Etelä pankki

Tutustu Lontooseen kuin paikallinen

Tutustu Lontooseen paikallisten suosimana.

Lontoo on Pariisin ja Bangkokin ohella maailman vierailluin kaupunki. Se houkuttelee paljon enemmän turisteja kuin edes New York. Lontoo on Euroopan ainoa megakaupunki. Numerollisesti se on myös maailman homoisin kaupunki. Suur-Lontoon alueella on enemmän aktiivisia Grindr-käyttäjiä kuin missään muualla.

Lontoon tärkeimmät maamerkit tunnetaan maailmanlaajuisesti: Buckinghamin palatsi, Trafalgar Square jne. Tämä opas tutustuttaa sinut joihinkin paikallisten usein käymiin maamerkkeihin, puistoista homobaareihin ja kammottaviin museoihin.

Tervetuloa

Wellcome Museum

Henry Wellcome oli viktoriaaninen lääkealan yrittäjä. Häntä pidetään yhtenä modernin lääketieteen perustajista. Hän jätti testamenttiinsa suuren summan rahaa hyväntekeväisyyteen. Näillä rahoilla perustettiin Wellcome Trust, yksi maailman suurimmista lääketieteellisistä hyväntekeväisyysjärjestöistä. Myös Wellcome Collection perustettiin.

Hän oli suuri keräilijä. Voit nähdä joitain hänen keräämänsä ihmeitä Wellcome Trustissa – se on tien yläpuolella King's Crossin asemalta. Wellcome Trustissa voit nähdä outoja ja upeita asioita, kuten Napoleonin hammasharjaa, Florence Nightingalen kenkiä, antiikin roomalaisia ​​seksileluja, keskiaikaisia ​​kidutusvälineitä ja niin outoja asioita, ettemme voi edes julkaista niitä täällä. Mene ja tarkista se.

Etelä pankki

Kävele South Bankia pitkin

Etelärannalla käveleminen on yksi parhaista asioista, joita voit tehdä Lontoon matkalla. Se on helppo kävellä navigointiin - suora viiva Thamesia pitkin Southbank Centreen. Ohitat Saint Paulin ja monet muut maamerkit. Se on erityisen kaunis kävelymatka illalla, kun rakennukset valaisevat ja näet heijastuksia joessa.

Bourough

Borough Market

Ja tämä vie meidät lähtöpisteeseemme. Suuntaa London Bridge -asemalle ja kävele tien toisella puolella Borough Marketille. Mene markkinoiden läpi ja kävele lyhyt Thames-tietä pitkin. Se on ihanteellinen lähtökohta Southbank-kävelyllesi.

Borough Market on näkemisen arvoinen. Se on yksi Lontoon parhaista ja vanhimmista ruokamarkkinoista - se juontaa juurensa ainakin 12-luvulle asti. Löydät kaikenlaisia ​​​​ruokia kokeiltavaksi. Takuu, että et voi vastustaa! Se on yksi parhaista katuruokapaikoista Lontoossa. Borough Market on suljettu sunnuntaisin.

Esikko

Primrose Hill

Monet Lontoon vierailijat suuntaavat Camdeniin katsomaan, mitä sen boheemista menneisyydestä on jäljellä. Asuntojen hinnat ovat nousseet niin paljon, että punkeilla ja hipstereillä ei ole varaa Camdeniin! Näet edelleen joitakin goottivaatteita myyviä toreja ja baareja, joissa Amy Winehouse on käynyt.

Camden Marketista tietä ylöspäin löydät Primrose Hillin. Sitä reunustavat pastelliväriset, silmiä hivelevän kalliit rivitalot. Jos suuntaat kukkulan huipulle, sinua tervehtii yksi Lontoon viehättävimmistä näkymistä. Ihanteellinen paikka juomaiselle piknikille. Sinulla on laajat näkymät Regent's Parksiin ja Lontoon horisonttiin.

RVT

Paikallisten suosiossa olevat homobaarit

Lontoo on täynnä homobaareja - sinun ei tarvinnut meidän kertoa sinulle sitä. Mutta mitkä homobaarit ovat suosituimpia paikallisten keskuudessa? Niitä on muutama! Kaksi panimoa on hyvä, ja turistit kaipaavat sitä usein, koska se on Claphamissa, toisin kuin Sohossa. Muuten, Claphamissa asuu valtava LGBT+-väestö. Jos avaat Grindrin Claphamissa, puhelimeesi tulee ilmoituksia - sisäpiirin vinkki (tervetuloa).

RVT on yksi Lontoon historiallisimmista homobaareista. Se on Vauxhallissa kerran - ja jollain tapaa vieläkin! - suuri homoklubialue Lontoossa. RVT on selvinnyt niin monien baarien ja niin monien kohtausten noususta ja laskusta. Se on baari, jossa Freddie Mercury vei prinsessa Dianan drinkille eräänä ikonisena iltana. RVT on edelleen vahva. Se on loistava paikka katsoa drag show.

Jos etsit Lontoon parhaita homobaareja, lue oppaamme homobaareja Sohossa.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Lontoon parhaat retket

Selaa valikoimaa retkiä Lontoossa kumppaneiltamme ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Lontoo matkaasi vartenHanki opas