Tutustu Balin gay-baariin

Tutustu Balin gay-baariin

Balin homobaarit ovat hauska ympäristö tutkia homoelämää.

Kauniin rannikon, pengerrettyjen riisipeltojen ja vulkaanisten maisemien ansiosta Bali on aina ollut monien unelmakohde. Ja koska se on enimmäkseen hindujen saari, se on myös avoin ja hyväksyvä paikka homomatkailijoille.

Tämä hyväksyntä ei ole koskaan selvempää kuin Seminyakissa, jossa neljä homobaaria on vierekkäin.

Bali-baarien pääkirjoitus 1Ajattele neljää baaria sisaruksina Sekoita hyvin on vanhin, jota seuraa Bali Joe. Ja kuten tyypillisten nuorempien veljien kohdalla, Lasit pohjaan ja Facebar jäävät useimmiten huomiotta.

Aluksi Mixwell ja Bali Joe's aloittivat molemmat suorina tangoina, mutta Mixwellin vaihdon jälkeen Bali Joe seurasi pian.

Kuten useimmat sisarukset, vanhin tekee kaiken hieman paremmin, kun toiseksi vanhin yrittää kovasti jäljitellä vanhempaa veljeään. Tämän seurauksena kahden baarin välillä on jatkuvasti kilpailua ja kilpailua.

Sekoita hyvin

Mixwellin sisustus on erittäin art deco -tyylistä, hopea-valkoinen tapetti, kattokruunut ja tyylikäs baarialue. Siinä on parempi valaistus ja äänijärjestelmä kuin Bali Joessa. Molemmissa baareissa on iltaisin drag-show't ja go-go-tanssijat, mutta Mixwellin esiintyjät esiintyvät paremmin ja kaverit ovat kuumempia.

Bali-baarien pääkirjoitus 3

Bali Joe

Siitä huolimatta, Bali Joe's on nimetty ja se on monille asiakkaille yhtä hyvä kuin Mixwell's. Kaikki riippuu makuasioista. Bali Joella on paljon parempi lava kuin Mixwellin, ja tila on leveämpi, joten siihen mahtuu enemmän ihmisiä.

Se on kuitenkin tummempi, enimmäkseen mustat seinät, mutta siinä on mukavammat istuimet. Molemmissa baareissa on pienet tanssialueet, mikä vaikeuttaa sisäisen John Travoltan kanavoimista.

Klo 11 jälkeen kaksi baaria ovat yhtä täynnä, ja kun baarit ovat vierekkäin, väkijoukko virtaa helposti edestakaisin kantaen yleensä juomiaan (miten he pitävät lasiesineensä hallinnassa, on mysteeri). Baarien henkilökunta on myös erittäin vieraanvarainen, ja jo muutaman käynnin jälkeen he tervehtivät palaavat asiakkaat pitkäaikaisina asiakkaina.

Lasit pohjaan

Bottoms Up yrittää kovasti houkutella asiakkaita käyttämällä useita työntekijöitä rohkaisemaan ihmisiä tulemaan sisään, mutta baarilla on vaikeuksia kilpailla vanhempiensa veljiensä kanssa. Facebar pärjää huonommin, kun asiakkaita on vähän tai ei ollenkaan. Mixwellin ja Bali Joen välissä sijaitseva DIX Club on jo sulkeutunut.

Bali-baarien pääkirjoitus 2On selvää, että tämä alue on kyllästynyt, koska kaksi muuta baaria kamppailevat pysyäkseen perässä. Olisi hienoa, jos lisää baareja avautuisi muualle Balia, kuten äskettäin trendikkäälle Canggulle tai jopa ylikehittyneelle ja erittäin suoralle Kutan alueelle.

Toistaiseksi Balin vierailijat voivat kuitenkin nauttia näiden baarien nähtävyyksistä ja äänistä. Heillä kaikilla on upea sekoitus homoja, heteroita, vanhoja, nuoria, valkoihoisia ja aasialaisia ​​asiakkaita – mikä tekee heistä todella monipuolisen ja hauskan harrastuksen.

Lue lisää: Tekemistä Balilla.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Parhaat matkat Balilla

Selaa valikoimaa retkiä Balilla kumppaneiltamme ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Bali matkaasi vartenHanki opas