Piiri 7 - Aruba Gay Scenen sydän

Piiri 7 - Aruba Gay Scenen sydän

District 7 on ensimmäinen homoviihdekeskus Karibialla.

Aruba: kulttuurinen sulatusuuni

Aruba on idyllinen saari Etelä-Karibianmerellä. Saarella asuivat alun perin Venezuelasta kotoisin olevat Caquetio-intiaanit Arawak-heimosta. Saaren esikolonialistinen historia on säilytetty Arawak-heimon keramiikassa, keramiikassa ja koruissa, joita voit nähdä tänään Aruban arkeologisessa museossa.

Vuonna 1513 espanjalaiset ottivat vallan, orjuuttivat monet Caquetio-heimosta ja hallitsivat saarta 137 vuotta. Vuonna 1636 hollantilaiset asuttivat saaren. Napoleonin sotien aikana britit hyökkäsivät valtaakseen Aruban, mutta epäonnistuivat lopulta.

Vuodesta 1845 lähtien Arubaa on pidetty Alankomaiden kuningaskunnan osavaltiona. Tällainen monimutkainen siirtomaahistoria on tehnyt Arubasta ainutlaatuisen kulttuurisen sulatusuunin. Sen pienessä 90 110,000 asukkaassa on edustettuna yli XNUMX kansallisuutta. Aruba on varmasti monikulttuurinen yhteiskunta.

Trooppinen ilmasto, valkoiset hiekkarannat ja kulttuurinen monimuotoisuus tekevät Arubasta yhden alueen suosituimmista matkailukohteista.

Piiri 7 - Aruban homoelämän sydän

Karibian saaret ovat upeita, mutta ne voivat olla hankalia kohteita homomatkailijoille. Mitä tahansa homokohtauksia löydät Karibialta, ne ovat piilossa tai olemattomia. Alankomaiden etuvartioasemana Aruba on sosiaalisesti liberaalimpi ja jonkinlainen poikkeus. Se on ihanteellinen Karibian pakopaikka homomatkailijoille.

Pastellivärisessä Oranjestadin rannikkokaupungissa sijaitsee District 7, Aruban homoelämän sydän. District 7, jossa on useita homobaareja, on täydellinen paikka juhlia rantamatkojen välillä.

Aiemmin suosittu baari, Jimmy's Place, District 7 on läpimurto: Karibian ensimmäinen omistettu homoviihdekeskus.

Missä juhlia piirissä 7

Yksi kaupungin suosituimmista paikoista on 7 Club Lounge and Bar. Hiljattain kunnostettu klubi, joka tunnetaan paikallisesti nimellä @7, on avoinna aamuun asti. "Monimuotoisuuden kauneutta" puolustava klubi ja baari lupaavat kattavan ja häikäisevän kokemuksen, jota täydentävät kansainvälisesti tunnetut artistit, DJ:t ja säännölliset drag-esit. Tämä lähellä satamaa sijaitseva paikka on ihanteellinen vierailukohde, jos olet risteilyllä. Se on yleensä kiireinen puolenyön aikoihin.

Missä syödä ja juoda piirissä 7

Jos kaipaat jotain hillitympää, suuntaa Gin & Olive Garden Bariin. Voit nauttia viiniä ja ruokailla kansainvälisiä ruokia. Tarjolla on laaja valikoima ginejä, myös eksoottisia, joista et ole koskaan kuullut. Se on myös hyvä paikka ennakkodrinkille ennen klubille tuloa.

Juuri avattu Jimmy's Kitchen on tutustumisen arvoinen. He tarjoilevat päivällislautasia, naposteltavaa ja noutoruokaa. Jimmy's Place ei ole vain ravintola. Happy hourin jälkeen siitä tulee enemmän juhlapaikka - noin klo 11 alkaen.

Chapel Restaurant Bar Lounge on avoinna joka päivä nyt, mikä lisää jännitystä piiriin 7.

Missä yöpyä

Monastery on siirtomaa-ajan rakennuksessa sijaitseva huoneistohotelli. Useimmissa huoneissa on ruokailutila ja minikeittiö. Oranjestadin keskusta on kävelymatkan päässä. Se on upouusi hotelli, jossa on omituinen boutique-tunnelma. Se on myös erittäin tervetullut homomatkailijoille. Luostari on hyvä valinta, jos haluat hotellista hieman luonnetta. Varaa Gay Aruba Hotels -hotellisivullamme.

Tekemistä ja näkemistä Arubassa

Oranjestad - Viehättävässä pääkaupungissa asuu upea hollantilainen siirtomaa-arkkitehtuuri, jossa on museoita, gallerioita ja kasvava homoelämä.

Wilhelminan puisto - Rantapuisto on yksi Oranjestadin tärkeimmistä nähtävyyksistä, erityisesti kesä-, syys- ja lokakuussa, kun kukat kukkivat.

Kuningas Willem III -torni Fort Zoutmanissa - Oranjestadin vanhin rakennus on vuodelta 1798, ja se on toiminut linnoituksena ja majakkana vuosien ajan. Nyt se on Aruban historiallinen museo.

Arikokin kansallispuisto - Ulkoilun ystäville Arikok on ehdoton. Upeat kalliomuodostelmat, jotka tunnetaan nimellä Ayó, Anicourin luonnonsilta tai Bushiribanan rauniot, ovat vain muutamia uskomattomista nähtävyyksistä.

Boca Prins - Airkokin kansallispuistossa lähellä Blue Lagoonia ja Fonteinin luolaa, Boca Prins on upea osa rannikkoa upeine hiekkadyyneineen.

Alto Vistan kappeli - Tämä vaatimaton kappeli on yksi Aruban rakastetuista maamerkeistä. Espanjalaisen lähetyssaarnaajan vuonna 1750 rakentama kirkko sijaitsee korkealla ja tarjoaa kauniit näkymät.

Sukelluskohteet - Aruba on kuuluisa hylkysukelluskohteena. Uponneet alukset roskaavat rannikkoa ja kiehtovat jatkuvasti sukeltajia.

Kalifornian dyynit ja majakka - Monien arubalaisten postikorttien tähti, tämä paikka on loistava paikka katsella auringonlaskuja ja nauttia panoraamanäkymistä saarelle.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Parhaat matkat Aruballa

Selaa kumppaneidemme valikoimaa Aruban retkiä ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Aruba matkaasi vartenHanki opas