin ja viehättävän tukikohdan, josta käsin tutustua Wienin homoelämään sekä moniin kaupungin muihin nähtävyyksiin, jotka sijaitsevat kätevästi lähellä. Jokainen huone on suunniteltu yksilöllisesti, ja niissä on käsin poimitut huonekalut, ja asiakkaat voivat nauttia omistajan laajasta nykytaiteen kokoelmasta oleskelunsa aikana.

Avaamisestaan ​​lähtien Hotelli Carlton Opera on houkutellut lukemattomia muusikoita, taiteilijoita ja esiintyjiä kätevän sijaintinsa ansiosta legendaarisen Freihaus-korttelin ja Wienin oopperatalon vieressä. Hotellin jugendtyyli on johdonmukainen kaikissa vaikuttavissa julkisissa tiloissa ja klassisesti sisustetuissa huoneissa.

 

Wien

 

 

Gay-baareja ja -klubeja Wienissä

 

Monipuolinen väkijoukko ja yleinen hyvänolon ilmapiiri etsivät kauempaa Village Bar. Village on yksi Wienin trendikkäimmistä ja suosituimmista homobaareista, ja se tarjoaa asiakkailleen erinomaisia ​​cocktaileja ja laajan valikoiman juomia. Tunnelma on rento ja baarissa on eri-ikäisiä ihmisiä, mikä tarkoittaa, että jokainen homomatkaaja viihtyy tässä paikassa. Village Baria ylläpitää sama johto kuin Wienin Mango Bar ja Why Not? Baari, joten pidä silmällä eksklusiivisia tarjouksia ja tapahtumia näissä paikoissa.

Kibbutz Klubi tarjoaa ainutlaatuisen klubikokemuksen Eurotrashin ja israelilaisen popin ystäville. LGBT+-juutalaisen kollektiivin järjestämä The Kibbutz Klub on osallistava ja kutsuva tila kaikille – tervetulleeksi LGBT+:lle ja liittolaisille. Tapahtuma järjestetään kuukausittain, ja se järjestetään yleensä jossakin Wienin gay-paikasta, joten muista tarkistaa, milloin seuraavat Kibbutz Klub -juhlat järjestetään.

Eagle Wien on kansainvälisesti tunnettu homoristeilyklubi nahka- ja fetissifaneille. Klubi sijaitsee Wienin "gay milen" keskustassa ja on tunnettu suurista väkijoukostaan. Eagle tarjoaa vieraille pimeän, maanalaisen elämyksen, ja klubi on täysin varustettu kostealla alueella, silmukalla, kaapilla ja seksikaupalla, joka myy leluja ja fetissitarvikkeita. Klubi ei noudata pukukoodia, mutta fetissivaatteita suositellaan.

 

Wien

 

 

Wienin valtionooppera

 

Kun Wienin oopperatalo avattiin vuonna 1869, kumpikaan sen suunnittelijoista ei ollut paikalla, sillä molemmat olivat kuolleet rakentamisen aikana. Kuitenkin synkän avauksen jälkeen paikan suosio kasvoi eksponentiaalisesti sen varhaisten johtajien johdolla. Oopperatalo kärsi Itävallan natsien miehityksen aikana, kun monet sen esiintyjistä, ohjaajista ja vakituisista suojeljista asetettiin syytteeseen ja karkotettiin Wienistä, osa LGBT+-identiteettinsä vuoksi.

Nykyään rakennus on väistämätön nähtävyys, ja vierailijat voivat nauttia sen historian ihmeistä ja jatkuvasta kulttuurisesta merkityksestä. Sen lisäksi, että homomatkailijat näkevät yhden talon monista oopperoista, he voivat myös sukeltaa syvemmälle ikonisen sijainnin perintöön opastetulla kierroksella.

Suosionsa vuoksi Wienin valtionooppera voi olla erittäin kiireinen, etenkin iltaisin, kun esitykset ovat. Matkailijoille, jotka haluavat tutustua rakennuksen historiaan ilman väkijoukkoja, paras aika vierailla on aamulla.

 

Wien

 

 

Wieniläinen kahvilakulttuuri

 

Wienissä olevien kahviloiden sosiaaliset käytännöt, rituaalit ja eleganssi tarjoavat vierailijoille ikimuistoisen kokemuksen. Wieniläiset kahvilat ovat tyypillisiä marmoripöytiensä, laajan kansainvälisten sanomalehtien ja joidenkin maailman parhaiden kahvien ansiosta, joten ne ovat todella ainutlaatuinen ja houkutteleva ympäristö.

Asiakkaille on tyypillistä viipyä yksin kahvinsa ja lukumateriaalinsa ääressä näissä upeissa ympäristöissä tuntikausia, ja vieraat voivat nauttia vieraanvaraisesta asenteesta, jota näiden kulttuurisesti suojeltujen paikkojen henkilökunnalta odotetaan.

Cafe Central tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden kokea wieniläistä kahvilakulttuuria yhdessä kaupungin perinteisimmistä ja jännittävimmistä kahviloista. Sen suuret holvikatot, marmoripylväät ja korvaamattomat taideteokset luovat Cafe Centralin perinteisen ja ylellisen tunnelman. Saatavilla on valikoima tuoreita leivonnaisia ​​ja kakkuja, joista asiakkaat voivat nauttia elävän pianon äänen tahtiin.

 

ylpeys

 

 

Gay Pride Wienissä

 

Wienissä järjestetään useita gay pride -tapahtumia vuosittain syyskuussa. Rainbow Parade on juhlan kohokohta, ja homomatkailijat voivat osallistua paraatiin, joka käärme kulkee Wienin kauniin keskustan läpi. Toinen suosittu tapahtuma on Rainbow Ball. Yhdessä Wienin klassisista juhlasaleista sijaitsevan historiallisen ympäristön ottaa haltuunsa joka vuosi LGBT+-henkilöiden puolue, joka haluaa juhlia identiteettiään muodollisemmin.

Wienin pride-juhlien aikana järjestetään useita muita tapahtumia, mukaan lukien Wienin fetissikevät, The Diversity Ball ja Wienin Boylesque-festivaali. Tapahtumat ovat kaikki avoimia yleisölle, joten muista tarkistaa, mitä tapahtuu ennen kuin vierailet tässä lumoavassa kaupungissa.

 

Patsas

 

 

Homooikeudet Wienissä

 

Itävallassa on samat progressiiviset ja edistyneet LGBT+-oikeuksia koskevat lait kuin suuressa osassa Euroopan unionia. Kansalaisia ​​suojellaan lainsäädännöllä, joka kieltää kaikenlaisen syrjinnän, joka perustuu henkilön havaittuun tai todelliseen seksuaaliseen suuntautumiseen, ja siten LGBT+-itävaltalaiset voivat yleensä nauttia hyvästä tasa-arvosta.

Rose Lila Villa oli rakennus Wienissä, joka oli homojen oikeuksien aktivistien käytössä 80-luvun lopulla ja joka on edelleen turvallinen tila LGBT+-ihmisille. Keskus on neuvonnan ja avun lähde sekä Wienin homoväestölle että homomatkailijoille.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Parhaat matkat Wienissä

Selaa valikoimaa Wienin retkiä kumppaneiltamme ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Wien matkaasi vartenHanki opas