Fire Islandin homo Judy Garlandin kunnianosoitus

Hei Gaybor - Fire Islandin kunnianosoitus Judy Garlandin inspiroimana

Kuvaa kohtaus. Se on homojen joulu. Paitsi että on kesä ja se tapahtuu Fire Islandin rannalla.

Kaikki tietävät, että Fire Island kesällä on paikka, josta löydät enemmän homoja kuin Mariah Careyn konsertissa.

Kunnioituksena Judy Garlandin ikonille, New Yorkissa asuva laulaja Seth Sikes on julkaissut homoteeman coverin laulajan (Howdy Neighbor) Happy Harvest -kappaleesta vuoden 1950 MGM Musicalista. Hyvää satoa.

Sanan korvaaminen sanalla naapuri with gaybor Sikesin videolla nähdään useaan otteeseen hänen tervehtivän monia kuumia homonaapureita kauniilla Fire Islandilla. Sikes sanoo, että kappale on yksi hänen suosikki Garland-kappaleistaan.

Hän sanoi: ”Olen aina ajatellut, että Judy ajaa traktoria ja laulaa tätä laulua, oli iloisin – ja naurettavin – asia, jonka olen koskaan nähnyt. Minulla on ollut onni asua Fire Island Pinesissa koko kesän, ja koska kaikki täällä heiluttavat aina toisilleen, ajattelin jatkuvasti: "Minun ON lainattava tai varastettava jonkun traktori ja tehtävä Pines-versio tästä kappaleesta. !' Pyrin vangitsemaan tämän saariloman ystävällisyyden."

Modernia videotribuutiaan varten Sikes on kirjoittanut parodian sanoituksia Tony-palkitun sanoittajan Lisa Lambertin kanssa, joka on tehnyt yhteistyötä hänen kanssaan kaikissa aiemmissa videoissaan.

Ja niille teistä, jotka eivät ole koskaan käyneet Fire Islandilla, oheinen video antaa melko hyvän käsityksen sen topografiasta ja siitä, millaisia ​​ihmisiä siellä kohtaat joka kesä.

Lue lisää: Fire Islandin homorannat.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Fire Islandin parhaat retket

Selaa valikoimaa Fire Islandin retkiä kumppaneiltamme ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Fire Island matkaasi vartenHanki opas