Tutustu Sydneyyn kuin paikallinen

Tutustu Sydneyyn kuin paikallinen

Sydneyn kohokohdat – hotellit, baarit, rannat ja paljon muuta.

Kaikki tietävät Sydneyn suosituimmat paikat, oopperatalon, Harbour Bridgen ja Bondi Beachin. Mutta entä jos haluat nähdä enemmän ja kokea Sydneyn paikallisten tapaan? Sydney on niin mahtava kaupunki. Siellä on Lontoon ja New Yorkin jännitystä, mutta siellä on myös upea sää, helposti saatavilla olevat rannat ja ihmiset ovat todella ystävällisiä. Sydneyssä on myös maailmanluokan homoelämä. Vuotuinen Mardis Gras -juhla on yksi parhaista homojuhlista, joihin olet koskaan osallistunut.

Ensimmäiset asiat ensin, missä yöpyä? Saatat ensin harkita hotellin varaamista kuuluisasta satamasta ja sen ympäristöstä, mutta miksi et lähtisi vähän pidemmälle? Julkinen liikenne Sydneyssä on melko yksinkertaista ja helppokulkuista, joten jos päätät pysyä hieman kauempana, se on nopea ja helppo matka kaupungin keskustaan ​​ja satamaan. On monia erinomaisia hotellit Sydneyssä.

Sydney Mardi Gras 2021

 

Itä lähiöissä

 

Varaamalla hotellin itäisistä esikaupunkialueista pääset upeille ja viehättäville poukamille, rannoille ja lahdille. Matkusta lautalla Watsons Baylle, jossa voit maistella kalaa ja sipsejä maailmankuulussa Doylesissa sekä läheisellä Camp Covella, syrjäisellä ja viehättävällä rannalla, jolta on miljonäärinäkymiä ja joka on suosittu snorklaajien ja meloajien keskuudessa. Lyhyen kävelymatkan päässä on Lady Jane Beach, upea pieni nudistiranta.

Muita suosittuja rannikkokohteita itäisessä esikaupunkialueella ovat Rose Bay, Double Bay, Darling Point ja Elizabeth Bay. Bondin ohella idässä on myös muita tunnettuja rantoja, kuten Tamarama, Coogee, Bronte ja Maroubra, ja kaikki paikalliset väittävät heidän rannansa olevan paras! On upea ja suosittu rannikkokävely, joka vie sinut Bondi roundilta Bronte Beachille. Huomaa, että tämä on erittäin suosittu viikonloppuisin.

Suuntaa Paddingtoniin, jossa on upeita muotiliikkeitä paikallisista suunnittelijoista trendikkäisiin pääkatukauppoihin. Suuntaa alas Oxford Streetiä kohti Darlinghurstia ja löydät Sydneyn homoelämän, mukaan lukien tunnetut klubit ja baarit Yleismaailmallinen, Kolumbialainen, Pitkittää keskusteluaja Palms. Jos olet vierailemassa Sydneyssä Mardi Grasin aikana, hotelli Darlinghurstissa, Woolloomooloossa, Surry Hillsissä tai Potts Pointissa olisi loistava vaihtoehto kaupungin keskustaan.

Sydney Mardi Gras 2021

 

Sisäinen länsi

 

Jos paikka rannalla ei ole sinua varten, saatat mieluummin valita Sydneyn Inner Westin, vaihtoehtoisten, funkyjen ja boheemien kylien verkoston. Täältä löydät monia piilotettuja helmiä, kuten hienoja baareja ja kaiuttimia, vintage-putiikkeja sekä upeita kahviloita ja ravintoloita. Kävele Newtownin King Streetille tai Crown Streetille Surry Hillsissä, niin thaimaalaisia, italialaisia, tšekkiläisiä, intialaisia, nepalilaisia, japanilaisia ​​ja monia muita valintoja hemmotellaan.

Inner West on loistava vaihtoehto aamiaiseksi tai brunssiksi viikonloppuisin, täydellinen ihmisille, jotka katsovat ja nauttivat cappuccinoa auringossa. Joitakin suosikkejamme ovat "The Grounds of Alexandria" Aleksandriassa, "Single O" Surry Hillsissä ja "Bills" Darlinghurstissa.

Newtownilla ja Erskinevillellä on oma homokohtaus, jossa on enemmän lesboa. Muista tarkistaa Imperial Erskinevillessä, suosittu drag- ja kabaree-esityksissä.

 

Pohjoiset rannat

 

Suuntaa sillan yli Manlyyn, joka on toinen rannan lähiö, jossa on upea rento paikallinen tunnelma. Ei kaukana kuuluisasta Tarongan eläintarhasta, on Mosmanin esikaupunki, josta löydät Obeliskin ranta, yksi Sydneyn syrjäisistä homo- ja nudistirannoista. Helpoin tapa päästä sinne on vesitaksilla, mutta se voi olla melko kallista.

Sydney on todellakin eteläisen pallonpuoliskon homopääkaupunki, ja siellä on jokaiselle jotakin. Homokeskuksia on paljon Oxford Streetin ja Kings Crossin yöelämästä Newtownin ja Erskinevillen monipuoliseen ja vaihtoehtoiseen kohtaukseen. Unohtamatta Potts Pointia ja Elizabeth Baytä boujie-tunnelman saamiseksi. Gay-yöelämä Sydneyssä muuttuu jatkuvasti, joten useampi kuin yksi käynti tarvitaan ehdottomasti!

Löydät lisää kaupungistamme Sydneyn homokaupungin opasLue lisää: Sydneyn parhaat homorannat.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Sydneyn parhaat retket

Selaa valikoimaa Sydneyn retkiä kumppaneiltamme ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Sydney matkaasi vartenHanki opas