Gauthreaux pyörittää Bangkokin satua

Gauthreaux pyörittää Bangkokin satua

Joe Gauthreaux johtaa joukkoa nuoria DJ:itä, jotka kutovat tribaleja, EDM:ää ja progressiivista housea kaupallisilla lauluhymnillä.

Joe tuo oman erityisen musiikillisen taikuutensa Bangkokiin 11. huhtikuuta, kun hän esittelee Song Kran 2014 Fairy Tale Party.

Joe sanoo, että hänen tavoitteenaan on pitää soundinsa tuoreena ja lattian vauhdissa. "Pahinta mitä DJ voi tehdä, on juuttua johonkin soundiin liian pitkäksi aikaa", hän sanoo. ”Musiikki kehittyy jatkuvasti. Jos et muutu sen kanssa, jäät jälkeen.

Tästä syystä Joe Gauthreaux päätti kuusi vuotta sitten harrastaa tuotantotyötä. Tuona aikana hän on työskennellyt joidenkin alan suurimpien tanssitaiteilijoiden kanssa, mukaan lukien Kristine W, Jeanie Tracy ja Tony Moran.

Viime vuonna hän teki harppauksen klubista suuriin artisteihin, miksaamalla supertähtiä, kuten NeYoa, The Wantedia ja jopa Justin Bieberiä.

"Se oli "Boyfriendille", joka on ensimmäinen single Justinin uudelta albumilta", Gauthreaux selittää. "Kukaan ei ollut tuolloin kuullut hänen uutta suuntaansa. Olin innoissani mahdollisuudesta esitellä hänen äänensä kerhotuotannossa. Luulen, että suosikkini tässä projektissa on se, että auttelin näyttämään tanssiyhteisön ihmisille, että Justin on todellinen taiteilija, jolla on lahjakkuus ja upea ääni.

Googlasimme Gauthreaux'ta ja vain sinun nimesi ilmestyi!

On niin hassua, että sanot noin. Kun valitsin taiteilijanimeäni, ajattelin, etten käytä oikeaa sukunimeäni, joka on ranskalainen, koska se on niin monimutkaista. Mutta joku sanoi minulle "Gauthreaux on kultaa", koska se on ainutlaatuinen. Olen todella iloinen, että pysyin siinä. En usko, että minun tarvitsee huolehtia toisesta Gauthreaux'sta, joka tulee DJ-skenelle.

Joten Joe, kuinka monta kertaa olet pelannut Thaimaassa?

Tämä on neljäs vuoteni DJ:nä näissä juhlissa. Olen niin innoissani! Rakastan thaimaalaista uutta vuotta.

Mikä on ykköskappaleesi tanssilattialla juuri nyt?

Minulle se on Kylie Minoguen "Into the Blue".

Onko sinulla mahdollisuutta sekoittaa Murray Headin 80-luvun klassikon tunnuskappaleeseen "One Night in Bangkok"?

Vau, voitko uskoa, etten koskaan edes ajatellut pelata sitä. Aivoni eivät yleensä mene itsestään selvälle. Joskus toivon sen tapahtuvan.

Kuinka valmistaudut FairyTalen kaltaiseen sarjaan?

Enimmäkseen yritän vain pelata yleisölle ja sille, mitä he tuntevat ja mitä minä tunnen. Se on antamista ja ottamista

Kauanko olet ollut DJ:nä?

1990-luvun lopulta lähtien...

Kuinka käsittelet kaikkea mainetta ja menestystä?

En todellakaan pidä itseäni menestyneenä. Ajattelen edelleen itseni yrittäväni tehdä itselleni mainetta. Se pitää minut motivoituneena joka päivä.

Mikä inspiroi sinua ryhtymään DJ:ksi?

Musiikkia tietysti ja halu viihdyttää ihmisiä ja tehdä heidät onnelliseksi.

Onko pelissäsi paljon painetta?

On! Se on paine, jonka annan itselleni. Mutta se on hyvä asia. Sinun on tehtävä kovasti töitä, jos haluat nousta elämässä.

Milloin aloitit omien levyjesi tuotannon?

Aloitin tuotannon vuonna 2007. Musiikin tuottaminen on aivan eri eläin kuin DJ, mutta minun on sanottava, että rakastan sitä yhä enemmän.

Kuinka kauan aiot viipyä Bangkokissa?

Olen siellä kaksi päivää. Keikkaaikatauluni ei salli minun jäädä niin kauan kuin haluaisin.

Mitä sinulle tapahtuu Bangkokin jälkeen?

Lisää juhlia. Keskityn myös ensimmäisen singleni julkaisemiseen. Todella, erittäin innoissani siitä!

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Parhaat matkat Bangkokissa

Selaa kumppaneidemme valikoimaa Bangkokissa olevia retkiä ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Bangkok matkaasi vartenHanki opas