Parhaat homomatkailuvinkit homoseksuaaliseen Pariisiin

Tutustu Homo-Pariisiin

Suunnitteletko matkaa Pariisiin? Tässä ovat parhaat vinkkimme matkasuunnitelmaasi varten.

Pariisi on aina upea kaupunki vierailla mihin aikaan vuodesta tahansa, ja siellä on valtava määrä tekemistä ja näkemistä.

Ysinun täytyy käydä Eiffel-tornissa, Notre Dame ja Champs-ÉlyséesMutta homomatkailijoille on niin paljon enemmän koettavaa.

Tärkein homoalue on Le Marais'ssa, joka sijaitsee suunnilleen Louvren ja Bastillen välissä. Homopaikkoja on kuitenkin hajallaan ympäri Pariisia. Onneksi metro sulkeutuu myöhään (noin klo 1) ja avautuu aikaisin (noin klo 5).

Verkkokauppa

Pariisi on lähes synonyymi ostoksille. Voit viettää useita tunteja suurissa tavarataloissa, kuten Printemps ja Galeries Lafayette, jotka ovat kätevästi vierekkäin osoitteessa Boulevard Haussmann 40 ja 64 (ma–la 09–30, torstaisin klo 20).

Harvemmat kävijät tietävät toisesta Galeries Lafayette -myymälästä Montparnassessa osoitteessa 22 Rue du Départ. Mene sinne välttääksesi väkijoukkoja ja saadaksesi parempia löytöjä.

Homoseksuaalien pääostoskatu on Rue Sainte-Croix de la Bretonnerie Le Marais'ssa. Liikkeet ovat avoinna päivittäin klo 12-00 (su 20-00). Factory's numerolla 14 (www.factorys-paris.fr) ja Boy'z Bazaar (www.boyzbazaar.com) numerolla 00 ovat kaksi parasta miesten putiikia. Vastapäätä, numero 20, IEM sexshop (www.iem.fr) on palvellut homoasiakkaita yli 00 vuoden ajan.

Avaa Cafe ParisSyödä

Mitä muuta Pariisissa voi tehdä ostosten jälkeen kuin syödä? Ensin juodaan kahvia Kahvila Beaubourg osoitteessa 100 Rue Saint-Martin, Pompidoun keskustaa vastapäätä katsomaan ohimenevää väkeä. Sen jälkeen suuntaa kohti Avoin kahvila gay Le Marais'n sydämessä, jossa söpöt tarjoilijat tarjoavat kunnollista ruokaa.

Anfora osoitteessa 30 Rue Beaubourg tarjoaa erinomaista italialaista ruokaa. Katso myös hiljattain avattu Who's at 14 Rue St Merri upealla brunssibuffetilla tai Chez Paul osoitteessa 13 Rue de Charonne tyypilliseen ranskalaiseen bistro-ateriaan.

Juoda

Pariisin suosittuja homobaareja ovat mm Café Cox (mutta joukko), Banaanikahvila (nuorempi joukko), Quetzal (keskustelua varten) ja RAIDD baari jossa kuumat strippaajat käyvät julkisessa suihkussa joka ilta.

CUD PariisiTanssi

Keskiyön jälkeen mene klubille. Kuuluisa Champs-Élysées'n kuningatar on paikka, jossa voit ottaa heterot ystäväsi mukaan, mutta useimmat homot pitävät parempana Le CUD tanssia varten. Jos risteily on mitä haluat, Talletus on tanssipohjakerros ja risteilykellari L'Impact on vain alasti joka ilta (ilmainen sunnuntaibuffet klo 9).

Hiki

Pariisin saunat sijaitsevat kaukana Le Marais'sta. Suosittu Key West on lähellä Gare du Nordia, joten se houkuttelee brittejä, jotka saapuvat paikalle ennen kuin nousevat Eurostariin. Löydät lisää paikallisia IDM jossa kukaan ei välitä pyyhkeen kanssa ja kaikki kävelevät alasti.

Keskeisempi on Kallistaa, joka aloitti vuonna 1974 Ranskan ensimmäisenä homokylpylään ja on edelleen yksi kätevimmistä saunoista.

Katso

Vihdoinkin hei, olet Pariisissa! Älä missaa iltaa Moulin Rougessa Montmartressa, joka on tölkkipurkkien syntymäpaikka vuodesta 1889. Ja jos haluat katsoa drag-show'ta, mikään ei ole verrattavissa Michouhun osoitteessa 80 Rue des Martyrs, muutaman korttelin päässä.

kuvan luotto

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Parhaat matkat Pariisissa

Selaa kumppaneidemme valikoimaa Pariisin matkoja ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Pariisi matkaasi vartenHanki opas

Esitetyt hotellit

Kirja Travel Gay Hyväksytty hotelli