Opas London Prideen

Opas London Prideen

London Pride järjestetään 1. heinäkuuta 2023!

Ensimmäinen gay Pride -kulkue pidettiin Lontoossa 1. heinäkuuta 1972 New Yorkin avajaisjuhlan Christopher Street Liberation Dayn onnistumisen jälkeen. Paraati järjestettiin heinäkuun 1969 tärkeän illan muistoksi, jolloin omituiset suojelijat taistelivat poliisin häirintää vastaan ​​Stonewall Innissä. Stonewall Riotsin vaikutus queer-yhteisöön oli transatlanttista, ja pian Lontoon oman Gay Pride -paraatin suunnitelmat alkoivat toteutua. Ensimmäiset Priden osallistujat kantoivat kylttejä, joissa luki "Lesbot ja homot tulevat ulos kaduille" ja "GAY ON FUN; GAY ON YLPEÄ; GAY ON KAUNIS!'.

Vuoteen 2007 mennessä Lontoon Pride-paraati oli järjestyksessään 35. ja se oli kasvanut yhdeksi maailman suurimmista ja eniten osallistuneista Pride-juhlista. Nykyään Pride Lontoossa houkuttelee rutiininomaisesti yli 30,000 XNUMX osallistujaa, ja paraati on edelleen ainoa vuosittainen tapahtuma, joka sulkee kaupungin ikonisen Oxford Streetin. Yhdessä maailman liberaaleimman ja edistyksellisimmän LGBTQ+-lainsäädännön kanssa, Pride in London on loistava valinta tämän vuoden Pride-kalenteria seuraaville homomatkailijoille.

Lontoo, jossa on laaja mittakaava ja kaupunginosien tilkkutäkki, voi toisinaan olla ylivoimainen, mutta onneksi suurin osa Lontoon Pride-tapahtumista on keskittynyt Sohon kaupunginosaan ja marmorireunustamalle Oxford Streetille. Siitä huolimatta, koska kaupunki väittää useista homoalueista, löydät Pride-inspiroimia tapahtumia missä tahansa.

London Pride järjestetään 1. heinäkuuta 2023, ja se sisältää kattavan valikoiman työpajoja, paraatteja, juhlia ja esityksiä. Tapahtumat vaihtelevat Trafalgar Square Stagesta, jossa isännöivät Idina Menzel, Todrick Hall ja Adam Lambert, PrideBoat, rauhallinen keskipäivän risteily Thamesia pitkin riippumatta siitä, miltä unelmiesi Pride näyttää, voit tehdä siitä totta non-stop Lontoossa.

Lontoon Pride-paraati

Hyde Parkissa klo 12 alkava London Pride -paraati kiertelee Lontoon kaduilla kauniisti koristeltujen kelluvien ja marssijien häikäisevässä kulkueessa. Jatkuvasti suuren osallistujamääränsä ansiosta Lontoon Pride-kulkueesta on tullut yksi Euroopan erottuvimmista ja suosituimmista.

Yksi Lontoon Priden juhlimisen eduista on paraatireitin varrelta löytyvien upeiden näköalapaikkojen runsaus. Ison-Britannian pääkaupungin ikoninen arkkitehtuuri tarkoittaa, että Pride-kokemuksesi kehystää yksi maailman tunnetuimmista kaupunkimaisemista. Katsojat ja juhlijat laskeutuvat paraatireitille myöhään aamulla/varhain iltapäivällä, joten on parasta lähteä aikaisin, jos haluat parhaan näkymän paraatista kaikessa loistossaan. Jos haluat välttää väkijoukkoja 1. elokuuta, ei ole koskaan huono idea varata paikka johonkin kaupungin monista kattobaareista ja ravintoloista, joissa voit nauttia upeista lintuperspektiivistä kulkueesta.

London Pride -paraati alkaa Hyde Parkissa vuonna 2023, ja pääkatsomon pystytetään Haymarketiin. Hyde Parkista kulkue kiertää kaupungin vilkkaiden katujen läpi.

Lontoon Pride -tapahtumat

Lontoossa asuu useita kaupunginosia, jotka tunnetaan luovasta energiastaan ​​ja omituisesta historiastaan, ja kaikkialla Pride in Londonissa näiltä alueilta vierailijat löytävät suurimman osan juhlien yhteisötapahtumista ja ponnahdusikkunoista. Ei ole yhtä tapaa tehdä Pridea, ja Lontoossa vierailijat löytävät monipuolisen valikoiman aktiviteetteja burlesquesta ja drag-brunsseista rock-oopperoihin ja Pride-piknikeihin. Täydellinen luettelo London Priden aikana tapahtuvista yhteisön tapahtumista löytyy tästä.

Kun Pride in London -paraati alkaa klo 12 lähellä Hyde Parkia, festivaalin katsomo on avoinna klo 11.30 alkaen innokkaille katsojille, jotta he voivat varmistaa yhden paraatireitin kadehdittavaimmista näköalapaikoista. Priden keskipiste, katsomo, lupaa olla queer-yhteisön vilkas keskus Priden ajan Lontoossa.

Heinäkuun 1. päivän iltana järjestettävä Ministry of Pride -tapahtuma lupaa olla Priden kohokohta Lontoon iltaohjelmassa. Tapahtumassa on mukana DJ:t ja artistit, kuten DJ Fat Tony, Chris Brogan ja Reece Spooner, ja se esittelee maailman johtavat queer-elektronisen musiikin pioneerit. Ministry of Pride järjestetään Ministry of Soundissa 10 klo 1 alkaen.

Jos haluat täydellisen yhdistelmän viihdettä ja koulutusta, älä missaa mahdollisuutta osallistua johonkin London Priden Drag King and Queen Walking Tourista. Kolmen tunnin seikkailulla Lontoon eloisan ja tunnetun queer-alueen läpi pääset nauttimaan kiehtovista tarinoista ja paikallisista oivalluksista upean drag-taiteilijan näkökulmasta. Valmistaudu sukeltamaan Sohon nimen alkuperään ja paljastamaan Broadwick Streetin pinnan alla piilevät kiehtovat salaisuudet. Valmistaudu uppoutumaan Lontoon queer-alueen runsaaseen kankaaseen ja luo unohtumattomia muistoja matkan varrella.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Lontoon parhaat retket

Selaa valikoimaa retkiä Lontoossa kumppaneiltamme ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Lontoo matkaasi vartenHanki opas