Opas Benidorm Prideen

Opas Benidorm Prideen

Benidorm on yksi Espanjan jännittävimmistä ylpeydistä, joka järjestetään 5.-11. syyskuuta.

Kesän pride-kauden lopun lähestyminen voi olla masentava tulevaisuus. Onneksi meillä on vielä Benidorm. 

Benidorm Pride palaa 5.–11. syyskuuta ja lupaa kaikkea upeaa Espanjan aurinkoisella Costa Blancalla. Vaikka Pride in Benidorm on vasta 12. vuosi, se on ollut valtava menestys sen perustamisesta lähtien ja houkuttelee nykyään tuhansia LGBTQ+-ihmisiä eri puolilta Eurooppaa.   

Jopa Pride-viikon ulkopuolella Benidorm on erittäin homokaupunki, ja siellä on useita homobaareja ja -klubeja, joista suurin osa löytyy vanhankaupungin, Benidormin epävirallisen homoalueen, kävelykaduilta. Hauskaa ei ole varattu vain homomatkailijoille, ja löydät yhtä eloisia trans- ja lesbokohtauksia.

Nappaa lippusi, pakkaa värikkäimmät asusi ja valmistaudu viikkoon juhlimaan homo Benidormissa - asiat käyvät kuumana!

Benidorm Pride -paraati

Benidormin vaikuttava pride-paraati järjestetään syyskuun 10. päivänä, ja se on täydellinen tapa viimeistellä pride-kokemuksesi. Alkaen Rincon de Loixista, kaupungin kosmopoliittisimmasta alueesta, paraati etenee Benidormin pääkatuja pitkin ennen kuin saapuu räätälöityyn Auditorium Julio Iglesias -aukiolle. Benidorm on erittäin jalankulkijaystävällinen, joten sinulla ei pitäisi olla ongelmia löytää upeita paikkoja katsella paraatia. Reitin varrella on myös parvekkeellisia paikkoja, joten kannattaa aina saapua ajoissa ja varmistaa hyvä sijainti. 

Paraati alkaa klo 5, jolloin sinulla on koko päivä aikaa olla ylpeänä valmiina. Jos matkustat Rincon de Loixiin bussilla, suuntaa AV:n kasinopysäkille. Mediterraneo, joka on vain minuutin kävelymatkan päässä paraatin lähtöpaikasta. 

COVID-19-pandemian jälkeen palaavan Benidormin pride-paraatin odotetaan olevan runsaasti yleisöä vuonna 2022. Yleisö kasvaa tapahtuman edetessä, joten jos haluat voittaa kiireen, suuntaa alas aikaisin iltapäivällä. Vaihtoehtoisesti, jos etsit vilkkaampaa kokemusta, on hyvä idea katsoa paraatia Auditorium Julio Iglesiasin lähellä, jossa pääset sen finaaliin ja olet hyvässä asemassa saadaksesi kaiken irti kaupungin riehuvasta homoyöelämästä.

Benidorm Pride -tapahtumat

Pride-paraatin lisäksi koko viikon ajan järjestetään hämmästyttävä määrä tapahtumia, konsertteja ja esityksiä, jotka on suunnattu LGBTQ+-yleisölle. Drag Attack, juhlan avausjuhla, on henkeäsalpaava esitys maan parhaista drag-lahjoista paikallisten gogo-tanssijien ja DJ:n ohella. 

Keskiviikon viihde on Benidorm Priden surullisen kuuluisan White Partyn muodossa, jossa tuhannet juhlijat pukeutuvat koskemattomimpiin asuihinsa ennen kuin he laskeutuvat Oscar Esplan amfiteatterin euforiseen neonhehkuun. Tapahtuma alkaa klo 8 8. syyskuuta, ja Benidormin homoelämässä järjestetään erilaisia ​​itsenäisiä tapahtumia, joten se on täydellinen tapa aloittaa iltasi. 

Pridea tyylikkäästi katsova Klusterin päätösjuhlat pidetään Penelope Discossa ja on alueen suurin homoklubi-ilta. Sunnuntaina 11. syyskuuta varhain järjestettävä juhla lupaa olla Benidorm Pride 2022 -tapahtuman kruunaus. 

Parhaat baarit ja klubit

Benidorm on koti yhden Espanjan vakiintuneimmista ja jännittävimmistä homo-yöelämästä, ja löydät valikoiman baareja ja klubeja, jotka sopivat jokaisen homomatkailijan makuun. Kaupunki on tunnettu erinomaisista kabareetarjouksistaan, joista monet ovat ilmaisia, ja niissä esiintyy kansallisten ja kansainvälisten supertähtien esityksiä. Benidorm houkuttelee vierailijoita eri puolilta Eurooppaa, ja suuri entinen väestö tarkoittaa, että englantia puhutaan laajalti kaupungin homobaareissa ja klubeissa. 

Jos etsit vakiintunutta homobaaria Benidormin sydämessä, muista käydä Spirit Barissa. Instituutio, Spirit Bar on eloisa paikka, joka tarjoaa loistavia tarjouksia kutsuvassa ja avarakatseisessa ympäristössä. Vilkas ja aito baari houkuttelee paikallisia ja vierailevia ihmisiä. Se on loistava paikka tavata samanhenkisiä ystäviä, ja joidenkin kaupungin houkuttelevimpien juomatarjousten ansiosta se on täydellinen paikka aloittaa ja lopettaa iltasi. 

Kun Copper Club avasi ovensa, se loi aaltoja Benidormin ensimmäisenä homoristeilyklubina, ja se on edelleen kaupungin homoelämän tukipilari tähän päivään asti. Kunnia-aukkojen, pimeiden huoneiden, yksityisten hyttien ja sling-huoneiden ansiosta tapahtumapaikalla on kaikki todella. Lisäksi Pride-viikon aikana järjestetään erilaisia ​​fetissitapahtumia, jotka palvelevat erilaisia ​​makuja. Sisäänpääsy maksaa 12-14 euroa ja sisältää 2 alkoholijuomaa/mixer-juomaa. 

Missä yöpyä

Benidorm on koti yhden Espanjan vakiintuneimmista ja jännittävimmistä homo-yöelämästä, ja löydät valikoiman baareja ja klubeja, jotka sopivat jokaisen homomatkailijan makuun. Kaupunki on tunnettu erinomaisista kabareetarjouksistaan, joista monet ovat ilmaisia, ja niissä esiintyy kansallisten ja kansainvälisten supertähtien esityksiä. Benidorm houkuttelee vierailijoita eri puolilta Eurooppaa, ja suuri entinen väestö tarkoittaa, että englantia puhutaan laajalti kaupungin homobaareissa ja klubeissa. 

Jos etsit vakiintunutta homobaaria Benidormin sydämessä, muista käydä Spirit Bar. Instituutio, Spirit Bar on eloisa paikka, joka tarjoaa loistavia tarjouksia kutsuvassa ja avarakatseisessa ympäristössä. Vilkas ja aito baari houkuttelee paikallisia ja vierailevia ihmisiä. Se on loistava paikka tavata samanhenkisiä ystäviä, ja joidenkin kaupungin houkuttelevimpien juomatarjousten ansiosta se on täydellinen paikka aloittaa ja lopettaa iltasi. 

Kun Kupariklubi avasi ovensa, ja se loi aaltoja Benidormin ensimmäisenä homoristeilyklubina, ja se on edelleen kaupungin homoelämän tukipilari tähän päivään asti. Kunnia-aukkojen, pimeiden huoneiden, yksityisten hyttien ja sling-huoneiden ansiosta tapahtumapaikalla on kaikki todella. Lisäksi Pride-viikon aikana järjestetään erilaisia ​​fetissitapahtumia, jotka palvelevat erilaisia ​​makuja. Sisäänpääsy maksaa 12-14 euroa ja sisältää 2 alkoholijuomaa/mixer-juomaa. 

Liity Travel Gay Uutiskirje

Benidormin parhaat retket

Selaa kumppaneidemme valikoimaa Benidormin matkoja ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Benidorm matkaasi vartenHanki opas