Montreal

Tutustu Montrealin homokylään

Montrealin homosydämeen tutustuminen.

Montrealissa on yksi maailman suurimmista homokylistä. Se on noin 15 minuutin kävelymatkan päässä vanhan Montrealin, kaupungin historiallisen osan, mukulakivikaduilta. Montrealin homoalue oli aikoinaan köyhä, mitätön osa kaupunkia. Vilkas homo-yöelämä piristää asioita ja käynnisti väistämättömän gentrifikaatioprosessin.

Homokylä on aivan kaupungin sydämessä, kuten Lontoon Soho. Montreal on pitkälti kaupunginosien kaupunki, joista jokaisella on oma luonteensa. Monet Montrealin parhaista gay-paikoista ja tapahtumista eivät ole edes homokylässä. Siitä huolimatta monet ovat! Homokylä on myös loistava paikka yöpyä, ja se on edullisempi kuin Old Montreal.

Tiedät olevasi homokylässä, kun näet värikkäitä palloja ylhäällä. (Ota mielesi pois kourusta, se on taidetta!). Pallot on suunnitellut Claude Comier – niistä on tullut homokylän ikonisin symboli. Näet myös runsaasti sateenkaarilippuja. Pääkatu on Rue Sainte-Catherine.

Kesäkuukausina kylä on erittäin kiireinen - samoin kuin tien varrella oleva historiallinen alue. Tämä on Kanadan ranskankielinen pääkaupunki, joten löydät runsaasti terassia. Se on vain jalankulkijoille tarkoitettu, joten baarit ja ravintolat valuvat suoraan kadulle. Ranskalaiset määrittelivät kahvilakulttuurin. Montrealin homokylä on erinomainen paikka katsojille. Sinulla ei ole pulaa silmänruokasta.

Madonna kabaree

 

Madonna kabaree

 

Yksi Montrealin ikonisimmista homobaareista, Cabaret Mado on instituutio. Et voi missata sitä - sisäänkäynnin yläpuolella oleva räikeä muotoilu on varsin erottuva: papier-mache drag queen. Näet täällä Montrealin hienoimpia drag-kykyjä vakiintuneista kuningattareista uusiin näyttelijöihin. Käsittelyt käydään yleensä ranskaksi, mutta jos talossa on tarpeeksi turisteja, kuningattaret voivat vaihtaa englanniksi.

Bar Le Cocktail Montreal

 

Bar Le Cocktail

 

Tämä baari sijaitsee homokylän sydämessä. Happy hour järjestetään klo 5-8. Se on hyvä paikka juoda alkuillasta ja jutella. Yön edetessä asiat muuttuvat elävämmiksi ja meluisemmiksi. Löydät drag queenejä, karaokea ja DJ:itä – bileet jatkuvat varhaisiin tunteihin saakka.

Club Unity

 

Club Unity

 

Montrealin suurin homobaari ja -klubi, jossa vietät suuren illan homokylässä. On parasta lopettaa iltasi täällä pienen baarihyppelyn jälkeen. Jos tulet paikalle liian myöhään, saattaa muodostua jonoja. Juomat eivät ole täällä liian kalliita. Täältä löydät joitain Quebecoisin yön hienoimpia näytteitä.

Le Saloon Montreal

 

Le Saloon

 

Sinun täytyy korjata se krapula, mitä tehdä? Suuntaa Le Salooniin ja tilaa hampurilainen. Löydät myös muita krapulaa hillitseviä aterioita ja terveellisiä vaihtoehtoja. Happy hour alkaa täällä klo 4, joten pääset hyvin ajoitettuun koiran karvaan.

Ultimate Montreal Afternoon Tour - englanti

 

Ruoka ja juoma

 

Montreal on vakiintunut tärkeänä kulinaarisena kohteena. Julkkiskokki Anthony Bourdain oli Montrealin ruokaskenen fani, ja hän auttoi saamaan sen laajemman huomion tv-ohjelmassaan. Joitakin Bourdainin parhaita Montreal-ravintoloita ovat Au Pied de Cochon, jossa voit nauttia fine dining -ruokailusta, Wilensky's Light Lunch, jossa on tarjolla jotain epävirallista, ja Joe Beef lihaa ja mereneläviä varten. Jos se on tarpeeksi hyvä Bourdainille, se on tarpeeksi hyvä sinulle.

Jos haluat syödä itse homokylässä, suosittelemme vietnamilaisille Le Red Tigeriä, klassiseen ranskalaiseen vapaamuotoiseen ruokailuun Rotisserie St-Hubertia ja Crux Comptoiria, jos olosi on erittäin terve ja luomu.

Yksi parhaista asioista, joita voit tehdä Montrealissa, on kävely. Ranskalaiset keksivät flaneur-käsitteen 19-luvulla. Flaneur tutkii kaupunkia ilman päämäärää sekä päivällä että yöllä etsiessään aististimulaatiota. Montreal on loistava paikka kokeilla käsiäsi kävellä.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Parhaat matkat Montrealissa

Selaa kumppaneidemme valikoimaa Montrealin retkiä ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Montreal matkaasi vartenHanki opas