Monumentin Newcastle Gay Weekend Break -ominaisuusartikkeli

Kuinka viettää homoviikonloppu Newcastlessa

Fantastinen arkkitehtuuri, hieno keittiö ja eloisa homoelämä; toimittajamme Jamie Shepherd kertoo meille kuinka viettää ihanteellinen homoviikonloppu kotikaupungissaan Newcastlessa.

Vaikka Manchester, Blackpool ja Liverpool ovat tunnetuimpia homokohteita Pohjois-Englannissa, minua hämmästyttää, että Newcastle jätetään yleensä huomiotta. Kaupungissa on muutakin kuin jalkapallo, Cheryl Cole ja Geordie Shore! Odota hämmästyttävää arkkitehtuuria, fantastista ruokaa ja homoelämää, joka on yhtä eloisaa kuin missä tahansa muualla.

Tässä on homomatkaoppaani viikonloppulomalle kaupunkiin, jota kutsun kodiksi, Newcastle Upon Tyne.

Perjantai

Tyneside Cinema Newcastle Gay Weekend Break -ominaisuusSaapuminen: Newcastlen lentokentälle on metroyhteys kaupunkiin. Yön yön lautta Amsterdamista saapuu tänne aikaisin, mutta et ehkä ole raikas – sitä kutsutaan "viiraristeilyksi" täällä Newcastlessa! Jos saavut jostain vähemmän eksoottisesta, rautatieasema on vain kivenheiton päässä Pink Trianglesta.

Canny Cribs: Valittavana on paljon kohtuuhintaisia ​​hotelleja lähellä "Pink Trianglea". Holiday Inn Express ja Tuomariston majatalo ovat täällä.

Ensimmäinen yö: Sinulla on saattanut olla pitkä matka tänne, joten tästä illasta tulee kylmä. Jos haluat kävellä kaupunkiin, katso elokuva Tynesiden elokuvateatteri. Sen Newcastlen ainoa itsenäinen elokuvateatteri, ja siinä on loistava baari ja kahvila, jossa tarjoillaan herkullista ruokaa (et löydä hyvää ruokaa "Pink Trianglesta"). Jos kaipaat juomia ja jotain vähän aktiivisempaa, suuntaa Eagle.

Lauantai

Quayside Newcastle Gay Weekend Break -ominaisuusNouse ja loista: Suuntaa laiturille bussilla tai kävellen. Jos tunnet olosi räikeäksi etkä välitä jonottaa, hemmottele itseäsi aamiaisella klo Laiturin ainesosa- Newcastlen parhaat munat. Tämän pitäisi valmistaa sinut upeaan nähtävyyksien katseluun.

Kulttuurikorppikotkat: niin houkuttelevaa kuin onkin hyödyntää naurettavan halpoja viinaa - tuplamitat ovat samat kuin sinkkuilla Eazy Streetillä - sinun pitäisi tehdä jotain kulttuurista. Aamiaisen jälkeen ylitä Milleniumin silta että Baltian galleria Gatesheadissa kiertää näyttelyitä ja upeita selfie-mahdollisuuksia katselualustalta. Suuntaa sitten kohteeseen Castle Keep, josta kaupunki on saanut nimensä, ennen kuin suuntaat kohti upeaa, georgialaista Greyn katu ja monumentti.

Osta myyntiin asti: Monumentin ympärillä on Newcastlen ostosalue. Monumentin vieressä olevista designliikkeistä Fenwickin, Newcastlen ikoninen tavaratalo, jokaiselle löytyy jotakin. Omat suosikkini vaatteista ovat END ja vintage-kaupat päällä High Bridge Street.

Upea ruoka: Kun olet osunut suuriin kauppoihin, on aika tutustua niihin Graingerin markkinat. Ei vain voit ostaa

kaikki täällä käytetyistä kirjoista uusiin tohtori Martensiin, se on ruokailijan paratiisi – tuoreet merenelävät ovat esillä seuraavanaQuayside Newcastle Gay Weekend Break -ominaisuus lihapalojen pohjustamiseen. Katuruokaa varten suosittelen Fez Ruoka herkullista turkkilaista ruokaa varten, Nam Bei sen aromaattinen dim sum, ja Pizza by the Slice perinteisille pizzaviipaleilleen. Upeita kakkuja ja täydellisiä leivonnaisia ​​varten Lemmikkilammaskonditoria on vaikea voittaa.

Yöpöllöt: Kun olet palannut hotellille ostosten kanssa ja rentoutunut, on aika surullisen Newcastlen illanviettoon. "Pink Triangle" on lähellä Metro Radio Arena joten konsertti on hyvä tapa aloittaa ilta (varaa ajoissa). Suosittelen, jos haluat ostaa halpoja ja turhia juomia ennen tanssilattialle tuloa Rustyn or #Keskus. Jotain hieman sivistyneempää hittiä Vaihtaa. Riippuen siitä, mitä tapahtuu SR44, päädyt aina Voimanpesä tanssia varhaiseen aamuun asti.

Sunnuntai

Ouseburn Newcastle Gay Weekend Break -ominaisuusLaiska sunnuntai-iltapäivä: Jos teit yösi oikein, et ole valmis rasittavaan toimintaan tänään. Jos on aurinkoinen iltapäivä, suuntaa omituiseen hipsterikeskukseen Ouseburn perinteisille Geordie-pubeille ja upeille olutpuutarhoille. Jos saat vatsaa matinee-esityksestä, katso esitys osoitteessa Kuninkaallinen teatteri, Pohjoinen näyttämö or Live teatteri. Vaihtoehtoisesti homokylässä on kaksi saunaa, joissa voit rentoutua. pohja ja Numero 52.

Viimeinen ehtoollinen: Ennen kuin lähdet, purista viimeinen ateria. Kokeile gourmet-pubiruokaa Earl of Pitt Street or Vuorovesien talo. Kokeile hyvää italialaista ruokaa Marco Polo. Newcastlen Chinatown tarjoaa valikoiman itämaisia ​​liitoksia, joista valita, mutta suosikkini on luultavasti Taivas.

Rakastamme Newcastlea ja sen omituista Geordie-kulttuuria.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Newcastlen parhaat retket

Selaa valikoimaa kumppaneidemme retkiä Newcastlessa ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Newcastle matkaasi vartenHanki opas