Aasian suosituimmat homohotellit ja lomakeskukset - 2016

Aasian suosituimmat homohotellit ja lomakeskukset - 2016

Kolmantena peräkkäisenä vuonna olemme lajitellut tuhansia vuonna tehtyjä hotellivarauksia Travel Gay Aasiassa kokoamaan vuoden 2016 myydyimmät hotellimme.
Top 100 -listamme sisältää seuraavat hotellit, jotka ovat omistautuneet palvelemaan homomarkkinoita.

Pattaya, Thaimaa

Thaimaan suurimman homohotellien ja lomakohteiden pitopaikka. Useimmat sijaitsevat lähellä Jomitenin gay-rantaa ja baareja tai BoyzTownin homoyöelämää. Ei siis luultavasti ole mikään suuri yllätys, että Pattayalla on kuusi suosituinta hotelliamme.

Gamymede-Resort-Spa-PattayaZing Resort & Spa (Ganymede)

Ganymede on jatkuvasti suosittu valinta ja yksi 25 eniten varatun hotellin joukosta Travel Gay Aasia (homo tai hetero) kaksi vuotta peräkkäin.

Edullisten huoneiden lisäksi Ganymedessa on homosauna ja kuntosali. Hotelli on vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Jomtienin homorannalta. Hinnat ja lisää kuvia.

(2015 Top 25 | Vuoden 2016 top 25)

Baan Souy Resort

Tämä hyvin hoidettu lomakeskus tarjoaa suuria, täysin varustettuja studioita ja huoneistoja, jotka ympäröivät suuren yksityisen uima-altaan ja aurinkoterassin.

Baan Souy sijaitsee vain 5 minuutin päässä sekä Jomtienin homorannalta että BoyzTownin yöelämästä. Hinnat ja lisää kuvia.

(2015 Top 50 | Vuoden 2016 top 50)

The-Ambiance-Pattaya-0-200x150Ambiance Pattaya Hotel

Suosittu valinta, joka sijaitsee aivan Pattayan BoyzTownin homoyöelämän sydämessä. Huoneissa ja sviiteissä on suihkut, satelliitti-tv ja ilmainen WiFi.

Talon Boyz-kuntosali ja sauna tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia loistavaan harjoitteluun ystävällisen henkilökunnan kanssa. Hinnat ja lisää kuvia.

(2015 Top 25 | Vuoden 2016 top 25)

Tapahtumapaikka-asunto-Pattaya-0-200 x 150Tapahtumapaikan residenssi

Hinta-laatusuhteeltaan hyvät huoneet, vain lyhyen kävelymatkan päässä gay-rannalta. Kuuluisa iltaisista kabareeesityksistään. Hinnat ja lisää kuvia.

(2015 Top 100 | Vuoden 2015 top 100)

COPA hotelliCopa-Hotel-Pattaya-0b-200x150

Kuten Ambiance, Copa on toinen loistava hinta-laatusuhde Pattayan BoyzTownin sydämessä. Älä missaa Copan show-baaria ja -klubia. Hinnat ja lisää kuvia.

(2015 Top 100 | Vuoden 2016 top 100)

Phuket, Thaimaa

Kansainvälinen lomaleikkipaikka Etelä-Thaimaassa. Phuketin upea kokoelma kauniita rantoja ja hauskaa homo-yöelämää houkuttelee valtavasti homomatkailijoita ympäri maailmaa.

Club-One-Seven-Phuket-0-200x150Kerho yksi seitsemän

Yhä suosittu homohotelli, joka tarjoaa erinomaista hinta-laatusuhdetta, ystävällisen henkilökunnan ja erittäin yksityisen puutarhan pulahdusaltaalla. Hinnat ja lisää kuvia.

(2015 Top 25 | Vuoden 2016 top 25)

Yhdistä-Guesthouse-PhuketYhdistä Guesthouse

Guesthouse, jossa on 20 ilmastoitua huonetta, ravintola ja baari Phuketin yöelämän sydämessä.

Connect on erinomainen budjettivaihtoehto niille, jotka haluavat olla vain muutaman askeleen päässä kaikesta Paradise Complexin yöelämästä.  Hinnat ja lisää kuvia.

(2015 Top 50 | Vuoden 2016 top 50)

Aquarius Gay Guesthouse PatongissaAquarius Gay Guesthouse

Uusi tulokas vuoden 2015 bestseller-listallamme. Tämä suuri homovierastalo ja sauna tarjoaa erittäin edullista majoitusta vain yhden kadun päässä homojen yöelämän pääalueelta. Palveluihin kuuluu kuntosali, pulahdusallas ja katolla sijaitseva aurinkoterassi.  Hinnat ja lisää kuvia.

(2015 Top 100 |Vuoden 2016 top 50)

Chiang Mai, Thaimaa

Pohjois-Thaimaan kulttuuripääkaupunki on loistava tukikohta tutustua tähän kauniiseen maan osaan. Vieraile temppeleissä ja markkinoilla, kokeile norsuratsastusta, koskenlaskua ja paljon muuta.

Club-One-SevenKerho yksi seitsemän

Yksinomaan homojen Club One Seven -hotelli ja suosittu homosauna sijaitsee Ping-joen rannalla, alle 15 minuutin tuk-tuk-matkan päässä kaupungin keskustasta.

Viihtyisät huoneet, upeat näkymät joelle ja paljon hauskaa saunassa ovat auttaneet varmistamaan, että Club One Seven on edelleen suosikkisuosikki. Travel Gay Aasian vierailijat. Hinnat ja lisää kuvia.

(2015 Top 25 | Vuoden 2016 top 25)

Siem Reap, Kambodža

Läheisestä Unescon maailmanperintöluetteloon kuuluvasta Angkorin arkeologisesta puistosta parhaiten tunnettu Siem Reap on yksi Kambodžan nopeimmin kasvavista matkailukohteista.

Mens-Resort-SpaMEN's Resort & Spa - Gay Hotel

Yksinomaan homohotelli ja homosauna, joka sijaitsee lähellä historiallista maailmanperintökohdetta, Angkor Watia, jatkuvasti suosittu valinta.

Aiemmat asiakkaat ovat saaneet kiitosta tehokkaasta hallinnosta, ystävällisestä henkilökunnasta ja mukavista huoneista. Hinnat ja lisää kuvia.

(2015 Top 25 | Vuoden 2016 top 25)

Rambutan Resort - Siem Reap

Yllättävän rauhallinen homojen omistama Rambutan Resort on vain 5 minuutin kävelymatkan päässä Siem Reapin pubikadulta ja vielä lähempänä yömarkkinoita.

Pulahdus hotellin uima-altaaseen on loistava tapa rentoutua läheisiin temppeleihin tutustumisen jälkeen. Ystävällinen henkilökunta, hyvä ruoka ja erinomaiset cocktailit! Hinnat ja lisää kuvia.

(2015 Top 25 | Vuoden 2016 top 50)

Golden B&B & Boutique HotelGolden Banana B&B & Boutique Hotel

Varatuin homojen omistama ja hallinnoima B&B Siem Reapissa TGA:lla. Keskeinen sijainti, budjettihinnat, rentouttava tunnelma ja mukava uima-allas.

Asiantunteva henkilökunta auttaa järjestelyissä temppeleihin ja homojen yöelämään tutustumista varten. Hinnat ja lisää kuvia.

(2015 Top 25 | 2016 - Top 50)

Phnom Penh, Kambodža

Kambodžan pääkaupunki on kiehtova kaupunki tutkittavaksi. Kambodžan viimeaikaisesta, levottomasta menneisyydestä oppiminen jättää sinulle muistoja, jotka kestävät eliniän - samoin kuin kokemalla tämän päivän kutsuvan kambodžalaisen kulttuurin lämmön.

Arthur-Paul-Hotel-Phnom-PenhArthur & Paul - Vain miesten hotelli

Tämä boutique-gay-hotelli, homosauna ja kylpylä sijaitsee rauhallisella alueella vain 3 km:n päässä Phnom Penhin keskustasta. Palveluihin kuuluvat modernit kylpyhuoneelliset huoneet, ravintola ja kaunis ulkouima-allas.

Vaikka A&P avattiin vasta vuonna 2014, se on jo luonut maineen ystävällisestä henkilökunnasta ja erinomaisesta ruoasta. Hinnat ja lisää kuvia.

(2015 Top 50 | Vuoden 2016 top 50)

Kartano

Jatkuvasti suosittu homojen omistama, vain aikuisille tarkoitettu boutique-b&B, jossa on 12 ilmastoitua huonetta, joissa on oma kylpyhuone. Rauhallinen sijainti Phnom Penhin keskustassa, helpon matkan päässä tärkeimmistä nähtävyyksistä ja gay-yöelämästä.

Australialainen omistaja David tarjoaa aina mielellään suosituksia ja ohjeita nähtävyyksiin, kauppoihin ja nähtävyyksiin. Hinnat ja lisää kuvia.

(2015 Top 50 | Vuoden 2016 top 50)

Bali, Indonesia 

Tämä kaunis saari, jota ympäröivät hiekkarannat ja karu rannikko, on Indonesian suosituin matkailukohde. Seminyakin ympäristö on upea valikoima homohotelleja, majataloja ja homojen omistamia ja hallinnoimia yksityishuviloita.

Balinea-Villa-SpaBalinea Villa & Spa

Hinta-laatusuhteeltaan erinomainen gay-lomakeskus, vain 10 minuutin ajomatkan päässä Batu Belig Beachiltä ja homojen yöelämästä. Jokainen 8 huoneesta avautuu lomakeskuksen yksityiselle uima-altaalle, aurinkoterassille ja puutarhaan. Hinnat ja lisää kuvia.

(2015 Top 100 | Vuoden 2016 top 50)

Spartacvs BaliSpartacvs Bali Hotel

Yksinomaan homoseksuaali, vaatevalinnainen hotelli, joka sijaitsee rauhallisella alueella homorannan ja yöelämän puolivälissä. Allasalue, ravintola ja baari kunnostettiin vuonna 2014. Hinnat ja lisää kuvia.

(2015 Top 50 | Vuoden 2016 top 50)

Rannan ystävät-TravelGayAasiaMeistä Travel Gay Aasian vuoden 2016 "Top 100" Hotel Survey.

Tämä kysely kattaa hotellivaraukset, jotka on tehty toukokuusta 2015 toukokuuhun 2016 alkaen Travel Gay Aasia molempien varauskumppaniemme kautta: Agoda ja Hotelscombined.

Hotellit, joita ei voi varata kummankaan sivuston kautta, eivät sisälly kyselyyn.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Parhaat matkat Balilla

Selaa valikoimaa retkiä Balilla kumppaneiltamme ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Bali matkaasi vartenHanki opas