Escape To Neverland, Koh Kood

Escape To Neverland, Koh Kood

Etsitkö vaikeaa trooppista saarta, jossa voit todella rentoutua ja päästä eroon kaikesta? Koh Kood voi olla juuri oikea paikka.

Kood (tai "Kut" paikallisille) on lsijaitsee Thaimaanlahden kaukaa itäpuolella Tratin maakunnassa lähellä suurempia, kehittyneempiä Koh Chang.

Kuten monilla muilla Thaimaan saarilla, Koodilla on palmujen reunustamia hiekkarantoja ja trooppinen sademetsä, jossa on jokia ja vesiputouksia. Koodista tekee erityisen erikoisen se, että se on onnistunut säilyttämään herkän tasapainon saavutettavuuden ja rauhallisen syrjäisyyden välillä.

Koh Kood 4Kehitystä on juuri tarpeeksi, jotta saaresta pääsee esteettömästi, ja siellä on hyvä valikoima hillittyjä lomakohteita (kaikki itsenäisesti omistamia ja ei ketjuhotelleja, paitsi erittäin eksklusiivisia hotelleja Soneva Kiri). Lomakeskukset ovat hyvin hajallaan, ja ne hyödyntävät länsirannikon parhaita valkoisia hiekkarantoja tarjoten bungalow-tyylistä majoitusta. Lomakeskukset tarjoavat erinomaisia ​​paikallisesti tuotettuja aterioita. Monilla on oma rantabaari ja suorat pikaveneyhteydet mantereelle.

Hideway Destination

Kood on ja tuntuu etäiseltä ja lähes ainutlaatuisen kehittymättömältä. Ei laajamittaisia ​​kehityshankkeita, ei "kävelykatua", ei diskobeatteja tai yöelämää oman lomakeskuksesi baarin lisäksi. Tämä ei ole kaikille, mutta jos etsit pakopaikkaa, tämä on oikea paikka.

Kapteeni Hook Resort sinne pääsee vain veneellä, ja se tarjoaa aidosti viikon autuaan rentoutumisen ja joitakin rakkaita muistoja.

Lomakeskuksessa on tilavia mini-allashuviloita, joista on upeat merinäkymät ja jotka ovat piilossa kivien ja puiden keskellä. Lisää huviloita reunustavat kauniisti rauhallinen mangrove-joen suistoalue.

Koh Kood 5Lomakeskuksen komea venemies on valmiina viemään sinut ylös joelle ja laituriin pitkän rantakadun päässä. Tämä yhdistää saaren ainoaan päällystettyyn tiehen. Hän myös vie vieraat upealle vesiputoukselle ja makean veden pulahdusaltaaseen saaren keskustassa. Hän vaikutti iloiselta voidessaan osoittaa kykynsä sukeltamalla korkeimmasta kohdasta viileään kirkkaaseen veteen. Tästä unelmat tehdään, mutta tämä kaikki oli hyvin totta!

Henkilökunta on aidosti viehättävää, käytettävissä aina tarvittaessa ja hyvin tietoinen siitä, että ihmiset tulevat tänne rauhaan ja hiljaisuuteen.

On muitakin lomakohteet Koh Koodilla kannattaa harkita, että pako Neverlandiin toteutuisi. Useimmat ovat suhteellisen pieniä ja täynnä sesonkiaikana (marraskuusta maaliskuuhun), joten varaa aikaisin.

Tässä ovat parhaat hotellivalinnamme Koh Koodilla.

Vaihtoehtoisesti voit napsauta tästä etsiäksesi kaikki Koh Koodin hotellit.

Julkaistu: lokakuussa 2014

Päivitetty: tammikuu 2016

Liity Travel Gay Uutiskirje

Parhaat matkat Koh Changissa

Selaa kumppaneidemme valikoimaa Koh Changin retkiä ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Koh Chang matkaasi vartenHanki opas

Lisää Gay Koh Changia