Hongkongin homoostosten opas

Hongkongin homoostosten opas

On totta, kun ihmiset sanovat, että Hongkongissa vain syödään ja tehdään ostoksia koko päivän.

Pearl of the Orient tarjoaa niin paljon ruokaa ja ostoksia. Hongkong ei tuota pettymystä katukojuista megaostoskeskuksiin ja yömarkkinoihin.

Joten laita luottokorttisi valmiiksi ja tuo tyhjä matkalaukku.

Langham Place -ostoskeskus

Tämä Langham Place -hotellin vieressä sijaitseva uber-tyylikäs yhden luukun 15-kerroksinen ostoskeskus on suunnattu nuoremmalle sukupolvelle. Löydä NARS, Lush ja Jill Stuart sekä kulttimerkit, kuten H&M, it, une nana cool, :Chocolate, Dr. Martens jne.

Naisten markkinat

Älä lannistu nimestä. Ladies' Market on suosittu yötori, joka sijaitsee Mongkokissa. Stall myy t-paitoja, laukkuja, kenkiä ja matkatavaroita sekä miehille että naisille. Terävöi neuvottelutaitojasi.

Satamakaupunki

Star Ferryn vieressä sijaitseva Harbour City -ostoskeskus on paikka, jossa yli 700 kansainvälistä ja paikallista brändiä kokoontuu. Löydä luksusmerkit, kuten Chanel, Mulberry ja Vivienne Westwood, sekä valtavirran merkit, kuten Superdry, Zara, Adidas ja Club Monaco.

Se yksi

Fashionistien suosikki. Tämä Tsim Sha Tsuissa sijaitseva kauppakeskus on loistava vaihtoehto niille, jotka rakastavat vaihtoehtoista muotia ja katutyyliä.

Citygate Outlets

Tarjous metsästys? Citygate Outlets on täynnä viime kauden merkkituotteita pudotushinnoin. Se sijaitsee suoraan MTR Tung Chung -aseman ja Lantaun bussiterminaalin vieressä. Tuotemerkkejä ovat Esprit, Nike, Roxy, Club 21, Burberry ja GUESS, vain muutamia mainitakseni.

Tyynenmeren paikka

Admiralty MTR -aseman yläpuolella sijaitseva Pacific Place on 3-kerroksinen ostoskeskus, jossa on enimmäkseen huippuluokan liikkeitä, jotka palvelevat kaikenikäisiä asiakkaita. Loistava paikka viettää päivä ostoksilla ja ruokailla, sillä tässä ostoskeskuksessa on myös laaja valikoima aasialaisia ​​ja länsimaisia ​​ruokia.

Times Square

Yksi Hongkongin suosituimmista ostoskeskuksista. Causeway Bayssä sijaitsevassa hotellissa on yli kaksisataa maailmankuulua myyntipistettä kuudessatoista kerroksessa.

Festivaalin kävely

Festival Walkille pääsee hyvin Kowloon Tongin MTR-asemalta. Se tarjoaa keskitason ja korkean valikoiman ostoksia sekä suuren valikoiman ruokailu- ja viihdevaihtoehtoja. Verrattuna muihin Hongkongin ostoskeskuksiin Festival Walk on hiljaisempi ja vähemmän kiireinen (paitsi lomien aikana). Shoppailua ilman tärinää.

IFC Mall

Lisää huippuluokan muotiputiikkeja, baareja ja ravintoloita, joista on upeat näkymät satamaan. Sijaitsee MTR Hong Kong -asemalla, uloskäynti F.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Parhaat matkat Hongkongissa

Selaa valikoimaa retkiä Hongkongissa kumppaneiltamme ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Hongkong matkaasi vartenHanki opas